Последние статьи и обзоры
Новости
GravaStar представляє ігрові миші Mercury M1 Pro та M2 у фантастичному дизайні
-
evenmore
Member
Предлагаю обсудить GravaStar представляє ігрові миші Mercury M1 Pro та M2 у фантастичному дизайні
>>потертості на корпусі — сліди ручної обробки, тобто це ексклюзивний handmade-продукт
Есть такая работа - наждачкой новую вещь тереть.
А так дизайн классный.
>>потертості на корпусі — сліди ручної обробки, тобто це ексклюзивний handmade-продукт
Есть такая работа - наждачкой новую вещь тереть.
А так дизайн классный.
-
cnc
Junior
Сейчас набегут бедолаги, у которых не было ничего кроме велосипеда и мыши за 500грн, и начнут всех убеждать в том, что игровые мыши - это бутафория и рудимент
-
_FYA_EXel
Member
Потому что терминология кривая, по правильному они должны называться Smartmouse умные\многофункциональные мыши, а не игровые.cnc: ↑ 04.01.2024 15:30 Сейчас набегут бедолаги, у которых не было ничего кроме велосипеда и мыши за 500грн, и начнут всех убеждать в том, что игровые мыши - это бутафория и рудимент
У меня г502 - отличная рабочая мышка, но ведь она почему то считается "игровой"
Последний раз редактировалось _FYA_EXel 04.01.2024 15:36, всего редактировалось 1 раз.
-
dead_rat
Member
Вітаюcnc: ↑ 04.01.2024 15:30 Сейчас набегут бедолаги, у которых не было ничего кроме велосипеда и мыши за 500грн, и начнут всех убеждать в том, что игровые мыши - это бутафория и рудимент
Хороше питання чи це ігрова чи дизайнерська миша. Оця може виявитися бутафорією, принаймні прикольною.
І так, в мене є велосипед, хоч не знаю як це повʼязано з темою.
-
Noiseblocker
Member
Не помню, когда была мышка дешевле $100. Не помню, когда она прожила хотя бы год. Полностью поддерживаю всех "набежавших"cnc: ↑ 04.01.2024 15:30 Сейчас набегут бедолаги, у которых не было ничего кроме велосипеда и мыши за 500грн, и начнут всех убеждать в том, что игровые мыши - это бутафория и рудимент
-
corban_jum
Member
\
-
Mercator
Member
Уф, по скорее бы вышла, хоть что то не обычное в мышьках.
-
aaleksandrenko
Member
дизайн клас. Але наждачкою сам натру за 30 дол
-
Derogs
Member
Мишки, рідко привертали мою увагу дизайном, завжди подобались прості, на кшталт Microsoft 1.1 і їм подібні, але ось ця дійсно прикольна, але питання в надійності і взагалі як вона буде себе в руці поводитись?.. (Щоб, ненароком, в нетверезому стані мізинця не зламати в отворі, коли мишку в руки брати )
-
Buldozer.
Member
Ммм, гуд мышка. Красивая. Я б прикуамл как приедут на замену своей GX1000 старушке ))
-
aaleksandrenko
Member
Але є питання:
- не бачу інфи про автономність на сайті
- яка різниця між M2 та M1 про. Дизайн і сенсор такий же (але M1 про є ще потерта). Єдине що бачу, це до M1 про можна докупити 4к донгл. А якщо без цього однакові чи що?
і потерта не просто на 30 дол дорожче. там в комплекті вже є 4к донгл. окремо він 25 дол у них коштує.
- не бачу інфи про автономність на сайті
- яка різниця між M2 та M1 про. Дизайн і сенсор такий же (але M1 про є ще потерта). Єдине що бачу, це до M1 про можна докупити 4к донгл. А якщо без цього однакові чи що?
і потерта не просто на 30 дол дорожче. там в комплекті вже є 4к донгл. окремо він 25 дол у них коштує.
Последний раз редактировалось aaleksandrenko 04.01.2024 16:31, всего редактировалось 2 раза.
-
Melofon
Member
Тоесть М2 это более дешёвая и не поцарапанная нождачкой мышка
-
KROOM
Member
Не те щоб бутафорія, але оверпрайс - дуже часто.cnc: ↑ 04.01.2024 15:30 Сейчас набегут бедолаги, у которых не было ничего кроме велосипеда и мыши за 500грн, и начнут всех убеждать в том, что игровые мыши - это бутафория и рудимент
Була колись Mad Catz R.A.T. 8 (трансформер так би мовити) - трошки дорожча за 500 грн. , але не моє... а довше всього (близько 10 років) пропрацювала A4 Tech X7 (сама перша) за "смішні" 25$
-
Melki
Member
купил такую за 100 гривен б/у и у меня она пока 5 лет отработала, + у прежнего неизвестно сколько, и сейчас лежит ждет деоккупации...KROOM: ↑ 04.01.2024 16:31а довше всього (близько 10 років) пропрацювала A4 Tech X7 (сама перша) за "смішні" 25$
-
daesz
Member
Про світчі/енкодер та можливість їх заміни нічого не сказано :с
-
st0k
Member
я б взяв
-
cnc
Junior
Не трынди. У меня рейзеровский ороборус трудится уже более 5 лет, а дэсэддеры покупал за полгода до войны.Noiseblocker: ↑ 04.01.2024 15:36Не помню, когда была мышка дешевле $100. Не помню, когда она прожила хотя бы год. Полностью поддерживаю всех "набежавших"cnc: ↑ 04.01.2024 15:30 Сейчас набегут бедолаги, у которых не было ничего кроме велосипеда и мыши за 500грн, и начнут всех убеждать в том, что игровые мыши - это бутафория и рудимент
-
Phos4
Member
_FYA_EXel
Я б погодився з вами на рахунок ігрового стільця чи стола, все ж ігрові мишки мають ряд специфічних спеціально заточених під ігри особливостей які відрізняють їх від наприклад тих самих робочих мишей серії logitech mx, тому вважаю що тут назва ігрові доречна.
Я б погодився з вами на рахунок ігрового стільця чи стола, все ж ігрові мишки мають ряд специфічних спеціально заточених під ігри особливостей які відрізняють їх від наприклад тих самих робочих мишей серії logitech mx, тому вважаю що тут назва ігрові доречна.
-
7mindfields
Member
Добре що ти сюди в тред приїхав не на велосипеді, тож питання до тебе, старша версія по ціні це прямий конкурент безпровідних vaxee, а по якості цей мотлох дотягнеться до них?cnc: ↑ 04.01.2024 15:30 Сейчас набегут бедолаги, у которых не было ничего кроме велосипеда и мыши за 500грн, и начнут всех убеждать в том, что игровые мыши - это бутафория и рудимент
Последний раз редактировалось 7mindfields 04.01.2024 20:28, всего редактировалось 1 раз.
-
zaqik
Member
вручную эксклюзивно модно потёрта наждачкой
@
5 кнопок (это вместе с той что для dpi, да? переназначается хоть?)
@
геймерская
@
5 кнопок (это вместе с той что для dpi, да? переназначается хоть?)
@
геймерская