Последние статьи и обзоры
Новости
Hoyoverse
-
Kirakishou
Member
Пройшов я хаос, також на 33. Повторюється ситуація, як і в геншині. Я наролив собі вайфу з сігнами і констами, а безодню все одно проходжу на 33. Тобто нема жодного сенсу гнатися за ейдолонами, конусами і загалом персонажами для мети. Тепер буду просто забирати вайфу, без ейдолонів та конусів. Конуси хіба що для дд, і то тільки улюбленим. Добре, що на емоціях не злив крутки на конус Мей. Вона і без нього гарно грається.
В геншині також відмовляюся від конст для Яе, збираю крутки на Клорінду і хто там ще буде. Зараз трохи заспокоївся і думаю, що все-таки підписку я брати буду. Бо без неї не вийде забрати Ахерон. А БП сенсу брати немає, бо навіть з прокачаними вайфами все одно на 36 не пройду. А якщо не пройду, то і немає жодного сенсу витрачатися на матеріали для прокачки і на конуси з БП.
Сюжетка Мей прикольна, а сама Мей так собі. Немає родзинки. Я думав, вона буде навіжена вчена або зоча би просто більш загадкова, а вона просто тихоня. Кафка поки що залишаться самою загадковою і шаленою леді в цій грі.
В геншині також відмовляюся від конст для Яе, збираю крутки на Клорінду і хто там ще буде. Зараз трохи заспокоївся і думаю, що все-таки підписку я брати буду. Бо без неї не вийде забрати Ахерон. А БП сенсу брати немає, бо навіть з прокачаними вайфами все одно на 36 не пройду. А якщо не пройду, то і немає жодного сенсу витрачатися на матеріали для прокачки і на конуси з БП.
Сюжетка Мей прикольна, а сама Мей так собі. Немає родзинки. Я думав, вона буде навіжена вчена або зоча би просто більш загадкова, а вона просто тихоня. Кафка поки що залишаться самою загадковою і шаленою леді в цій грі.
-
daesz
Member
У мене правило - роблю 1 сингл рол на конусах тих персонажів яких ролю. Отримав на першому синглі - найс, не отримав - ну і всерівно
Руан от перша була на кому колив конус/сингнатурку.
Ейдолон (суто е1) ролив на Джинлю, і варто краще конус роляти. Ейдолони поки більше нікому не кручу.
Але в майбутньому мб дот команді покручу трохи.
Зараз хочу Свон, Ахерон і якийсь топовий састейн
Мені візуально дуже сподобалась. Але персонаж у неї якись вялий
Відправлено через 44 хвилини 19 секунд:
Відправлено через 8 хвилин 54 секунди:
Мені ще, зрештою, найгіліті на дотах подобається, але до Джинлю - я грав тільки Зілу+дестрашн
Руан от перша була на кому колив конус/сингнатурку.
Ейдолон (суто е1) ролив на Джинлю, і варто краще конус роляти. Ейдолони поки більше нікому не кручу.
Але в майбутньому мб дот команді покручу трохи.
Зараз хочу Свон, Ахерон і якийсь топовий састейн
Мені візуально дуже сподобалась. Але персонаж у неї якись вялий
Відправлено через 44 хвилини 19 секунд:
- спойлер
Відправлено через 8 хвилин 54 секунди:
Мені ще, зрештою, найгіліті на дотах подобається, але до Джинлю - я грав тільки Зілу+дестрашн
-
lewerlin
Member
Люди безодню фіолками проходять. Тут річ не в донаті, а у витратах часу на це діло. Вивчення, підбір, прокачка. А в Генші +таймінги, + позиціонка.Kirakishou: ↑ 28.12.2023 22:57Пройшов я хаос, також на 33. Повторюється ситуація, як і в геншині. Я наролив собі вайфу з сігнами і констами, а безодню все одно проходжу на 33. Тобто нема жодного сенсу гнатися за ейдолонами, конусами і загалом персонажами для мети.
Забрав на Фу е1 і буду Ахерон роляти до талого.daesz: ↑ 29.12.2023 01:38Ейдолон (суто е1) ролив на Джинлю, і варто краще конус роляти. Ейдолони поки більше нікому не кручу.
-
Kirakishou
Member
Ще треба ролити і прокачувати не тільки вайфу, а й Сінцю, Джунлі, Беннета, Казуху, Тігнарі і так далі, а у мене вайфу-геймінг. Різниця між проходженням на 33 і на 36 – 60 примогемів. Безодня оновлюється двічі на місяць. Тобто це 120 примогемів на місяць. Крутки, які витратиш на того ж Джунлі ніколи не окупляться. Власне я крутив вайфам сігни і консти не для того, щоб вони проходили безодню, мені просто подобається їх прокачувати. В геншині у мене у всіх вайфу таланти прокачані на максимум. Ну і мені не дуже подобається фармити артефакти, а саме артефакти вирішують все. Мені не подобається саме перебирати їх, який варто прокачувати, а який ні. Дуже нудна справа. Тому у мене завжди кап по артефактам і я не женусь за ідеальними сабстатами.lewerlin: ↑ 29.12.2023 06:11Люди безодню фіолками проходять. Тут річ не в донаті, а у витратах часу на це діло. Вивчення, підбір, прокачка. А в Генші +таймінги, + позиціонка.
