Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

lewerlin
Якщо немає підкруток, тоді поясніть мені існування аккаунтів, як у двох людей в цій темі, коли вони за 30 круток отримують і персонажа, і сігну.

Відправлено через 7 хвилин 58 секунд:
Я зараз вже декілька днів не купую підписку в ХСР, і через деякий час у мене закінчується підписка в геншині, також продовжувати не буду. Планую декілька місяців посидіти без підписки та подивитися на крутки. От і дізнаємося, чи почне мені ляо підкручувати, щоб я знову почав витрачати гроші, чи цей аккаунт так і залишиться проклятим.
Ще краще було б деякий час не грати в гру, але тоді я пропущу івенти, а я цього не хочу. Я вам вже розповідав, що у мене знайомий деякий час не грав в геншин, а потім зайшов і з накопичених круток забрав с6 Єлань. По-моєму, він тоді виграв всі 50/50. Мої крутки в Нікке та Реверс 1999 також натякають, що підкрутка є — вони дали мені персонажів, щоб я і далі грав в гру.
lewerlin
Member

Kirakishou: 06.01.2024 11:52Якщо немає підкруток, тоді поясніть мені існування аккаунтів, як у двох людей в цій темі, коли вони за 30 круток отримують і персонажа, і сігну.
Так же як і С2 Фуріна з сігною за 120 круток. Людям проперло. Завтра не пропре і буде нежданчик. І спитайте себе - який сенс для Хойо, саме їм, аж так підкручувати?
В ігри Хойо грають десятки мільйонів людей. Чисто математично, має бути багато "заскамлених" і багато "лакерів".
Kirakishou
Member

lewerlin
Але там не "повезло на одному банері", а там тупо кожен банер виграші з 20-30 круток. Чисто математично таке неможливо без підкрутки.
lewerlin
Member

Kirakishou: 06.01.2024 12:11Чисто математично таке неможливо без підкрутки.
На мільйонній вибірці - цілком. Теорія вірогідності далеко не така очевидна, як здається.
І річ саме про відсутність персоніфікованої підкрутки. Загальна у ХСР явно є, статистика старрейл стейшн дає середній рейт 50/50 55+, це явно вище статистичної похибки( у генші він 51). Але це не не скільки підкрутка, скільки перманентна розбіжність реальних шансів і шансів у описі, на користь гравця(тобто тут претензії до Хойо навіть не особливо пред'явиш).
Kirakishou
Member

В будь-якому разі мені набридло програвати 50/50 на 80 крутці, тому я гроші витрачати на ігри міхойо не буду. І не просто програвати 50/50, а на користь одних і тих же персонажів. У мене Е2 Гапард на 80 крутках, Е2 Хімеко, Е1 Яньцин з конусом. Треба було реролити аккаунт вже тоді, коли замість Броні отримав Хімеко з банера новачка та не отримав Тіньюнь.
daesz
Member

Жаль, не глянув істоію круток в геншині поки мав гру встановлену. Але, якщо не помиляюсь, то в хойо іграх історія зберігається не перманентно, тому, в принципі, і не факт що вона ще доступна. Але в мене, наскільки пам'ятаю, також була посередня удача в ньому, окрім Ділюка+Кечинь з бегінер банера, але я реролив (eu>asia>na>twhkmo), і от наролило такий ак на "на" регіоні, на еу/азії був посередній лак. В ХСР навпаки - отримав Хімеко з першої двадцятки на "еу", проте Янчиня з бегінер банера, на всіх інших трьох регіонах були кращі персонажі з бегінера, але ніяких ранніх п'ятірок, тому я так і залишився на "еу" сервері :)
Kirakishou
Member

daesz: 06.01.2024 13:06Ділюка+Кечинь з бегінер банера
У мене на тому банері взагалі не було 5*, а у вас навіть не одна, а дві 5* за 20 круток.
daesz
Member

Kirakishou: 06.01.2024 13:10
daesz: 06.01.2024 13:06Ділюка+Кечинь з бегінер банера
У мене на тому банері взагалі не було 5*, а у вас навіть не одна, а дві 5* за 20 круток.
Там хіба не 50 круток і гарантований 5* ?
Kirakishou
Member

daesz
Ні, там 20 круток і ніяких гарантів. Там було за щастя отримати хоча би одну 5*, а у вас цілих дві. Та ще й Делюк, який на старті гри був топовим.
Последний раз редактировалось Kirakishou 06.01.2024 13:16, всего редактировалось 1 раз.
daesz
Member

