Це ж яким егоїстичним лайном треба бути, щоб ігнорувати факт, що у абсолютної більшості людей з реддіту і близько немає таких проблем, як у пересічного українця, на фоні яких ваша ігрова імпотенція трохи менше, ніж ніщо?Kirakishou: ↑ 29.12.2023 08:25Схоже повідомлення на реддіті мені залайкали, тут замінусували. Правий Портников, у нас суспільство дикунів. Людина скаржиться на ігрову імпотенцію, а їй ліплять мінус. Всіх, хто в цій темі скаржиться на відсутність цікавих для себе ігор, тут же закидають мінусами. Геймерська спільнота загалом доволі токсична, а вітчизняна геймерська спільнота мабуть найтоксичніша з усіх.
Новости
Последние статьи и обзоры
Ігрові підсумки 2023
-
waryag
Member
-
Kirakishou
Member
waryag
Я на особистості не переходив і лайном вас не називав. По-перше, на реддіті сидять люди не тільки зі Сполучених Штатів Америки. По-друге, якщо у вас купа проблем, то коли ви встигли пограти у всі ігри цього року і як ви взагалі насолоджуєтеся іграми? Ось у мене дійсно проблеми через війну, тому і настрою немає не тільки для ігор, а й взагалі. Взяти наприклад те, що моя заробітна плата опустилась до рівня 8000 гривень на місяць. А у моїх знайомих і того гірше, їх або на мінімалку перевели, або скоротили, і вони зараз підмітають вулиці. Але для таких геймерів як ви нічого не помінялося, ви як грали в ігри, так і граєте. Тому ще питання, хто з нас егоїстичний і лицемірний.
Я на особистості не переходив і лайном вас не називав. По-перше, на реддіті сидять люди не тільки зі Сполучених Штатів Америки. По-друге, якщо у вас купа проблем, то коли ви встигли пограти у всі ігри цього року і як ви взагалі насолоджуєтеся іграми? Ось у мене дійсно проблеми через війну, тому і настрою немає не тільки для ігор, а й взагалі. Взяти наприклад те, що моя заробітна плата опустилась до рівня 8000 гривень на місяць. А у моїх знайомих і того гірше, їх або на мінімалку перевели, або скоротили, і вони зараз підмітають вулиці. Але для таких геймерів як ви нічого не помінялося, ви як грали в ігри, так і граєте. Тому ще питання, хто з нас егоїстичний і лицемірний.
-
everme
Member
Ну то, во что ты играешь, тоже сомнительные игры. Кроме резика 4, раз уж на то пошло. Ты же видишь какая тут аудитория, они в старфилд и алан вэйк играют и восхищаются. Делают предзаказы на разные интересные проэкты гордятся этим и ничему не учатся. Это клиника, забей. Ладно если это дети, да только есть подозрения, что это 20+. В алана вэйка так и дети играть не будут даже. Вообще не понятно, на кого она рассчитана. Истина как была, так и осталась в том, что сначала идет рдр2, потом с отрывом в 10 шагов начинается ведьмак, киберпанк, резик, ещё парочка каких быть может и всё. А вообще это же здорово, когда человек пишет, что рубится в старфилд с аланом вэйком, это надо в профиле писать, чтоб сразу было понятно с кем имеешь дело. А то они бывает советы дают то тут, то там, возьмёшь послушаешь ещё. Впрочем, это может и не отменять предположение, что 2023 топ игровой год, это же сравнение с предыдущим, ото представь каким был 2022.Kirakishou: ↑ 29.12.2023 08:25 Схоже повідомлення на реддіті мені залайкали, тут замінусували. Правий Портников, у нас суспільство дикунів. Людина скаржиться на ігрову імпотенцію, а їй ліплять мінус. Всіх, хто в цій темі скаржиться на відсутність цікавих для себе ігор, тут же закидають мінусами. Геймерська спільнота загалом доволі токсична, а вітчизняна геймерська спільнота мабуть найтоксичніша з усіх.
