На новій пошті перелякані оператори не дозволяють це робити, та і в темі з олх виявилося багато прихильників - спочатку гроші, а потім скидай налаштуванняkolesnukm: ↑ 03.01.2024 16:57будь ласка, але для надійності і перевірки всіх інших профілів. блокування і т.д., бажано спочатку скинути до заводських а тоді після того як завантажиться перевіряти все іншеden55den: ↑ 03.01.2024 15:28 Дякую, це зрозуміло що стан вже по іншому перевірю)
Відправлено через 1 годину 19 хвилин 12 секунд:
згадав, ще можуть бути маленькі локальні оператори США, блокування яких аж ніяк не відображається на жодному сайті, тому все таки для надійності повне скидання
Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
7mindfields
Member
-
kolesnukm
Member
Ніколи не було проблем із скиданням телефону на новій пошті, відділення різні, оператори теж
-
7mindfields
Member
До недавніх пір в мене теж, а тепер в них нові «правила»kolesnukm: ↑ 03.01.2024 18:59 Ніколи не було проблем із скиданням телефону на новій пошті, відділення різні, оператори теж
-
den55den
Member
Вже теж чув про це, при тому що однокласниця там якась головна вже не дозволяє(((
-
leif
Member
отже, вкусіл геймінгу на айфоні з backbone one і васхітілся:
- нова ревізія дійсно норм працює з чохлом. нафіга воно взагалі потрібно без такої можливості я не зроз. діставати кожен раз телефон з чохла, щоб пограти я б не став.
- в цілому девайс непогано зібраний і матеріали нормальні, при цьому він не важкий (що важливо), але 100 баксів виглядає все ж трохи оверпрайсом за таку штуку. втім, привабливих альтернатив я не знайшов.
- іграшки в які я пограв: ResidentEvil Village, Call of Duty Mobile, Genshin Impact, Diablo immortal, Hot lava, Gear Club stradale, Asphalt 9, Leo's Fortune. всюди все сподобалось в плані управління, грати норм.
- мобільний гамінг реально просунувся, я не цікавився ним року так з 2010-11го і не грав в жодну гру на телефоні з того часу. нинішній стан речей виглядає як мінімум цікаво. особливе враження справила ResidentEvil Village. але хочеться пограти ще і в genshin і в інші іграшки. чекаю death stranding та Assasins Creed.
- нова ревізія дійсно норм працює з чохлом. нафіга воно взагалі потрібно без такої можливості я не зроз. діставати кожен раз телефон з чохла, щоб пограти я б не став.
- в цілому девайс непогано зібраний і матеріали нормальні, при цьому він не важкий (що важливо), але 100 баксів виглядає все ж трохи оверпрайсом за таку штуку. втім, привабливих альтернатив я не знайшов.
- іграшки в які я пограв: ResidentEvil Village, Call of Duty Mobile, Genshin Impact, Diablo immortal, Hot lava, Gear Club stradale, Asphalt 9, Leo's Fortune. всюди все сподобалось в плані управління, грати норм.
- мобільний гамінг реально просунувся, я не цікавився ним року так з 2010-11го і не грав в жодну гру на телефоні з того часу. нинішній стан речей виглядає як мінімум цікаво. особливе враження справила ResidentEvil Village. але хочеться пограти ще і в genshin і в інші іграшки. чекаю death stranding та Assasins Creed.
-
7mindfields
Member
Краще вже купити звичайну прошку і стім декуleif: ↑ 04.01.2024 10:27 отже, вкусіл геймінгу на айфоні з backbone one і васхітілся:
-
leif
Member
7mindfields
мені подобається розмір про макс, для себе не бачу жодного сенсу обрати замість нього звичайну прошку.
тут ситуація така. телефон вже було придбано, і обираючи його, про іграшки я і не думав, потім трохи почитав-подивився, вирішив, що іграшки на телефоні в 2024 можна і спробувати. докупив до телефону контроллер за 4000грн, граюсь. покупка стімдеку це окрема історія, його можна докупити і до про максу, різниця між докуповуванням до нього і до звичайної прошки буде 5к гривень. якщо рахувати до промаксу + контролер, то 9к, але такий конфіг дозволяє пограти і там і там.
