Hoyoverse

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Ответить
Автор
Member

daesz: 02.01.2024 22:52Але це один шлях з 8, як інші проходити не зрозуміло.
Презервейшн - овнить Гепі.
Хант - все одно ким, якщо є Мей, вороги не ходять просто.
Дестракшн - теж.
Абанденс - пачка хілів.
Нігіліті - заабузити переплетіння резонансу з чимось.
А взагалі є абуз піроГГ з конусом віртуалки і підбором бонусів дмг резіст. На Лабі розписували, там можна 99% резісту набрати.
daesz
Member

Я дестракшн (джинлю/тіньюн/хх/руан і джинлю/пела/хх/руан) пробував двічі, обидва рази хороші блеси були, той що з пелою - то трохи кращі, і мене заовнила якась елітка на звичайному ноді, тупо ваншотнула під команди..
lewerlin
Member

daesz: 02.01.2024 23:05і мене заовнила якась елітка на звичайному ноді, тупо ваншотнула під команди..
Не Коколія часом? (в неї кріо імун).
Там багато еліток з конкретними імунами, яких певними пачками треба уникати.
Взагалі режим задротський, але він грамотно забаланшений в плані вимог саме до персонажів. На Лабі народ челленджі влаштовує соло четвірками.
daesz
Member

lewerlin: 02.01.2024 23:48
daesz: 02.01.2024 23:05і мене заовнила якась елітка на звичайному ноді, тупо ваншотнула під команди..
Не Коколія часом? (в неї кріо імун).
Там багато еліток з конкретними імунами, яких певними пачками треба уникати.
Взагалі режим задротський, але він грамотно забаланшений в плані вимог саме до персонажів. На Лабі народ челленджі влаштовує соло четвірками.
Ні, одна із цих дікеїн шедоу/гардіан шедоу/асценшн, не пам'ятаю яка..
Kirakishou
Member

Сьогодні перший день без підписки.
спойлер
Изображение
Подумаю до вечора, варто її купувати, чи просто скіпнути Блекс Свон або Ахерон.
Також помітив, що дуже сильно зростає навантаження на відеокарту у внутрішньоігровому браузері що в геншині, що в стар рейл. При роздійльній здатності 1440р це не так помітно, а на 2160р прямо видно по графіку, що ядро сильно завантажене. Я колись чув, що люди скаржилися на ZFGameBrowser.exe. Тепер розумію, чому.

Відправлено через 6 хвилин 29 секунд:
Замість підписки в Honkai Star Rail я можу майже за ці ж гроші придбати Separate Ways для RE4. Алсо в NIKKE вже чотири SSR. Це за два дня гри по півгодини. Жалкую, що я раніше не дізнався, що вже є клієнт на ПК. Він ще в лютому 2023 року вийшов. Там на новий рік давали кучу круток, в день по 10 круток присилали на пошту.

Відправлено через 20 хвилин 15 секунд:
Ось це рішення частково вирішує дану проблему. Не зовсім, бо навантаження на відеокарту все одно залишається і фпс падає до 40, але крива на графіку рівна.
спойлер
Изображение
Самі ігри йдуть прекрасно, картинка в 4К на ультра навіть краще, ніж я очікував. Чув, що багатьом ця чіткість зображення тисне на очі і до неї треба звикати, але мені комфортно грати з такою чіткістю.
lewerlin
Member

На лабі тонни ниття на складність сюжетного Жука. :gigi: А ви тут про віртуалку. :laugh:
daesz
Member

Donate: 02.01.2024 18:52
daesz: 02.01.2024 18:48
В мене складається враження що теж саме у всіх іграх хойо.
В хонкаї третьому там через гачу одягатися. Сігни/персонажі/зброя :laugh:
Я в результаті перевстановив на телефон нейрал клауд, вирішив дати йому ще один шанс :D
Мені, пам'ятаю, не сподобались чібі модельки персонажів під час саме геймплею, хоча у всьому іншому гра була, здається, нормальна. Подивимся :shuffle:

Відправлено через 4 години 36 хвилин 32 секунди:
Изображение

Изображение

Відправлено через 1 годину 46 хвилин 36 секунд:
Изображение
На цьому я, мабуть, закінчу із новим СЮ івентом, все що дає джейд - виконав, всім іншим жлобські китайці можуть подавитись.