ребята, у кого спайдермен майлс моралес в топе 100+ часов наиграно, легендарная игра надо goty дать
-
YumaX
Member
BG3
Jagged Alliance 3

Jagged Alliance 3
-
Phos4
Member
Scoffer
В даному випадку буква h просто ковтається і вимова слова починається з літери О так само як наприклад слово Honest, і це саме в цих випадках, слово Hot ви ж не вимовляєте як гот.
В даному випадку буква h просто ковтається і вимова слова починається з літери О так само як наприклад слово Honest, і це саме в цих випадках, слово Hot ви ж не вимовляєте як гот.
-
Varvar
Member
Геральт: ↑ 29.12.2023 08:54А от BG3 заслужено взяла гру року, як би тAм школярі не казились.
-
doc-oc
Member
Від "Гоґвортс" теж очі на лоба лізутьHellsing777: ↑ 29.12.2023 00:51 Хто вирішив хоррор назвати горором, це іншомовне слово, маячня якась
Отправлено спустя 14 минут 20 секунд:
everme
В таком случае твой коммент вообще нужно заскринить и в профиле закрепить, чтоб все понимали с каким нечто дело имеют
Ты посмотри какой он не такой как все
Подгорела пятая пятая точка знатно. Конечно, все вокруг ошибаются, зато он прав и лучшие игры года обсирает
-
waryag
Member
- спойлер
За перехід на особистості вибачаюсь.Kirakishou: ↑ 29.12.2023 09:38Я на особистості не переходив і лайном вас не називав. По-перше, на реддіті сидять люди не тільки зі Сполучених Штатів Америки. По-друге, якщо у вас купа проблем, то коли ви встигли пограти у всі ігри цього року і як ви взагалі насолоджуєтеся іграми? Ось у мене дійсно проблеми через війну, тому і настрою немає не тільки для ігор, а й взагалі. Взяти наприклад те, що моя заробітна плата опустилась до рівня 8000 гривень на місяць. А у моїх знайомих і того гірше, їх або на мінімалку перевели, або скоротили, і вони зараз підмітають вулиці. Але для таких геймерів як ви нічого не помінялося, ви як грали в ігри, так і граєте. Тому ще питання, хто з нас егоїстичний і лицемірний.
Ні, я не грав в усі ігри року, чи хоча би у більшість, але й не кажу, цікавих ігор немає.
У кожного свої проблеми, реакція на них і здатність абстрагуватись від них.
-
Геральт
Member
Жах якийVarvar: ↑ 29.12.2023 12:09Геральт: ↑ 29.12.2023 08:54А от BG3 заслужено взяла гру року, як би тAм школярі не казились.Мільйони мух не можуть помилятись. Дивись, а то школяр ще по айпі вичислить та подзвонить за вибаченнями)
По мільйону мух на лурці можна почитати, так собі аргумент.
-
Scoffer
Member
Phos4
В індуіському діалекті? В даному конкретному слові і в стандартному брітіш інгліші, і в стандартному американ інгліші нічого нікуди не ковтається.
https://dictionary.cambridge.org/dictio ... ish/horror
В слові hot аналогічно
https://dictionary.cambridge.org/dictionary/english/hot
Ласкаво просимо в іншліш. Якщо в одних словах H німа, це і близько не значить що в інших на тих же позиціях вона така ж
В індуіському діалекті? В даному конкретному слові і в стандартному брітіш інгліші, і в стандартному американ інгліші нічого нікуди не ковтається.
В слові hot аналогічно
Ласкаво просимо в іншліш. Якщо в одних словах H німа, це і близько не значить що в інших на тих же позиціях вона така ж
Последний раз редактировалось Scoffer 29.12.2023 14:22, всего редактировалось 1 раз.
-
daesz
Member
Я через це так і не прочитав "Потного" Гаррі в українському перекладі, малим читав російською. Декілька років тому перечитував вже англійською.doc-oc: ↑ 29.12.2023 12:42Від "Гоґвортс" теж очі на лоба лізутьHellsing777: ↑ 29.12.2023 00:51 Хто вирішив хоррор назвати горором, це іншомовне слово, маячня якась![]()
Паплюжать українську мову, а деякі (включно з деякими навіть на цьому форумі) - ще й пишаються цим.