на розетці:
прошка 256гб — 58500грн
про макс 256гб — 63500грн
у сіровозів буде дешевше, але різниця в ціні буде +/- такою ж. а ти так написав ніби в різницю в ціні між про і про макс можна стім дек купити, який коштує 30+ тисяч (якщо купувати, то виключно олед версію).
Відправлено через 15 хвилин 51 секунду:
взагалі, стімдек олед мені направду сподобався по оглядах, і якщо "мобільний гамінг" таки затягне мене знову в свої тенета (колись в студентські часи у мене була PSP і я її обожнював), то треба буде і стімдек придбати. але, знову ж таки, навіть в такому випадку ніщо не заважає грати на обох девайсах.
в цілому ігри на телефоні в моєму випадку це не критерій вибору, а просто додатковий приємний бонус і, як виявилось, нагода згадати гамінг в портативному форматі. і тут покупка контролеру за 4к до телефону за 64к це не так щоб дуже принципово.
мені подобається розмір про макс, для себе не бачу жодного сенсу обрати замість нього звичайну прошку.
тут ситуація така. телефон вже було придбано, і обираючи його, про іграшки я і не думав, потім трохи почитав-подивився, вирішив, що іграшки на телефоні в 2024 можна і спробувати. докупив до телефону контроллер за 4000грн, граюсь. покупка стімдеку це окрема історія, його можна докупити і до про максу, різниця між докуповуванням до нього і до звичайної прошки буде 5к гривень. якщо рахувати до промаксу + контролер, то 9к, але такий конфіг дозволяє пограти і там і там.
на розетці:
прошка 256гб — 58500грн
про макс 256гб — 63500грн
у сіровозів буде дешевше, але різниця в ціні буде +/- такою ж. а ти так написав ніби в різницю в ціні між про і про макс можна стім дек купити, який коштує 30+ тисяч (якщо купувати, то виключно олед версію).
Відправлено через 15 хвилин 51 секунду:
взагалі, стімдек олед мені направду сподобався по оглядах, і якщо "мобільний гамінг" таки затягне мене знову в свої тенета (колись в студентські часи у мене була PSP і я її обожнював), то треба буде і стімдек придбати. але, знову ж таки, навіть в такому випадку ніщо не заважає грати на обох девайсах.
в цілому ігри на телефоні в моєму випадку це не критерій вибору, а просто додатковий приємний бонус і, як виявилось, нагода згадати гамінг в портативному форматі. і тут покупка контролеру за 4к до телефону за 64к це не так щоб дуже принципово.
-
den55den
Member
Хоча післа 10 хвилиного скандалу все ж таки дозволили вставити сім карту і норм перевірити телефон)
-
kolesnukm
Member
а що вже по новим правилам і сім не можна вставляти? і як, купівля вдала?den55den: ↑ 04.01.2024 16:25 Хоча післа 10 хвилиного скандалу все ж таки дозволили вставити сім карту і норм перевірити телефон)
-
den55den
Member
для мене телефон в суботу відправлять, це кум на пошті скандал устроїв, а потім повернув телефон бо він не відповідав стану зі фото в оголошені)))kolesnukm: ↑ 04.01.2024 16:30а що вже по новим правилам і сім не можна вставляти? і як, купівля вдала?den55den: ↑ 04.01.2024 16:25 Хоча післа 10 хвилиного скандалу все ж таки дозволили вставити сім карту і норм перевірити телефон)
Замовив собі звичайний піксель 7 б.у. по низу ринку)))) побачимо що з цього вийде)
-
7mindfields
Member
Можна детальніше з приводу цього? Бо на всі мої аргументи - відповідали просто не можна і всеden55den: ↑ 04.01.2024 16:25 Хоча післа 10 хвилиного скандалу все ж таки дозволили вставити сім карту і норм перевірити телефон)
-
Evgen88
Member
Глянул сравнения с Pixel 7a с Poco F5 и с iPhone
А что это за фон на белом отдает, где должно быть белым, фон цветной(бледно-розо-сиреневый) у Pixel ужасно просто, у iPhone меньше, но тоже слегка еле есть, а у Poco F5 нет такого, белое есть белое фона нет? (что-то мне страшно уже покупать даже этот пуксель, верно snapdragon999 писал не смей покупать его, а горит то у фанов снова минуса наставили уже)
Что за прикол с экраном у Pixel, или это такой дисплей дешман OLED у них ?
