Видалення білого списку вай-фай у BIOS Lenovo Y550 20017

Вопросы по материнским платам, BIOS, UEFI, чипсетам
Ответить
Автор
Junior

Всім привіт! Нещодавно вирішила ноуту друге життя і зіштовхнулась з whitelist у біосі ноута. Модифікована прошивка, що є на просторах інету, видає помилку 1275 ( усунути по рекомендаціям не вдалось), тому вирішила спробувати вперше модифікувати біос сама і зіштовхнулась з проблемою.

Керуючись гайдами, знайшла, що вайтліст ховається у файлі STRINGS00.rom. Далі почались проблеми, оскільки в IDA треба знайти або мій вай-фай модуль, або комбінацію 86 80 (номер Інтелівських вай-фай карт в hex). Але не шукає ні того, ні того , і я опинилась в глухому куті. Чи зможете ви мені або підказати, де я помиляюсь, або ж допомогти модифікувати BIOS? Паяти я не вмію, на жаль, тому варіант з програматором відпадає. Буду дуже вдячна)

Intel 5100 PCI\VEN_8086&DEV_4237&SUBSYS_12118086&REV_00 - моя вай-карта, яку підтримує ноут
https://support.lenovo.com/us/ru/downlo ... eapad-y550 - сторінка з оф біосом (у мене 10 вінда 64біт).
Reshacker
Member

Перед прошивкою бажано вимкнути DEP і цифровий підпис драйверів.Як варіант попробувати перепрошити із 2k10 Win PE з під win7 x86.Помилка 1275 через блокування драйвера наскільки я пам'ятаю,це пов'язано з цифровим підписом драйверів у x64 OS.
Ответить