Загалом, мене засмучує не те, що я не можу пройти безодню або хаос. Тупо пофіг на це, я можу взагалі їх не чіпати. Мене дістало те, що я почав дуже багато 50/50 програвати. Раніше такого не було. Так, по статистиці воно показує, що в обох іграх виграш 50/50 близько 50%. Але в середньому що в ХСР, що в геншині на одного персонажа витрачається 70 круток. Це при тому, що я зробив більше молитв, ніж у 99% користувачів. Вдача *5 — гірше, ніж у 80% користувачів. І в обох іграх статистика наче під копірку. Впевнений, вони просто для твого загального акаунту рейт вдачі ставлять, в залежності від того, як ти відповів на питання ким ти працюєш, який твій вік, скільки ти витратив грошей на їх ігри — і потім в усіх іграх міхойо на цьому аккаунті рейт вдачі буде однаковим.
У мене через тиждень закінчується підписка і я ще подумаю, чи продовжувати її. Бо от реально дістало отримувати ейдолони для Гепарда на 80, який просто сміття. Погано, що невідомо, коли вийде Ахерон. Так можна було б порахувати, чи зможу без підписки назбирати на неї.
-
lewerlin
Member
Це точно не так. І в мене, і в знайомих, що грають з єдиного акаунту обидві гри, - кореляції між ними немає.Kirakishou: ↑ 29.12.2023 07:34Впевнений, вони просто для твого загального акаунту рейт вдачі ставлять, в залежності від того, як ти відповів на питання ким ти працюєш, який твій вік, скільки ти витратив грошей на їх ігри — і потім в усіх іграх міхойо на цьому аккаунті рейт вдачі буде однаковим.
-
daesz
Member
Я кладу "1983 або менше" рік народження якщо хоча відповідати на квіз, якщо є що запропонувати (ну типу QoL якийсь), якщо немає - то "2005 або більше" і воно автоматично видає 30к кредитів без проходження квіза, справжній вік ніколи не вказуюKirakishou: ↑ 29.12.2023 07:34Ще треба ролити і прокачувати не тільки вайфу, а й Сінцю, Джунлі, Беннета, Казуху, Тігнарі і так далі, а у мене вайфу-геймінг. Різниця між проходженням на 33 і на 36 – 60 примогемів. Безодня оновлюється двічі на місяць. Тобто це 120 примогемів на місяць. Крутки, які витратиш на того ж Джунлі ніколи не окупляться. Власне я крутив вайфам сігни і консти не для того, щоб вони проходили безодню, мені просто подобається їх прокачувати. В геншині у мене у всіх вайфу таланти прокачані на максимум. Ну і мені не дуже подобається фармити артефакти, а саме артефакти вирішують все. Мені не подобається саме перебирати їх, який варто прокачувати, а який ні. Дуже нудна справа. Тому у мене завжди кап по артефактам і я не женусь за ідеальними сабстатами.lewerlin: ↑ 29.12.2023 06:11Люди безодню фіолками проходять. Тут річ не в донаті, а у витратах часу на це діло. Вивчення, підбір, прокачка. А в Генші +таймінги, + позиціонка.
Загалом, мене засмучує не те, що я не можу пройти безодню або хаос. Тупо пофіг на це, я можу взагалі їх не чіпати. Мене дістало те, що я почав дуже багато 50/50 програвати. Раніше такого не було. Так, по статистиці воно показує, що в обох іграх виграш 50/50 близько 50%. Але в середньому що в ХСР, що в геншині на одного персонажа витрачається 70 круток. Це при тому, що я зробив більше молитв, ніж у 99% користувачів. Вдача *5 — гірше, ніж у 80% користувачів. І в обох іграх статистика наче під копірку. Впевнений, вони просто для твого загального акаунту рейт вдачі ставлять, в залежності від того, як ти відповів на питання ким ти працюєш, який твій вік, скільки ти витратив грошей на їх ігри — і потім в усіх іграх міхойо на цьому аккаунті рейт вдачі буде однаковим.
У мене через тиждень закінчується підписка і я ще подумаю, чи продовжувати її. Бо от реально дістало отримувати ейдолони для Гепарда на 80, який просто сміття. Погано, що невідомо, коли вийде Ахерон. Так можна було б порахувати, чи зможу без підписки назбирати на неї.
Відправлено через 31 хвилину 29 секунд:
В діскорді щойно запостили
-
daesz
Member
Трохи помучив Кафка+ХХ+Семпо+Руан в новому СЮ сьогодні.
Руан - це тупо імба.
ХХ - це тупо імба.
ХХ не персонаж для авто, коли вона в команді - потрібно продумувати ходи, але от коли все працює - то є відчуття імпакту
Руан - це тупо імба.
