Новости
Последние статьи и обзоры
Ігрові підсумки 2023
-
Alligator
Member
А чого у провалах згадки про mirage нема? 
-
st0k
Member
мeнi зайшов lies of p
-
Earanak
Member
Неплохой год в плане игр вышел так то... Тут даже учитывая уйму свободного времени не успеваю все проходить 
-
Donate
Member
Розумієш що конкурентів в грі немає і небуде дивлячись на то що всі переїхали на УЕVarvar: ↑ 28.12.2023 20:53а якщо почати роглядати деталі
-
Varvar
Member
Donate
Я не про ті деталі.
Я не про ті деталі.
-
Hellsing777
Member
Хто вирішив хоррор назвати горором, це іншомовне слово, маячня якась
-
Donate
Member
Ну якщо честно кожного року виходять +/- пара проектів року...MetalistForever: ↑ 28.12.2023 18:40На фоне 2020 , 2021 и 2022 , то тогда да гарний рік.Donate: ↑ 28.12.2023 15:22
Дві-три чудові гри за рікГарний офк
Найбільший провал 2023
Diablo 4 та Starfield що перша що друга нікому не потрібна. Хоча грошей в маркетинг там вкинули як в кіберпанк![]()
P.S. А в обще у людей память короткая ! 2015 год и 2016 намного посильнее 2023 по играм , а 2004 и 2007 г.( это небожители ) , та даже 2011 в разы сильнее 2023 .
2022 - Elden Ring, A Plague Tale: Requiem, Stray,
2021 - RE: Village, Valheim, It Takes Two, Loop Hero
2020 - Black Mesa, Half-Life: Alyx, The Last of Us Part II, Cyberpunk 2077, Ori and the Will of the Wisps, Genshin Impact,
2019 - Death Stranding, Disco Elysium, Apex Legends, Sekiro: Shadows Die Twice, Control
2018 - Red Dead Redemption 2, Dead Cells
2017 - Nier: Automata, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Horizon Zero Dawn, PlayerUnknown's Battlegrounds, Resident Evil 7, Cuphead
Можна ще побігати більш детально і ще там пошукати, але на фоні минулих років. Рік як рік... Офк він більш якісний вийшов ніж минулі 2 роки але в цілому, замість елдер рінга отримали БГ3
-
zaqik
Member
Я пока листал всё ждал категорию Найкраще скрадання. А так, то это такие правила транслитерации сейчас: h = г, g = ґ. Сила привычки работает: Лейтенант Хайтавер и Том Генкс звучит одинаково криво, но скоро зумеры не будут понимать, почему мы хихикаем когда они говорят павза в етері.хоррор назвати горором
-
n+gibat[]r
Member
Це новояз, звикай, нормальну мову замінюють на скрипніківку.Hellsing777: ↑ 29.12.2023 00:51 Хто вирішив хоррор назвати горором, це іншомовне слово, маячня якась
-
Earanak
Member
Для меня CoD:MW3, Diablo IV и Starfield стали знаковыми играми в этом году.
Помогли мне осознать кое-что, касательно отзывов и оценок от игроков
Помогли мне осознать кое-что, касательно отзывов и оценок от игроков
-
daesz
Member
Aliens: Dark Descent андеррейтед 
-
TerryCone
Member
Kilo: ↑ 28.12.2023 15:44 Тем временем я.Спецом купил геймпад для эмуля PS2.Кайфую.
-
Scoffer
Member
Коротенький урок інглішу, про котрий вам чомусь не розкажуть в школі.Hellsing777: ↑ 29.12.2023 00:51 Хто вирішив хоррор назвати горором, це іншомовне слово, маячня якась
Англійська H вимовляється гортанно. В українській немає такого звуку, але близький до нього звук Г. А той звук що у нас позначається як Х, у них зустрічається, але дуже рідко, і на письмі позначається, як правило, як CH, як в назві Loch Ness, але не тільки, бо куди ж без виключень в тому інгліші. Тому в даному випадку вірніше запозичувати як горор (з одною р, українською р не подвоюються). А хоррор - кацапізм, бо у них взагалі немає ніяких гортаних звуків і доводиться вимовляти ну хоч якось.
Приблизно та ж сама історія з beach і bіtch: оркською шо те "бич" шо те, тупенькі вони, не розрізняють звуків, але українською це різні звуки, біч і бич відповідно. І краще ці звуки не плутати
-
mertvei
Member
Varvar
Бг3, не без недостатков ,но над ней проделана огромная работа,и игра одна из лучших в своем жанре и такие игры выходят редко . Бг3 не богоподобна,но очень интересна.
