Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Ответить
Автор
Member

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
daesz
Member

Melki: 04.01.2024 16:17
daesz: 24.09.2023 12:25Думав замовити підпорку, що йде в слот розширення - але вона займає більше 1 слоту по товщині, а що ще тут можна придумати не знаю..
я на Алі брав перед війною підпорку, яка висить на кріпленнях матплати і з неї стерчить підпорка під карту - її зовсім не помітно у корпусі
спойлер
https://www.aliexpress.com/item/1005002 ... 1802zzr9XK
спойлер
https://ibb.co/3C3WZGW
Я її бачив, але не зрозумів як вона кріпиться. Вже пізніше до мене дійшло що вона вкручується у стендофи МП. Я, в результаті, взяв ось таку
спойлер
Изображение
А потім, вже після того як вибрав ВК - виявилось, що вона мені в принципі і не потрібна, бо поперше ВК має свою власну підставку в комплекті, а по друге - її всерівно немає куди запхнути. Я просто "втиснув" між ВК та двома пропелерами корпусними 2 резинові сантехнічні прокладки, і вони ще й затовсті були :laugh:
Melki
Member

daesz: 04.01.2024 16:29 її всерівно немає куди запхнути
тут взагалі вже можна вертушки з карти разом із пластиком зняти і лишити лише корпусні - воно тихіше буде і продаватися карта буде легше
daesz
Member

Melki: 04.01.2024 16:40
daesz: 04.01.2024 16:29 її всерівно немає куди запхнути
тут взагалі вже можна вертушки з карти разом із пластиком зняти і лишити лише корпусні - воно тихіше буде і продаватися карта буде легше
Вони деколи включаються (пропелери ВК), але зазвичай в фанстопі стоять :)

Я коли робив пере-кабель-менеджмент, то думаю - прикручу глянути хоч як воно виглядає. Було ось так (фото трохи розмите, бо робив його в кімнаті без включеного світла, а камера без достатнього освітлення трохи милить)
спойлер
Изображение
Відкрутив десь недавно коли чистив пилефільтри в корпусі, відмічу, що вони доволі інтенсивно набирають на себе порохи :с

Зараз от роздумую взяти ось такий набір "подовжувачів", чорні (або білі) на 20см.
https://www.aliexpress.com/item/4000179926455.html
І зробити пере-кабель-менеджмент іще раз, щоб звільнити місце спереді на 120мм на вдув; правда якихось відгуків на ці кабелі не бачив і цікаво чи вони якісні і наскільки :)
Melki
Member

daesz: 04.01.2024 16:49щоб звільнити місце спереді на 120мм на вдув
непотрібне... краще заглуши ту дірку...
у цьому корпусі я б з відяхи зняв пластик з підсвіткою та вентиляторами і лишив лише два вентиляторі знизу, а передню дірку закрив
daesz
Member

Melki: 04.01.2024 17:08
daesz: 04.01.2024 16:49щоб звільнити місце спереді на 120мм на вдув
непотрібне... краще заглуши ту дірку...
у цьому корпусі я б з відяхи зняв пластик з підсвіткою та вентиляторами і лишив лише два вентиляторі знизу, а передню дірку закрив
Я от думав доставити спереді 120тку, вона в мене є одна (трохи шумна на максимальних обертах, але там є шимка, то я просто виставляв оберти до 1к і все було тихо), і докупити 140ку наверх (та змістити їх трохи вправо, так щоб ліва 140ка лежала рівно над кулером, а права над "проміжністю" і частково наж БЖ). Але, оскільки точно таких же 140 в продажі по Україні немає і я очікував поки з'являться - то так все й "загрузло" і жде свого часу :D ).

Можливо й зроблю так, коли гарантія закінчиться, я в любому випадку хотів спробувати ті термопрокладки від ханівела від яких тут всі у захваті :)
Melki
Member

daesz
дві на вдув вже є у кращому в світі місці для карти
щоб зробити якусь візуальну гармонію, то роби три на видув зверху (можна два), красиві будь які з підсвіткою чи без, головне однакові на один розголужувач на найменші оберти які тільки вони зможуть - це дасть тобі кращий продув корпусу в світі (знизу догори)
таким чином два нижніх агресивні в плані охолодження та тиснуть повітря у корпус, а верхні розкручуватимуться коли нижні не впораються
super37
Member

переехал я в новий кейс
спойлер
IMG_41761.jpg
Essex
Member

Как вам минимализм?
Вложения
IMG_1227.jpeg
r1d3r
Member

Essex: 12.01.2024 12:05 Как вам минимализм?
Як на мене то весь "мінімалізм" псує ось ця масивна підпорка діпкул, я б її поміняв на щось менше.
Та щось треба зробити з кабелями, може кастомні зробити в опльотці.
А так все ок, все подобається))
0kie
Member

r1d3r: 12.01.2024 12:23масивна підпорка діпкул, я б її поміняв на щось менше.
Согласен. Искать надо такую:
Изображение
её вообще не видно, а функцию подпорки выполняет отлично!
WSavage
Member

Якось так :rotate:
0kie
Member

WSavage
Жигули с подсветкой...
Прозрачных шлангов не было?
WSavage
Member

0kie: 12.01.2024 17:56 WSavage
Жигули с подсветкой...
Прозрачных шлангов не было?
Жаль что у вас хотя бы жигуля нету( :laugh:
Возможно у вас еще все впереди и вы приобретете себе прозрачные шланги :beer:
AndP
Member

Было так после переезда в новый корпус.
спойлер
20230804_134911.jpg
Відправлено через 1 хвилину 9 секунд:
После замены башни стало, как мне кажется, немного симпатичней.

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
спойлер
20230804_145518.jpg
Последний раз редактировалось AndP 12.01.2024 18:46, всего редактировалось 1 раз.
Ortyomko
Member

WSavage: 12.01.2024 13:16 Якось так :rotate:
не відображається
WSavage
Member

Ortyomko: 12.01.2024 18:30
WSavage: 12.01.2024 13:16 Якось так :rotate:
не відображається
Почистив вкладення сайту, видалилось(
Пізніше закину на хост
Ortyomko
Member

мінімалізмом це важко назвати, враховуючи харди у 2024 році)
А що дає тримач для відухи?
AndP
Member

это мой второй комп, с неспешной сборкой. Собирался из оставшихся комплектующих, при замене в первом.

Начало сборки, после покупки корпуса. Материнка уже была, и ждала своего часа.

Продолжение эпопеи. С наклейкой, АСУС отказался помогать, посоветовали обратиться к продавцу, но и у тех, нет в наличии наклейки. Так что корпус, можно сказать, "эксклюзивный". :weep:
спойлер
20231201_034604.jpg
Так он томился, в ожидании процессора.

Перед Новым годом, сборка была завершена, но остался не решенным вопрос, с одним вентилятором. :rolleyes:
спойлер
20231225_123219.jpg
Последний раз редактировалось AndP 12.01.2024 18:51, всего редактировалось 3 раза.
shnok
Member

Ortyomko: 12.01.2024 18:31
мінімалізмом це важко назвати, враховуючи харди у 2024 році)
А що дає тримач для відухи?
если бы еще этот корпус скрывал hdd и блок питания, то может и был бы минимализм, хотя какой это минимализм. Зборка нормально выглядит, но называть это минимализмом слишком толсто
AndP
Member

До сих пор нельзя удалить свой пост?
Ответить