Последние статьи и обзоры
Новости
Frogwares повернула права на The Sinking City
-
Mykolay3ack
HWBOT OC Team
-
MaKCuMyC
Member
«Піратську» версію у Стім? Я так зрозумів що розробники не отримають від цього грошей.NikolaZack: ↑ 03.01.2024 12:42 Придбав.
-
Mcloud
Member
Одна з найкращiх iгор вiд Frogwares за атмосферою та сюжетом
-
Kauil
Member
Чому піратську? В стім вже зазначено що розробник і видавець FrogwaresMaKCuMyC: ↑ 03.01.2024 12:44«Піратську» версію у Стім?
-
1234waltz
Member
О, я собі на цьогорічному зимовому розпродажі купив.
-
Vpupkin
Member
Неплохая игра, скучноватая и затянутая с рудиментарной боёвкой, но однозначно стоящая внимания.
-
Shaolin_Style
Member
В стиме было три версии, в зависимости от того когда вы за нее занесли денег.MaKCuMyC: ↑ 03.01.2024 12:44«Піратську» версію у Стім? Я так зрозумів що розробники не отримають від цього грошей.NikolaZack: ↑ 03.01.2024 12:42 Придбав.
Есть одна от Focus Entertainment, была от Nacon, и теперь от самих Frogwares.
-
VladimirV
Member
Проходил когда только вышла, по сути это детектив, и она очень короткая.
Но за 47 грывень уж точно можно купить
Но за 47 грывень уж точно можно купить
-
everme
Member
Хорошая игра. Жаль что они к ней возвращаются, а не новую делают
-
EkselentE
Member
Цена то на ее сейчас "банка пива", а что там после того как они "обновят" ее - снова покупать или как?
Так как без этой инфы новость ни о чём
Так как без этой инфы новость ни о чём
-
Fiend
Member
Придбав Некрономікон едішн на ПК, дякую.
Хоча, колись вже для ПС4 купляв, но ще не грав, чекаю оновлену версію на ПК.
Хоча, колись вже для ПС4 купляв, но ще не грав, чекаю оновлену версію на ПК.
-
deserteagle777
Member
Придбав , хоч і не знаю коли пройду , але під настрій зайде
-
Paladin
Member
Чудово. Було б добре, щоб усі українські розробники мали повні права на тайтли, а видавці не мали жодного відношення до боліт ні прямого, ні опосередкованого.
Грав на релізі, гра цікава, але закоротка, ще не вистачало масштабності локацій. Хотілося б другу частину за масштабами як Фар харбор у фолі. І більше побічних квестів як у Зові Ктулху. А так дуже радий, і напевно як вийде ремастер із доповненням, ще раз із задоволенням пройду.
Грав на релізі, гра цікава, але закоротка, ще не вистачало масштабності локацій. Хотілося б другу частину за масштабами як Фар харбор у фолі. І більше побічних квестів як у Зові Ктулху. А так дуже радий, і напевно як вийде ремастер із доповненням, ще раз із задоволенням пройду.
-
Phos4
Member
Ок тобто якщо я зараз її придбаю в стімі то фрогвейрс вже отримають прибуток, чи ще ні? Зі статті не зрозуміло. Це єдина причина чому я ще досі не придбав її.
-
7_s_7
Member
По-хорошему игру покупают исходя из того понравилась она или нет, а потом на издателя(разработчика).Phos4: ↑ 03.01.2024 21:02 Ок тобто якщо я зараз її придбаю в стімі то фрогвейрс вже отримають прибуток, чи ще ні? Зі статті не зрозуміло. Це єдина причина чому я ще досі не придбав її.
Хотя достаточно и тех кто смотрит на "производителя", но именитые тоже могут лохануться и выпустить барахло.
-
Phos4
Member
7_s_7
Так мені подобається гра, а для чого мені її купувати якщо розробник не отримає ні копійки? При тому це щей наш український розробник і я бажаю його підтримати. Ваша філософія тут взагалі не до місця, тим більше відповіді на моє питання ви не дали.
Так мені подобається гра, а для чого мені її купувати якщо розробник не отримає ні копійки? При тому це щей наш український розробник і я бажаю його підтримати. Ваша філософія тут взагалі не до місця, тим більше відповіді на моє питання ви не дали.
-
7_s_7
Member
Моя "философия" к месту, так как это мое и только мое мнение!Phos4: ↑ 04.01.2024 19:58 7_s_7
А по поводу ответа на вопрос, то ожидайте переиздания и тогда "наверняка" будете уверены что ваши деньги пойдут туда куда вы думаете.
P.S. в судебном порядке уже вернули им права. Думайте. Народ выше тоже писал что раньше были другие, а сейчас уже числятся они. Вывод?
-
Phos4
Member
7_s_7
Пане я не проти того що у вас є своя думка, просто я питаюсь чи розробник отримує роялті від продаж в стім а ви мені розповідаєте чому треба купувати ігри а чому ні, не зрозумів для чого це було сказано, в загальному то й не важливо, приємного вам дня.
Пане я не проти того що у вас є своя думка, просто я питаюсь чи розробник отримує роялті від продаж в стім а ви мені розповідаєте чому треба купувати ігри а чому ні, не зрозумів для чого це було сказано, в загальному то й не важливо, приємного вам дня.
-
Draqoon
Member
Важко відповісти на це питання, але продажі з нової версії гри точно підуть розробникуPhos4: ↑ 05.01.2024 16:09 7_s_7
-
EkselentE
Member
Читай новость, даже в ней написано: "...сторони вирушили до суду, і ймовірно тепер дійшли якогось компромісного рішення. Після повернення прав на The Sinking City розробники обіцяють випустити оновлену версію гри"Phos4: ↑ 05.01.2024 16:09 7_s_7
А ты здесь хочешь узнать у людей точный ответ на который даже суд еще не дал его. Читатели только могут предполагать
Так что жди "оновлену версію гри"!