Kirakishou: 06.01.2024 13:14 daesz
Ні, там 20 круток і ніяких гарантів. Там було за щастя отримати хоча би одну 5*, а у вас цілих дві. Та же й Делюк, який на старті гри був топовим.
Тоді можливо я просто отримав двох 5* зі стандарту "в ціну" тих самих круток, що й на інших регіонах. Я пам'ятаю, що перейшов з "еу" на "на" вже після того як пограв декілька тижнів на Європі, тобто там вже був якийсь лвл20-30 акк :)

Відправлено через 2 хвилини 17 секунд:
Навіть більше - лвл39 :)
Изображение

Я перейшов на НА регіон після декількох тижнів (а мб й місяців) гри, навіть не тому, що там попались 2 п'ятірки рано, а ще й тому, що в мене до лвл39 на основному були доволі посередні персонажі взагалі :)

Відправлено через 6 хвилин 16 секунд:
NA
спойлер
Изображение
EU
спойлер
Изображение
І, як не важко здогадатись, Жонлі я отримав вже пізніше, просто залогінився і покрутив за ті кристали які були в наявності і отримав його, не пам'ятаю чи то з піті чи як :)
Kirakishou
Member

daesz: 06.01.2024 13:24І, як не важко здогадатись, Жонлі я отримав вже пізніше, просто залогінився і покрутив за ті кристали які були в наявності і отримав його, не пам'ятаю чи то з піті чи як :)
Це підкрутка. Як у мене в NIKKE. Ви не граєте в гру і тому гра дає вам персонажа, щоб зацікавити вас і ви продовжили грати в гру.
daesz
Member

Kirakishou: 06.01.2024 13:31
daesz: 06.01.2024 13:24І, як не важко здогадатись, Жонлі я отримав вже пізніше, просто залогінився і покрутив за ті кристали які були в наявності і отримав його, не пам'ятаю чи то з піті чи як :)
Це підкрутка. Як у мене в NIKKE. Ви не граєте в гру і тому гра дає вам персонажа, щоб зацікавити вас і ви продовжили грати в гру.
Так але це ж в межах одного ака, але профіль на іншому регіоні :)
Евгений King
Member

Евгений King: 15.11.2023 19:38 У мене не сильно щасливий акк, проте і такого достатньо щоб закривати весь контент і дзеркало фулл, чекаю на нові поверхи дзеркала, бо скучно
спойлер
1233113.jpg
1233113.jpg
Апдейт по моєму нещасливому аккаунту:
спойлер
123131111.jpg
123131111.jpg
Як видно, Хойо потроху вирівнює мій вінрейт 50/50
Ще й за 300 круток взяв Клару, а вона мені потім за 30 пулів прилетіла програшем, тепер Клара Е1 з сігною, Краще б взяв ейдолон Броні, булаб б Е2
Щось РуанМей не хоче приходити, вже 58 круток в неї кинув, якщо не рахувати програш Кларі, ну ще 10 днів, має вистачити теоретично круток, якщо не затягне під 80.
Kirakishou
Member

Евгений King
Нагадайте, ви цей аккаунт купили? Чи то хтось інший в цій темі казав, що купив аккаунт. Просто цей акаунт звісно краще, ніж у мене, але все одно я б такий аккаунт не купував би. До того ж, як до покупки дізнатися, що аккаунт везучий? Краще вже тоді самому реролити.
Евгений King
Member

Kirakishou: 06.01.2024 14:05 Евгений King
Нагадайте, ви цей аккаунт купили? Чи то хтось інший в цій темі казав, що купив аккаунт. Просто цей акаунт звісно краще, ніж у мене, але все одно я б такий аккаунт не купував би. До того ж, як до покупки дізнатися, що аккаунт везучий? Краще вже тоді самому реролити.
Я купив його в такому стані, якщо правильно пам'ятаю:
AR5, Гепард, Броня, Байлу, Тіньюнь

Чи везучий чи ні, це вже суто везіння, проте по моїм спостереженням якщо акк в будь-якій гачі насипав тобі пару лег на старті, він вже апріорі везучий. Я це по геншину перевірив і по Реверс 1999. Я ж купую або ролю сам аби не починати з "голою жопою". Знаєте як я в HSR почав грати??? Не знаючи НІЧОГО про гру я зайшов на prydwen.gg, перейшов в топ персів, глянув шо в топі, пошукав відповідний АКК, все....
Ну і перші крутки мене вбили, два генерала і сігна з першої крутки :gigi:
Kirakishou
Member

Евгений King
Підкажіть мені по реверс 1999, у вас більше досвіду. Я зареєструвався в грі і потім в неї не заходив, а на цій неділі зайшов разів два і кинув по пару круток з пошти, десь на 10 круткці отримав Центуріон на банері Джессіки. Це вже можна вважати везучим аккаунтом? Хоч я і не виграв Джессіку, але судячи по тому ж prydwen.gg Центуріон також персонаж S-класу.

