Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

leif: 02.01.2024 13:06
що, наприклад?
Наприклад запис прорез відео одразу на зовнішній носій
leif: 02.01.2024 13:06 а якщо фото/відео робиться в домашній фотоальбом то у них вже занадто багато можливостей? аж ніяк ні. людина фотографує свою родину, хоче отримати якомога кращі знімки чи відео від мобільного девайсу в авто-режимі, чому їй не купити для цього сабж?
Дуже абстрактний кейс, наврядче на умовний 13 про фото родини для сімейного альбому вийдуть набагато гірші, рівно як і відео, більшість не помітить різниці
kolesnukm
Member

так тут питання в тому якщо людина може собі дозволити 15 про макс для чого їх брати якийсь 13 про і т.д., вона відчує різницю в плані екрану, тривалості підтримки, камери, навіть той самий Type-C. Та і запис на носій це швидше можливість а вот те що якість того самого запису в прошки буде краща ніж в якогось базового 13-14. Кожен обирає відповідно до свого бюджету.
leif
Member

7mindfields: 02.01.2024 14:12Наприклад запис прорез відео одразу на зовнішній носій
тобто прорез і прорез на зовнішній носій пишемо двома окремими пунктами в переліку того чим не користується пересічний юзер? ну ок.
7mindfields: 02.01.2024 14:12Дуже абстрактний кейс, наврядче на умовний 13 про фото родини для сімейного альбому вийдуть набагато гірші, рівно як і відео, більшість не помітить різниці
не набагато гірші, але у 15го HDR трохи краще, при низькому освітленні знімки в цілому помітно краще, зум більш просунутий, то тут то там і от вже набігає різниці. так, вона не супер-велика, але вона є і цілком буде помітною навіть звичайним користувачам, а не контент-кріейторам.

і це не абстрактний кейс, це цілком собі, наприклад, мій кейс. я не блогер, фотографую лише для себе, але обираючи між 13-14-15 про макс я вирішив, що є сенс взяти найновіший. тобто, я вивчив питання, подивився порівняння по різним аспектам (не тільки камери) і переплата мені видалась цілком виправданою за сукупністю відмінностей починаючи від товщини рамок і закінчуючи usb-c.
7mindfields
Member

leif: 02.01.2024 15:20
7mindfields: 02.01.2024 14:12Наприклад запис прорез відео одразу на зовнішній носій
тобто прорез і прорез на зовнішній носій пишемо двома окремими пунктами в переліку того чим не користується пересічний юзер? ну ок.
7mindfields: 02.01.2024 14:12Дуже абстрактний кейс, наврядче на умовний 13 про фото родини для сімейного альбому вийдуть набагато гірші, рівно як і відео, більшість не помітить різниці
не набагато гірші, але у 15го HDR трохи краще, при низькому освітленні знімки в цілому помітно краще, зум більш просунутий, то тут то там і от вже набігає різниці. так, вона не супер-велика, але вона є і цілком буде помітною навіть звичайним користувачам, а не контент-кріейторам.

і це не абстрактний кейс, це цілком собі, наприклад, мій кейс. я не блогер, фотографую лише для себе, але обираючи між 13-14-15 про макс я вирішив, що є сенс взяти найновіший. тобто, я вивчив питання, подивився порівняння по різним аспектам (не тільки камери) і переплата мені видалась цілком виправданою за сукупністю відмінностей починаючи від товщини рамок і закінчуючи usb-c.
Для пересічного користувача навіть враховуючи то тут то там відмінності, різниця реально буде мінорна всеодно, особливо між 14 і 15, не кажу що це поганий вибір, але об’єктивно, якщо це не робочий інструмент - то це точно не бестбай серед айфонів :)
kolesnukm
Member

От з того що бачив серед знайомих, то покупців айфонів можна розділити на 3 типи, перший який розуміє що і як буде використовувати і купує нові чи вживані 12-15, або попередні чи поточні покоління порошок, другі ті що просто можуть дозволити айфон 15 про Макс і їм пофіг що будуть не все використовувати і третій ті що беруть в кредит 15 про Макс тому що це модно )) і останнім двом пофіг що вони не будуть все використовувати із функціоналу. Це саме можна і на інші виробники також частково віднести
Evgen88
Member

kolesnukm: 02.01.2024 20:13 От з того що бачив серед знайомих, то покупців айфонів можна розділити на 3 типи, перший який розуміє що і як буде використовувати і купує нові чи вживані 12-15, або попередні чи поточні покоління порошок, другі ті що просто можуть дозволити айфон 15 про Макс і їм пофіг що будуть не все використовувати і третій ті що беруть в кредит 15 про Макс тому що це модно )) і останнім двом пофіг що вони не будуть все використовувати із функціоналу. Це саме можна і на інші виробники також частково віднести
leif: 31.12.2023 19:21
Podolyanin: 31.12.2023 19:02їх можливостей
це якими, наприклад, якщо взяти айфон, скажімо?
Вот тоже человек спрашивал, это какие функции которые не пользуются можно узнать, тоже интересно стало ?
kolesnukm
Member