-
Kashtan
Member
Згоден стосовно української мови.daesz: ↑ 29.12.2023 14:08Я через це так і не прочитав "Потного" Гаррі в українському перекладі, малим читав російською. Декілька років тому перечитував вже англійською.
Паплюжать українську мову, а деякі (включно з деякими навіть на цьому форумі) - ще й пишаються цим.
Вводять архаїзми на кшталт "облавок" замість борт, фемінізми.
Новомова по Оруеллу типова. Навіщо? Ще досить нещодавно популярні літературні вирази і слова геть випали із вживання, замість них англояцизми, полонізми, при цьому пишаються своєю "мовою", а як ріже слух "рахую", яка тупо калька із російської, замість "вважаю", неправильні наголоси, хоча сам цим грішу, але я спочатку їх прочитав, ці слова, а потім вже почув як правильно наголоси робити, численні діалектизми.
По темі - дивує що в провалах року відсутня згадка про неймовірний шмат "мистецтва" від активіжен-майкрософт під назвою диябло 4.
У тексті статті згадали у провалах року - Redfall та The Day Before. На останню у метакритика нуль балів, просто немає. Перша - 56 балів від оглядачів і 3.5 від гравців.
А оцей шмат мистецтва - увага! - 86 від недоекспертів та 2.2 від гравців. Це ще й сигнал року - хто такі ці "експерти" та чого варта їхня думка, і як воно не співпадає із поглядом реальних гравців.
Це лакмусовий папірець, який яскраво демонструє - що насправді відбувається у індустрії, кінцевого споживача просто мають за дурня.
Робокоп неймовірно порадував. При цьому я не міг поставити максимальну графіку, але на ютюбі як поглянув вже після проходження, одне місце пропустив ,і хотів поглянути що цей банкомат дає, це ж просто кіно. Я вирішив скачати у максимальній якості робокопа, всі частини, і додаткові матеріали, як створювався фільм, це варте уваги ,і все під впливом від гри. Це ж багато років такого не було. Тепер термінатора супротив проходжу у вільний час від того ж видавця.
Непереможний - ще один захват. І ніби твір читаєш, і водночас нові сюжетні звороти. Шана і повага до творців.
Дякую за емоції, нібо повернувся на 23 роки тому, коли твір Лема прочитав.
Последний раз редактировалось Kashtan 29.12.2023 14:58, всего редактировалось 1 раз.
-
daesz
Member
Можливо тому, що він вийшов тільки в "ранній доступ", тому й оцінок немає. Як от БГ3 був в ранньому доступі з 2020, але офіційно релізнувся тільки цього року, чи даркест данджн 2, який був в ранньому з 2021, а релізнули тільки цього рокуKashtan: ↑ 29.12.2023 14:50 У тексті статті згадали у провалах року - Redfall та The Day Before. На останню у метакритика нуль балів, просто немає. Перша - 56 балів від оглядачів і 3.5 від гравців.
Хоча це тільки припущення не точно
Всім ж відомий факт, що ігрожури грають в більшості випадків першу главу і на основі неї пишуть відгуки. Ну чи банально "купляють" огляди. Довіряти цим оглядачав - така собі затія.Kashtan: ↑ 29.12.2023 14:50 Це лакмусовий папірець, який яскраво демонструє - що насправді відбувається у індустрії, кінцевого споживача просто мають за дурня.
-
waryag
Member
Якщо абстрагуватися від хайпу, д4 - це посередня, але успішна гра в своїй ніші.Kashtan: ↑ 29.12.2023 14:50По темі - дивує що в провалах року відсутня згадка про неймовірний шмат "мистецтва" від активіжен-майкрософт під назвою диябло 4.
У тексті статті згадали у провалах року - Redfall та The Day Before. На останню у метакритика нуль балів, просто немає. Перша - 56 балів від оглядачів і 3.5 від гравців.