Отправлено спустя 4 минуты 3 секунды:
все выходные на БГ3 просрал , сначала не зашла, но потом как зашла долго очень разбираться ,и то до всего не докопаться там.
Бг3, не без недостатков ,но над ней проделана огромная работа,и игра одна из лучших в своем жанре и такие игры выходят редко . Бг3 не богоподобна,но очень интересна.
Отправлено спустя 4 минуты 3 секунды:
-
waryag
Member
- спойлер
Якщо почався лікбез, куди друга "р" поділась?Scoffer: ↑ 29.12.2023 03:35Коротенький урок інглішу, про котрий вам чомусь не розкажуть в школі.
Англійська H вимовляється гортанно. В українській немає такого звуку, але близький до нього звук Г. А той звук що у нас позначається як Х, у них зустрічається, але дуже рідко, і на письмі позначається, як правило, як CH, як в назві Loch Ness, але не тільки, бо куди ж без виключень в тому інгліші. Тому в даному випадку вірніше запозичувати як горор (з одною р, українською р не подвоюються). А хоррор - кацапізм, бо у них взагалі немає ніяких гортаних звуків і доводиться вимовляти ну хоч якось.
Приблизно та ж сама історія з beach і bіtch: оркською шо те "бич" шо те, тупенькі вони, не розрізняють звуків, але українською це різні звуки, біч і бич відповідно. І краще ці звуки не плутати
-
Scoffer
Member
waryag
В українській мові подвоєння приголосних в запозичених словах зберігається лише у власних назвах і іменах. Горор - не власна назва, та і на ім'я не дуже схоже.
В українській мові подвоєння приголосних в запозичених словах зберігається лише у власних назвах і іменах. Горор - не власна назва, та і на ім'я не дуже схоже.
-
waryag
Member
Одна з фішок БГ3 - деяке спрощення і суттєве покращення якості життся відносно типових ігор жанру. Вони навіть зазіхнули на святе - розподіл вірогідностей випадання кубиків!mertvei: ↑ 29.12.2023 04:35![]()
![]()
все выходные на БГ3 просрал , сначала не зашла, но потом как зашла долго очень разбираться ,и то до всего не докопаться там.
-
Kirakishou
Member
Схоже повідомлення на реддіті мені залайкали, тут замінусували. Правий Портников, у нас суспільство дикунів. Людина скаржиться на ігрову імпотенцію, а їй ліплять мінус. Всіх, хто в цій темі скаржиться на відсутність цікавих для себе ігор, тут же закидають мінусами. Геймерська спільнота загалом доволі токсична, а вітчизняна геймерська спільнота мабуть найтоксичніша з усіх.
-
Gorezilla
Member
про настоящую игру года никто не написал. Зельда лучше Baldurs Gate. проходил обе
-
Геральт
Member
Шлак, то якраз таки AW2. Вбога технічно (швидкодія+мило+баги). Вбога геймплейно. Бо весь геймплей то:Varvar: ↑ 28.12.2023 20:53 Окрім Алан Вейка достойних ігор більше в цьому році не було. БГ3 - переоцінений шлак, до якого(вірніш до оглядачаів) зі 100% вірогідністю можна застосувати теорему Чірлідінга. Якщо глянути на картину вцілому - шикарна гра, всі сруtься, а якщо почати роглядати деталі, то шлак на 2-3/10, але хейтити було не модно, тренд вже полетів по ютубам-тіктокам, тому всі під одну дудку всирались від того, яка богоподібна БГ3, а по факту - монотонна дро4ильня з псевдоваріативністю, всратою графікою, примітивним сюжетом і перегруженою рольовою системою і ще більш всратим інтерфейсом. Я бачив навіть ті кому гра не подобається, казали що подобається, аби його не почали булити. Ну і зараз я буду спостерігати таку саму реакцію тут, коли мені почнуть доводити геніальність цього шлаку)
- відосики без вибору реплік,
- безглузда біганина зі швидкістю вагінтного бегемота по двох локаціях площею в кілька км2 та ще й інколи зациклених
- незначна кількість консольної стрільби з ватним прицілом. Ото і весь геймплей 20годинного "шедевру". І то ні разу не action, бо навіть якщо оті примітивні пострілушки за екшин вважати, то їх там від сили 5-10% від всього ігроладу.
А от BG3 заслужено взяла гру року, як би тAм школярі не казились.
Хоча гра й дійсно моментами надто складна для когось може бути.
Я на 4090 і 7950х3д граю в віртуалці WinXP, яка в контейнері в Red Alert 2 Yuri's Revenge. І це найкраще що я грав в цьому році.