ХХ - це тупо імба.
ХХ не персонаж для авто, коли вона в команді - потрібно продумувати ходи, але от коли все працює - то є відчуття імпакту
-
Kirakishou
Member
А тепер пиригадуємо те, що я казав, коли гра не давала мені ні саму Тіньюнь, поки я не задонатив, ні її ейдолони. Коли я не грав в гру більше неділі і зайшов в неї, мені з однієї крутки в стандартний банер випав останній ейдолон на Тіньюнь. Який до цього я ніяк не міг впіймати. Вони збирають статистику на все, що ви робите в грі. Хто вам подобається, які банери ви крутите — дорослих чи підлітків, жінок чи чоловіків. Які шляхи та стихії. Вони збирають статистику скільки ви витрачаєте, на які саме банери. Скільки вам років, ким ви працюєте. І це все впливає на вашу вдачу в крутках. Через три дні закінчується підписка, поки що продовжувати не буду. Не заберу Ахерон, то заберу її потім на рерані. Спробую деякий час пограти ф2п та поспостерігати, як це вплине на виграш 50/50. Бо чесно кажучи вже дістало. У мене вже more warps than 95% of users, а персонажів менше, ніж у ф2п.Tingyun is the one who most often accompanies you
-
Ostin
Member
Той випадок, коли ніби все життя так чи інакше грав у ігри, а на цій сторінці хоч словника якогось шукай
Старію...
Старію...
-
Kirakishou
Member
Ostin
То ви запитайте, що вам не зрозуміло, і ми вам пояснимо.
То ви запитайте, що вам не зрозуміло, і ми вам пояснимо.
-
daesz
Member
Новий веб-івент
Зайшов в гру, а там мейлом є прямо лінк на івент кек
"мальовка" на картах таро дуже гарна :о
Ще забув кинути 2 нові коди з релізу нового апдейту : HSRGALAXY23 і NB9TKRMK5R23
Олсо, Велт бейсед
Зайшов в гру, а там мейлом є прямо лінк на івент кек
"мальовка" на картах таро дуже гарна :о
- спойлер
Ще забув кинути 2 нові коди з релізу нового апдейту : HSRGALAXY23 і NB9TKRMK5R23
Олсо, Велт бейсед
- спойлер
-
S
Member
О чем эта игра?
-
daesz
Member
Якщо коротко - то розрішення локальних і глобальних конфліктів в світі гри (+колекціонування вайфу, хоча це не точно - дівчата ж певно мужчин колекціонують )
-
Donate
Member
Мобільна зельда, зі своїми приколами. Якщо подобається експолорінг качаеш і бігаеш Гачу крутити не обовязково того що дають достатньо щоб все закрити окрім безодні (яка нікому не вперлася). Оптимізація в грі космічна 1050ті більш ніж достатньо для ультр, а карти по типу 750ті дають непогану картинкуS: ↑ 30.12.2023 13:26 О чем эта игра?
А якщо про ХСР то це закос під рейд шадоу ледженс, або старі JRPG. Але бойова система тут проста атака, скіл і ульта коли зарядиш. Починалась гра як 10 із 10 і початковий контент можна без ніяких питань закрити за пару днів, він дуже гарний с точки зору наповненості. Але явна зміни комманди після релізу робить гру дуже душною
-
daesz
Member
Анімації Свон і Ханабі
-
daesz
Member
Комусь ще це нагадує "координату" з АоТ?
-
lewerlin
Member
Так було вже. З самого старту 1.6 злили мувсети. Лебідь, в перших зливах, була в тестовому, там добре видно "левітучі" ідл-анімації.daesz: ↑ 30.12.2023 16:49Анімації Свон і Ханабі
-
Kirakishou
Member
Знайшов на реддіті тред двомісячної давнини, що в Китаї деякі стурбовані громадяни (боти тенсенту та феміністки) поскаржилися на пупок Руан Мей і можливо міхойо знову прийдеться всіх цензурити. Але якщо її релізнули з пупком і нам показали ще двох персонажів з пупком, в тому числі і голим пупком у Ахерон — значить, вони пройшли цензуру.
Щодо геншина є інформація, що вони можуть покращити текстури персонажів до рівня тих, які є на плейстейшн 5. В налаштуваннях з’явиться пункт про налаштування якості текстур персонажів.
Щодо геншина є інформація, що вони можуть покращити текстури персонажів до рівня тих, які є на плейстейшн 5. В налаштуваннях з’явиться пункт про налаштування якості текстур персонажів.
-
lewerlin
Member
Краще не треба.S: ↑ 30.12.2023 13:26О чем эта игра?
Хіба що ви дуже сильно впевнені в міцності власної психіки.
-
Kirakishou
Member
lewerlin
Здається, ми навіть їх сюди постили. Принаймні, я анімації Блек Свон точно постив.
Здається, ми навіть їх сюди постили. Принаймні, я анімації Блек Свон точно постив.