Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

login55: 05.01.2024 10:20 цей відтінок виникає через зсув балансу білого і він виправляється на будь-який смак, при наявності можливості його коригування у налаштуваннях екрану
Понял спасибо.
А вот у Pixe 7a, есть возможность отрегулировать его в Настройках экрана ?
DuckRider
Member

В 6 про нема, думаю в 7 також. В мене баланс білого також всратий
leif
Member

і в 8 про теж ця фігня присутня.
login55
Member

Подивився у сина на Pixel 7 Pro таких налаштувань не має.
там лише дві позиції налаштувати кольори - "природні" та "адаптивні". При адаптивному режимі кольори більш насичені. все.
leif
Member

Як же все таки Гугл тупить. Маючи настільки базовану операційну систему, встановлювати таке не дуже топове залізо в свої девайси :tomat: :tomat: :tomat: :tomat:
kolesnukm
Member

Десь була інфа що вони з якогось покоління переходять знову на снеп, але в них зараз походу більше ШІ і хмари в пріоритеті ніж ігри
leif
Member

kolesnukm
а дисплеї, які могли б конкурувати з айфонівськими хто їм заважає встановлювати? а ті ж динаміки?

щодо чіпсету, то відсутність передових ігрових можливостей то ще пів біди, а от час роботи від батарейки це вже більш важливий фактор і 8про від 15 про макс відчутно відстає. але в дисплеї відставання найбільше, імхо.
DuckRider
Member

leif: 05.01.2024 11:33 kolesnukm
а дисплеї, які могли б конкурувати з айфонівськими хто їм заважає встановлювати? а ті ж динаміки?
Та там весь телефон потрібно міняти :laugh:
leif
Member

DuckRider
Камери можна залишити, хіба трохи над відео ще попрацювати. Корпус/збірка мене теж в принципі влаштували в 8 про, можна краще, але не принципово. Потріьно більше енергоефективності (опціонально більше потужності), дисплей на рівні айфону, динаміки докрутити, швидший сенсор відбитку і готово. Я б світчнувся назад.
Donate
Member

kolesnukm: 05.01.2024 11:29 Десь була інфа що вони з якогось покоління переходять знову на снеп, але в них зараз походу більше ШІ і хмари в пріоритеті ніж ігри
Не перейдуть, Самсунг ось перейшов на одне покоління і судячи з усього не сподобалось :laugh:

Added in 3 minutes 31 seconds:
leif: 05.01.2024 11:33 kolesnukm

щодо чіпсету, то відсутність передових ігрових можливостей то ще пів біди, а от час роботи від батарейки це вже більш важливий фактор і 8про від 15 про макс відчутно відстає. але в дисплеї відставання найбільше, імхо.
Ну так нехай єпл квалкому чи гуглу подарує свій біонік з яким вони довгий час страждали і залили туди просто вантажівки грошей. Ось і буде тобі ж така автономність. А так ні, альтернатив збоку андроїду тупо немає. ВЗАГАЛІ. Гугл можливо допетрає що там до чого, у єпла на це пішло мінімум 10 років :laugh:

Хоча офк зрівнювати телефон за 30к і за 60к теж таке собі :rotate: І ще з тої 30ки Гугл ще скине напевно сотню чи дві баксів :laugh: Ось там 7 про - 24к
kolesnukm
Member

Мені на 7 про швидкодія сканера сподобалася і його кількість вірного спрацювання. Фото відео дуже субʼєктивно, повно тестів на ютуб де в одних айфон краще все робить в інших піксель. Так само і екран. В всіх різні уподобання і вимоги до телефону

Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
Та і не зацікавлені вони походу в аж такій продажі своїх телефонів як самсунг, айфон чи навіть той сяомі, швидше відтестувати якісь фішки софту) і ШІ

Відправлено через 1 хвилину 1 секунду:
8 про новий, без коробки вже на ОЛХ від 27 тис. стартує
Последний раз редактировалось kolesnukm 05.01.2024 12:52, всего редактировалось 1 раз.
Donate
Member

kolesnukm: 05.01.2024 12:41Фото відео дуже обʼєктивно
Де є обєктивний тест? :puzzle:
kolesnukm
Member

Авто виправдення, мало бути суб'єктивно )))
leif
Member

kolesnukm: 05.01.2024 12:41ені на 7 про швидкодія сканера сподобалася і його кількість вірного спрацювання. Фото відео дуже субʼєктивно, повно тестів на ютуб де в одних айфон краще все робить в інших піксель. Так само і екран. В всіх різні уподобання і вимоги до телефону
та все суб'єктивно в таких оцінках, тому власне я і вирішив особисто покористуватись паралельно 8про та 15 про макс, щоб визначитись як саме це все сприймається в моєму випадку. я виключно свої власні враження/вподобання пишу. і так, звісно, телефони в різних цінових категоріях, і це теж варто враховувати. просто гугл нічого кращого і дорожчого в класичному форм-факторі не пропонує. і дарма.
Evgen88
Member

Donate: 05.01.2024 12:51 Де є обєктивний тест? :puzzle:
Что по моему вопросу скажете?
Это топ смартфон средне-бюджетного сегмента, который советуете Вы, с таким балансом белого?
Evgen88
Member

Ребята посоветуйте строго стою на выборе памяти 128 или 256Gb, если покупаю iPhone 15 ? (сильно в будущем надо будет для приложений, фото много не храню, но фотографирую достаточно на первое время хранения) чисто ваше мнение!
И какая разница в реально жизни между 6 и 8 Gb памяти если сравнивать с Pro?
OverPow
Member

Evgen88: 06.01.2024 09:31 Ребята посоветуйте строго стою на выборе памяти 128 или 256Gb, если покупаю iPhone 15 ? (сильно в будущем надо будет для приложений, фото много не храню, но фотографирую достаточно на первое время хранения) чисто ваше мнение!
И какая разница в реально жизни между 6 и 8 Gb памяти если сравнивать с Pro?
Строго стоишь ? Правильной дорогой идёшь.
Выбирай между 128 и 256.

Разница между 6 и 8 Gb составляет 2 Gb.
den55den
Member

:lol: мені замало 128, і 6 гігов замало, 8 впритик краще 12 :super:

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
коли строго стоїш то це добре
Romani
Member

den55den: 06.01.2024 10:38 :lol: мені замало 128, і 6 гігов замало, 8 впритик краще 12 :super:

Отправлено спустя 1 минуту 34 секунды:
коли строго стоїш то це добре
Там 8 озу максимум. И все говорят что 6 вполне хватает.
Viktorovic
Junior

Добрый день,я наверное немного параноик))))взял себе Pixel 6a, проверил IMEI на коробке и в телефоне совпадают. Как еще можно проверить его оригинальность,я его уже не верну конечно,просто чтоб понимать и не ждать от него много)))и еще глупый вопрос статус"активирован" с какого момента начинается,с момента включения первого или первого звонка?всем спасибо за советы и ответы!!
Ответить