Відправлено через 5 хвилин 13 секунд:
О, і ще питання, ви в ігри донатите, чи просто купуєте аккаунт, а граєте ф2п?
Евгений King
Member

Kirakishou: 06.01.2024 14:57 Евгений King
Підкажіть мені по реверс 1999, у вас більше досвіду. Я зареєструвався в грі і потім в неї не заходив, а на цій неділі зайшов разів два і кинув по пару круток з пошти, десь на 10 круткці отримав Центуріон на банері Джессіки. Це вже можна вважати везучим аккаунтом? Хоч я і не виграв Джессіку, але судячи по тому ж prydwen.gg Центуріон також персонаж S-класу.
Нуу Центуріон топ, у мене вона P1 :-P , АЛЕ треба щонайменше 2 пачки аби закривати тамошній аналог дзеркала.
Якщо на акк немає Bkornblume/Voyager/Necrologist/Balloon Party, хочаб двох із даного списку, то я б далі його мабуть не мучив.
Плюс ви скіпнути ToothFairy, а це на зараз єдина адекватна опція в кріт пачки.
Моя порада, оскільки зараз є читерський банер на 40 круток з гарантом на вибір - спробуйте реролл зараз, методика описана на prydwen.
Я на профільному ПК запускав по 12 вікон емулятора, проходив 1-4 і пуляв, з 32 аккаунтів лишив тільки два, один продав, а один ось нижче моя основа:
спойлер
12344.jpg
Відправлено через 2 хвилини 29 секунд:
Kirakishou: 06.01.2024 15:02 О, і ще питання, ви в ігри донатите, чи просто купуєте аккаунт, а граєте ф2п?
Ну як, в основному беру підписку, інколи батлпасс, в HSR забрав конус Ерудиції з БП R5, то мабуть далі більше батлпас брати не буду.
Ріідко буває докину на круток 10 якщо жаба не задушить.
Фулл ф2п я рідко граю.
Kirakishou
Member

Евгений King
Чітерський банер це банер новачка? Я його ще майже не крутив, штук 5 круток кинув туди. Сюжет пройшов до того моменту, коли вони заховались в чемодані та потім зустрілися з Сонетто. Потім закинув гру місяців на два. А на цій неділі зайшов, забрав з пошти крутки і отримав Центуріон.
Спробую на цьому аккаунті покрутити банер новачка, а вже потім буду реролити.
Евгений King
Member

Kirakishou: 06.01.2024 15:18 Евгений King
Чітерський банер це банер новачка? Я його ще майже не крутив, штук 5 круток кинув туди. Сюжет пройшов до того моменту, коли вони заховались в чемодані та потім зустрілися з Сонетто. Потім закинув гру місяців на два. А на цій неділі зайшов, забрав з пошти крутки і отримав Центуріон.
Новачка я не рахую
Там зараз банер - Invitation from the water. З нього за 40 пулів отримуєш один з трьох білетів, за білет вибираєш одну з 3-4 лег на вибір, почитайте у грі.
Якщо правильно підійти до реролу і закривати не 1-4, а скажемо перші 2 глави, то у Вас буде під 80 круток.
Я би якби зараз реролив - робив це так:
- роблю 64 копії гри, прохожу 1-4, пуляю в стандарт або в актуальний банер лімітованої леги, в залежності що хочу, якщо хочу Джесіку в лімітований, якщо когось іншого - в стандарт
- після цього відкидаю акк де нічого не випало і продовжую на потенційних аккаунтах, це там де щось випало більш-менш, тобто одна лега і ще щось, і йду далі по сюжету, виролюю цей банер на 40 круток, а вже після нього стандарт як вишенька на торта.
Як результат отримуємо акк з МІНІМУМ трьома легами.
Але по часу це займе мабуть цілий день.