А оцей шмат мистецтва - увага! - 86 від недоекспертів та 2.2 від гравців. Це ще й сигнал року - хто такі ці "експерти" та чого варта їхня думка, і як воно не співпадає із поглядом реальних гравців.
І оцінки стіму це підтверджують: у діабли вони змішані/переважно схвальні (всі/останні), у редфолу - переважно негативні/змішані.
-
Varvar
Member
Кумедний ти. І сумний.
-
taras_cs
Member
А як треба перекладати "Harry Potter" на українську?daesz: ↑ 29.12.2023 14:08Я через це так і не прочитав "Потного" Гаррі в українському перекладі, малим читав російською. Декілька років тому перечитував вже англійською.
"Харрі Поттер"?
А як треба перекладати "Harrison Ford"?
"Харрісон Форд"?
Відправлено через 4 хвилини 2 секунди:
Схоже, що російські консерви вас мінусують. На Межі можна хоч побачити, хто мінусить, а тут - рай для росіянScoffer: ↑ 29.12.2023 14:06 Phos4
В слові hot аналогічно
Ласкаво просимо в іншліш. Якщо в одних словах H німа, це і близько не значить що в інших на тих же позиціях вона така ж![]()
-
daesz
Member
І до чого це?taras_cs: ↑ 29.12.2023 20:25А як треба перекладати "Harry Potter" на українську?daesz: ↑ 29.12.2023 14:08
Я через це так і не прочитав "Потного" Гаррі в українському перекладі, малим читав російською. Декілька років тому перечитував вже англійською.
"Харрі Поттер"?
А як треба перекладати "Harrison Ford"?
"Харрісон Форд"?
Може тоді ще й кинете мені точне місце (в форматі часу) в фільмі, де я зможу почути Г в слові гоґвартс?
Можу вам допомогти :
-
Scoffer
Member
daesz
Те, що ти не чуєш різниці між гортаними і велярними звуками не значить що їх немає. Оно 500 мільйонів іспаномовних не дуже відчувають різницю між Б і В, а 140 мільйонів японців між Р і Л, а півтора лярдам китайців взагалі по барабану на добру половину наших приголосних оскільки їм шо глухі, шо дзвінкі на одну морду, і шо тепер, визнаємо шо різниці не існує?
Слухай і почуєш.
Те, що ти не чуєш різниці між гортаними і велярними звуками не значить що їх немає. Оно 500 мільйонів іспаномовних не дуже відчувають різницю між Б і В, а 140 мільйонів японців між Р і Л, а півтора лярдам китайців взагалі по барабану на добру половину наших приголосних оскільки їм шо глухі, шо дзвінкі на одну морду, і шо тепер, визнаємо шо різниці не існує?
Слухай і почуєш.
Последний раз редактировалось Scoffer 29.12.2023 21:32, всего редактировалось 2 раза.
-
daesz
Member
Scoffer
hɔɡ.wɔɹts
і з ваших лігків :
hɔːr.ɚ
hɑːt
І читається воно як Х у всіх 3 випадках.
Можливо якщо вам на вухо наступив слон, тоді там Г
hɔɡ.wɔɹts
і з ваших лігків :
hɔːr.ɚ
hɑːt
І читається воно як Х у всіх 3 випадках.
Можливо якщо вам на вухо наступив слон, тоді там Г
-
Scoffer
Member
daesz
Я вже сказав чому г, а не х: в англійській є два звуки, [h] i [x], і це різні звуки. І, відповідно, запозичуються теж по-різному. Те, що ти їх не розрізняєш - твої особисті проблеми. Слухай, і навчишся. Ти ще може і придихання не чуєш на половині їхніх приголосних, так це теж з практикою приходить.
Я вже сказав чому г, а не х: в англійській є два звуки, [h] i [x], і це різні звуки. І, відповідно, запозичуються теж по-різному. Те, що ти їх не розрізняєш - твої особисті проблеми. Слухай, і навчишся. Ти ще може і придихання не чуєш на половині їхніх приголосних, так це теж з практикою приходить.