А я звідки знаю які) я до того що людині яка готова купити 15 про Макс бо має можливість чи та яка його дуже хоче, все рівно що вона теоретично може не все використовувати.
Evgen88
Member

kolesnukm: 02.01.2024 21:14 А я звідки знаю які) я до того що людині яка готова купити 15 про Макс бо має можливість чи та яка його дуже хоче, все рівно що вона теоретично може не все використовувати.
звонок звонят (разве что 5G только отпало), фото фоткают, видео снимают, есим используют, wifi интернет смотрят, барометр, компас, от надобности это да, gps тоже используют, bluetooth может что-то передают или смарт теликом, колонками умные часы и прочее управляют, но все же, разве что ip68 кто окунает смартфоны это единственно что не используется для простого человека пользователя, разве что и то, блохер снимает в доджи, и по улице в дождь будешь ходить, или в горы в походе, там в условиях или еще приближенные условия к горам, а так то все функции задействованные, чем можно не пользоваться, даже не знаю.
den55den
Member

Google Pixel 7a Sea 128 ГБ (T-mobile)
ИМЕЙ: 350555531991965
Гарантия заканчивается 1 июля 2024 г.

Мені хочють сказати що це неверлок

Отправлено спустя 51 секунду:
35101JEHN14450
kolesnukm
Member

Ну T-Mobile це точно не неверлок, єдине що міг купуватися в їх мережі без блокування, але не знаю чи потім нічого не спливе, під час оновлення якихось баз і списків (якась заборгованість чи ще щось). В 7 і 7 про в неверлок із США писало Google Fi при перевірці на сайті
devais
Member

Evgen88: 02.01.2024 21:30
но все же, разве что ip68 кто окунает смартфоны это единственно что
у меня на рыбалке раз упал в воду самсунг ,но не ip68 .Я симку достал и выкинул его на середину ставка ))Такое редко бывает.
Evgen88
Member

devais: 03.01.2024 10:41
Evgen88: 02.01.2024 21:30
но все же, разве что ip68 кто окунает смартфоны это единственно что
у меня на рыбалке раз упал в воду самсунг ,но не ip68 .Я симку достал и выкинул его на середину ставка ))Такое редко бывает.

Да такое тоже возможно разные люди, но я написал про это ;)
Evgen88: 02.01.2024 21:30 или в горы в походе, там в условиях или еще приближенные условия к горам,
den55den
Member

Купити адекватний піксель за адекватні кошти у адекватного продавця ще та задачка, всюди якійсь обман :insane:
kolesnukm
Member

den55den: 03.01.2024 11:51 Купити адекватний піксель за адекватні кошти у адекватного продавця ще та задачка, всюди якійсь обман :insane:
це новий чи б.у телефон? Може бути дійсно вже відв'язаний від оператора, маю таку 5 від T-mobile але я її брав після того як в власника пройшов рік і він оплатив свій контракт , тоді оператором був розблокований
den55den
Member

Pixel 7 Obsidian 128GB (Fi)
IMEI: 359145610773707
Warranty expired Dec 24, 2023

це теж не неверлок?
kolesnukm
Member

den55den: 03.01.2024 15:19 Pixel 7 Obsidian 128GB (Fi)
IMEI: 359145610773707
Warranty expired Dec 24, 2023

це теж не неверлок?
так, чомусь із 7-ки із США в них на всіх неверлоках при перевірці пише Fi, назву їх віруального оператора, хоча вони ніколи під нього нічого не блокували навіть на старих версіях які дійсно продавалися із картками Fi
Последний раз редактировалось kolesnukm 03.01.2024 15:26, всего редактировалось 1 раз.
den55den
Member

можно купувати?)
kolesnukm
Member

den55den: 03.01.2024 15:26 можно купувати?)
ну по блокуванню має бути все ок, а вот який стан чи нічого не ремонутвалося і т.д., що це вже треба в се в продавця випати ))
den55den
Member

Дякую, це зрозуміло що стан вже по іншому перевірю)
kolesnukm
Member

den55den: 03.01.2024 15:28 Дякую, це зрозуміло що стан вже по іншому перевірю)
будь ласка, але для надійності і перевірки всіх інших профілів. блокування і т.д., бажано спочатку скинути до заводських а тоді після того як завантажиться перевіряти все інше

Відправлено через 1 годину 19 хвилин 12 секунд:
згадав, ще можуть бути маленькі локальні оператори США, блокування яких аж ніяк не відображається на жодному сайті, тому все таки для надійності повне скидання
Ответить