PS: я грав майже за всіх стандартних лег, можу трошки пояснити по персах із стандарту:
- Центуріон імба, в правильній пачці просто розпилює все
- Eternity, слабша за Центуріон, але все ж таки вона іншої стихії, вельми корисна якщо на акк окрім неї є ще пристойний дамагер іншої стихії
- Lilya як на мене сміття, вона просто не дамажить, та ж Bkornblume котра саппорт і котра 5* в рази корисніша за Лілію, хоча може вона мене бісить бо русня :puke:
- Medicine Pocket майже юзлесс, але якщо нема Bkornblume ідеально стає в пачки як потенційний дебафер і сустейн. Проте якщо є нормальні дебафери/сустейни то він відходить на третій план і заміняється 5* Balloon Party або Dikke
- Sotheby сміття якщо немає Jessiсa, разом з Jessiсa це просто імба пачка на отруєнні
- Druvis III, Regulus та A Knight просто посередні дамагери, десь рівня Lilya, ні риба ні м'ясо, але якщо немає чогось кращого - і таке піде, плюс вони всі різних стихій, якщо у вас просто немає інших дамагерів, то в своїй стиїхії вони будуть робити бруд )
Окремо відмічу Bkornblume, Balloon Party це просто універсальні перси, котрі стають в будь-які пачки, ну і Charlie як бюджетний Star ДД теж дуже нічого.

Загалом, якщо вам не сподобалась гра і сюжет то я б взягалі не парився оцим всим, мені просто сподобалась сюжетка, от і залип і оцікуванні продовження.
Donate
Member

Евгений King: 06.01.2024 15:44
Kirakishou: 06.01.2024 15:18 Евгений King
Новачка я не рахую
Там зараз банер - Invitation from the water. З нього за 40 пулів отримуєш один з трьох білетів, за білет вибираєш одну з 3-4 лег на вибір, почитайте у грі.
Якщо правильно підійти до реролу і закривати не 1-4, а скажемо перші 2 глави, то у Вас буде під 80 круток.
Я би якби зараз реролив - робив це так:
- роблю 64 копії гри, прохожу 1-4, пуляю в стандарт або в актуальний банер лімітованої леги, в залежності що хочу, якщо хочу Джесіку в лімітований, якщо когось іншого - в стандарт
- після цього відкидаю акк де нічого не випало і продовжую на потенційних аккаунтах, це там де щось випало більш-менш, тобто одна лега і ще щось, і йду далі по сюжету, виролюю цей банер на 40 круток, а вже після нього стандарт як вишенька на торта.
Як результат отримуємо акк з МІНІМУМ трьома легами.
Але по часу це займе мабуть цілий день.

PS: я грав майже за всіх стандартних лег, можу трошки пояснити по персах із стандарту:
- Центуріон імба, в правильній пачці просто розпилює все
- Eternity, слабша за Центуріон, але все ж таки вона іншої стихії, вельми корисна якщо на акк окрім неї є ще пристойний дамагер іншої стихії
- Lilya як на мене сміття, вона просто не дамажить, та ж Bkornblume котра саппорт і котра 5* в рази корисніша за Лілію, хоча може вона мене бісить бо русня :puke:
- Medicine Pocket майже юзлесс, але якщо нема Bkornblume ідеально стає в пачки як потенційний дебафер і сустейн. Проте якщо є нормальні дебафери/сустейни то він відходить на третій план і заміняється 5* Balloon Party або Dikke
- Sotheby сміття якщо немає Jessiсa, разом з Jessiсa це просто імба пачка на отруєнні
- Druvis III, Regulus та A Knight просто посередні дамагери, десь рівня Lilya, ні риба ні м'ясо, але якщо немає чогось кращого - і таке піде, плюс вони всі різних стихій, якщо у вас просто немає інших дамагерів, то в своїй стиїхії вони будуть робити бруд )
Окремо відмічу Bkornblume, Balloon Party це просто універсальні перси, котрі стають в будь-які пачки, ну і Charlie як бюджетний Star ДД теж дуже нічого.

Загалом, якщо вам не сподобалась гра і сюжет то я б взягалі не парився оцим всим, мені просто сподобалась сюжетка, от і залип і оцікуванні продовження.
Робиш рероли поки не буде дабл дропу з банеру джесіки з десятки
Дабл джесіка чи джесіка -> офф банер це взагалі бімба...
Один на 40 аккаунтів як правило такий...
Потім крутиш банер новачка (крутками по одному офк так як може випасти раніше).
Потім забираєш за 40 (крутками по одному офк так як може випасти раніше) з гарантованого банеру новорічного.

На основі того що є вже можна легко зробити дві пачки для безодні :rotate: Так як два кері вже є :laugh:
Ідеальний приклад старту
Изображение
P.S: Етерніті має 50% ліч рейту з ульти на початку гри це люта імба :gigi:
Последний раз редактировалось Donate 06.01.2024 16:56, всего редактировалось 1 раз.
Ответить