А что это за фон на белом отдает, где должно быть белым, фон цветной(бледно-розо-сиреневый) у Pixel ужасно просто, у iPhone меньше, но тоже слегка еле есть, а у Poco F5 нет такого, белое есть белое фона нет? (что-то мне страшно уже покупать даже этот пуксель, верно snapdragon999 писал не смей покупать его, а горит то у фанов снова минуса наставили уже)
Что за прикол с экраном у Pixel, или это такой дисплей дешман OLED у них ?
-
den55den
Member
В мене знайомий любить часто змінювати телефони або купити поюзати і дорожче продати, так у нього різних айфонів, пікселів, сяомі, соні і так далі було досить, так він майже фанат ванплас, і зараз хоче знову його ж купити, і завжди бере телефон де гарна камера. Це до того що в різних виробниках є своя якась фішка яка тобі особисто до вподоби. Інший знайомий фанат мотороли, но коли свій розбив, і хотів новішу купити не було швидко під рукою такої мотороли він купив ванплас і задоволений. Я ж піду і спробую самі цікаві, почну с пікселя, потом ванплас, потім ще щось ))) може й спробую айфон
-
kolesnukm
Member
В мене теж є знайомий фанат мотороли, починаючи із першої чорно-білої за все життя ніякої іншої марки не мав ))) тільки моторола і пофіг що це вже не зовсім вона
-
Evgen88
Member
Так что за фон, то цветной на белом у Pixel ?
Где Donate, советчик этого топа?
Когда открывает Календарь, хорошо видно!
п.с. Только не надо писать, что это фон и его можно поменять!
Где Donate, советчик этого топа?
Когда открывает Календарь, хорошо видно!
п.с. Только не надо писать, что это фон и его можно поменять!
-
login55
Member
це не фон, а віддіток. він обирається в налаштуваннях екрану і називається по різному, до прикладу в моєму телефоні - "баланс білого" і виставить я можу його на різні смаки, що буде виглядати як у айфона, пікселя, поко...
-
Evgen88
Member
Я написал что этот (оттенок) как вы выразились, можно изменить это я знаю, я про другое где на Календаре, он есть слегка есть, и на других примерах тоже самое.login55: ↑ 05.01.2024 09:32 це не фон, а віддіток. він обирається в налаштуваннях екрану і називається по різному, до прикладу в моєму телефоні - "баланс білого" і виставить я можу його на різні смаки, що буде виглядати як у айфона, пікселя, поко...
Или Вы хотите сказать что оттенок, этот если отключить и там пропадет? Верно понял Вас?
Можно видео примеры где его нет, если Вы считаете что это отк именно на белом в Меню ?
я не про темы, фоны, оттенки и прочее! Там явно видно разницу в экране!
Последний раз редактировалось Evgen88 05.01.2024 10:08, всего редактировалось 1 раз.
-
login55
Member
на калькуляторі у верхній частині та на знаку "дорівнює" - це специфічний фон програми "калькулятор".
до прикладу на даному відео у айфона калькулятор взагалі з темним фоном.
-
Evgen88
Member
Меня интересовал только на белом фоне этот вот оттенок!!! - цветной(бледно сиреневый на видео лучше видно)а, по другому я в теме! Спасибоlogin55: ↑ 05.01.2024 09:57 на калькуляторі у верхній частині та на знаку "дорівнює" - це специфічний фон програми "калькулятор".
-
login55
Member
цей відтінок виникає через зсув балансу білого і він виправляється на будь-який смак, при наявності можливості його коригування у налаштуваннях екрану