Это новый украинскийdaesz: ↑ 29.12.2023 21:09 гоґвартс
А как тогда будет Helga - Гелґа?
У нас в міністревстві дуже багато бовдурів, які думають що вони розумніші, ніж є насравді. Як і в нас на форумі._FYA_EXel: ↑ 29.12.2023 21:37Это новый украинскийdaesz: ↑ 29.12.2023 21:09 гоґвартс![]()
А как тогда будет Helga - Гелґа?![]()
Ви не ображайтесь, але ви тут те саме "проповідуєте"Scoffer: ↑ 29.12.2023 22:05 daesz
От ти смієшся, а звучатиме твій хогвардс через 10-20 років просто дико.
Комітетів при міністерствах недостатньо. Дуже сильно не вистачає Української Академії за образом і подобою Французською або Румунської для стандартизації мови. Тому що оту всю вакханалію як в англійській я не поважаю. Мені одного разу довелось підключати перекладача з щирої індусько-англійської на трішки менш індусько-англійську щоб розібрати що воно від мене взагалі хоче
А то у нас вже почали вилізати всякі фаріонши з "юдин плюс юдин", у мене мало вуха не потекли як почув. Таке треба душити в зародку.
Буде звучати близько до оригіналу, так як ніхто не буде видумувати вилосипедScoffer: ↑ 29.12.2023 22:05 daesz
От ти смієшся, а звучатиме твій хогвардс через 10-20 років просто дико.

Раджу сходити до лора зі своїми практикамиScoffer: ↑ 30.12.2023 02:36 daesz
Повторюю ще раз, те що ти не чуєш - твої проблеми. Практикуйся і почуєш. Так завжди буває з новими невідомими звуками. Мозок автоматом додумує зайве. Не ти перший, не ти останній. Для іспанців шо Валенсія, що Барселона на один звук починаються, і що тепер? Відмінити в? Визнати що її не існує?
А потім такі іграшкі перекладають, і виходить що там настільки все хреново що навідь хлопці с заходу вмикають російську мову бо там щось неймовірне переклали... Кіберпанк та БГ3 як приклад ДУЖЕ поганого перекладу...
Надіють, що більше нічого українською перекладати не будуть, бо вуха від цього в'януть.Donate: ↑ 30.12.2023 02:45А потім такі іграшкі переводять, і виходить що там настільки все хреново що навідь хлопці с заходу вмикають російську мову бо там щось неймовірне переклали... Кіберпанк та БГ3 як приклад ДУЖЕ поганого перекладу...