Відправлено через 36 хвилин 18 секунд:
https://imgur.com/a/asIEq9i
Хи.
daesz
Member

Изображение

Вже релізнулась в Японії і доступна на пререєстрацію в гуглплеї/плейсторі :shuffle:
Donate
Member

daesz: 04.01.2024 14:21 Изображение

Вже релізнулась в Японії і доступна на пререєстрацію в гуглплеї/плейсторі :shuffle:
EOS через рік перевіряй :laugh:
daesz
Member

Donate: 04.01.2024 14:22
daesz: 04.01.2024 14:21 Изображение

EOS через рік перевіряй :laugh:
Изображение
Це більше ніж в умовного р1999 та й взагалі більшої половини списку ревеню :)
спойлер
Изображение
Изображение
Артстайл симпатичний :shuffle: Але от історія/сюжет можуть не дуже зацікавити, там судячи з цього короткого геймплей відео - якийсь докі літрече клаб :D
Последний раз редактировалось daesz 04.01.2024 14:33, всего редактировалось 1 раз.
Donate
Member

daesz: 04.01.2024 14:26 Це більше ніж в умовного р1999 та й взагалі більшої половини списку ревеню :D
Я дуже не вірю в лям прибутку ще й на старті... Проблема в тому що у реверсу лям завантажень в дуже короткий проміжок часу.

Изображение

І це не відміняє китів (бачив аккаунти 64+ рівня а це значить что хтось там жере кожного дня) і помірних витрат... Багато хто сидить з батл пасом (тому що там скін) та місячною підпискою...
Последний раз редактировалось Donate 04.01.2024 14:34, всего редактировалось 1 раз.
daesz
Member

Donate: 04.01.2024 14:32
daesz: 04.01.2024 14:26 Це більше ніж в умовного р1999 та й взагалі більшої половини списку ревеню :D
Я дуже не вірю в лям прибутку ще й на старті... Проблема в тому що у реверсу лям завантажень в дуже короткий проміжок часу.

Изображение

І це не відміняє китів і помірних витрат... Багато хто сидить з батл пасом (тому що там скін) та місячною підпискою...
Так то ж не чистого прибутку :)

Я, доречі, вже видалив нейрал клауд, там все треба грати в реальному часі також, при тому якщо 10 ранів на домейні з кредитами - то це 10 ранів в реальному часі :gigi:
lewerlin
Member

Пройшов майже рік, а до ком'юніті ХСР тільки починає роздупляти Хант у віртуалці :lol: . І то без розуміння, як воно працює. Виявляється мобів можна перегравати не тільки дамажкою :lol: . Як несподівано :laugh:
Donate
Member

daesz: 04.01.2024 14:33
Donate: 04.01.2024 14:32

Изображение

І це не відміняє китів і помірних витрат... Багато хто сидить з батл пасом (тому що там скін) та місячною підпискою...
Так то ж не чистого прибутку :)
То не знаю що... Тому що дані беруть з sensor tower яка взагалі невідомо як бере інфу. Ні гугл ні епл відкрито інфу прибутків не повідомляють.

В них самих є інфа що гра в топ10-40 бігає по прибутковості і не може більше одного лямчика зібрати з лямом завантжень тільки на андроїді? Не враховуючи ПК кліент і яблука :rotate:
lewerlin
Member

Donate: 04.01.2024 14:54То не знаю що... Тому що дані беруть з sensor tower яка взагалі невідомо як бере інфу. Ні гугл ні епл відкрито інфу прибутків не повідомляють.
Взагалі повідомляють. Якщо компанія публічна, то її фін. звітність доступна. Звісно не кожному пересічному, але аналітики мають до неї доступ.
Якщо у вас є знайомий фін. аналітик, скоріш за все в нього є підписки на відповідні ресурси і доступ до подібної інфи. Конкретно по Хойо вона є, навіть по окремим іграм(мені, понту ради, вирішили показати якусь "нечутливу" хрінь в усій цій кухні, ну я і глянув на Хойо).
Подібні чарти доволі серйозна річ, там "брехати" собі дорожче.
daesz
Member

lewerlin: 04.01.2024 15:02
Donate: 04.01.2024 14:54То не знаю що... Тому що дані беруть з sensor tower яка взагалі невідомо як бере інфу. Ні гугл ні епл відкрито інфу прибутків не повідомляють.
Взагалі повідомляють. Якщо компанія публічна, то її фін. звітність доступна. Звісно не кожному пересічному, але аналітики мають до неї доступ.
Якщо у вас є знайомий фін. аналітик, скоріш за все в нього є підписки на відповідні ресурси і доступ до подібної інфи. Конкретно по Хойо вона є, навіть по окремим іграм(мені, понту ради, вирішили показати якусь "нечутливу" хрінь в усій цій кухні, ну я і глянув на Хойо).
Я от також про те ж саме, якщо б там була не правдива інформація - то дев/паблішер уже б давно кинув страйк і реддіт "прибрав" би ці пости і забанив акаунт з якого вони постились :)
Donate
Member

lewerlin: 04.01.2024 15:02
Були би зливи чи ще щось...

Ось наприклад sensortower
Изображение
А ось appmagic
Изображение
Изображение

Різниця в два рази. Кому вірити? :gigi: Чи чому я повинен вірити sensortower, а не вірити appmagic чи навпаки? Це більш схоже на спекуляції...
lewerlin
Member

Donate: 04.01.2024 15:15Різниця в два рази. Кому вірити? :gigi: Чи чому я повинен вірити sensortower, а не вірити appmagic чи навпаки?
Дивитись першоджерела. Бо обидва схоже не брешуть, а просто плутаються в статистиці. Те що бачив я, і що аналітик, доволі кваліфікований, привела до "коректного", на її думку вигляду, теж не слабо так відрізнялось. Я дупля не в'яжу, що я там навибирав не так :insane: , але різниця була раза в три. І до речі, якщо вірити її вибірці, у ХСР, лише на банері Фуріни в Гашні(ну це вже я періоди зіставив :gigi: ), доходи опустились нижче п'ятдесяти. А так стабільно 70+. У Геншина, після виходу ХСР, опустились з 60+ середнього, до 45+, з горбом "імені Фуріни" в 90.
Donate
Member

lewerlin: 04.01.2024 15:30
Donate: 04.01.2024 15:15Різниця в два рази. Кому вірити? :gigi: Чи чому я повинен вірити sensortower, а не вірити appmagic чи навпаки?
Дивитись першоджерела. Бо обидва схоже не брешуть, а просто плутаються в статистиці. Те що бачив я, і що аналітик, доволі кваліфікований, привела до "коректного", на її думку вигляду, теж не слабо так відрізнялось. Я дупля не в'яжу, що я там навибирав не так :insane: , але різниця була раза в три. І до речі, якщо вірити її вибірці, у ХСР, лише на банері Фуріни в Гашні(ну це вже я періоди зіставив :gigi: ), доходи опустились нижче п'ятдесяти. А так стабільно 70+. У Геншина, після виходу ХСР, опустились з 60+ середнього, до 45+, з горбом "імені Фуріни" в 90.
Де ось таку інфу знайти в того же mihoyo
https://static-brand.ncsoft.com/ncsoft/ ... PT_ENG.pdf
ncsoft публікує прямо на своєму сайті
https://kr.ncsoft.com/en/ir/irArchive/e ... Release.do
заходиш і читаєш

Якщо ця інфа йде від подібних сервісів яка на основі зірок на небі підраховує прибутки то вона більш спекулятивна і не більше... Можливо щоб відбити у частини гравців бажання донатити в якусь конкретну гачу
Kirakishou
Member

Ви тут про прибутки міхойо, а я тим часом в ХСР вже другий день без підписки. Вчора думав плюнути і взяти підписку з БП, але потім передумав. Якщо Ахерон буде анонсована в найближчий час, то скіпаю Блек Свон. В будь-якому разі, будуть рерани. Гірше точно не буде. Тому що вже скамить по-повній. Мені чомусь видається, що гра навпаки почне давати вигравати 50/50, щоб зацікавити мене знову витрачати на неї гроші.
Ответить