Ігрові підсумки 2023

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

А чого у провалах згадки про mirage нема? :gigi:
st0k
Member

мeнi зайшов lies of p
Earanak
Member

Неплохой год в плане игр вышел так то... Тут даже учитывая уйму свободного времени не успеваю все проходить :dontknow:
Donate
Member

Varvar: 28.12.2023 20:53а якщо почати роглядати деталі
Розумієш що конкурентів в грі немає і небуде дивлячись на то що всі переїхали на УЕ :lol:
Varvar
Member

Donate
Я не про ті деталі.
Hellsing777
Member

Хто вирішив хоррор назвати горором, це іншомовне слово, маячня якась
Donate
Member

MetalistForever: 28.12.2023 18:40
Donate: 28.12.2023 15:22

Дві-три чудові гри за рік :laugh: Гарний офк :laugh:

Найбільший провал 2023
Diablo 4 та Starfield що перша що друга нікому не потрібна. Хоча грошей в маркетинг там вкинули як в кіберпанк :laugh:
На фоне 2020 , 2021 и 2022 , то тогда да гарний рік.

P.S. А в обще у людей память короткая ! 2015 год и 2016 намного посильнее 2023 по играм , а 2004 и 2007 г.( это небожители ) , та даже 2011 в разы сильнее 2023 .
Ну якщо честно кожного року виходять +/- пара проектів року...
2022 - Elden Ring, A Plague Tale: Requiem, Stray,
2021 - RE: Village, Valheim, It Takes Two, Loop Hero
2020 - Black Mesa, Half-Life: Alyx, The Last of Us Part II, Cyberpunk 2077, Ori and the Will of the Wisps, Genshin Impact,
2019 - Death Stranding, Disco Elysium, Apex Legends, Sekiro: Shadows Die Twice, Control
2018 - Red Dead Redemption 2, Dead Cells
2017 - Nier: Automata, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, Horizon Zero Dawn, PlayerUnknown's Battlegrounds, Resident Evil 7, Cuphead

Можна ще побігати більш детально і ще там пошукати, але на фоні минулих років. Рік як рік... Офк він більш якісний вийшов ніж минулі 2 роки але в цілому, замість елдер рінга отримали БГ3 :laugh:
zaqik
Member

хоррор назвати горором
Я пока листал всё ждал категорию Найкраще скрадання. А так, то это такие правила транслитерации сейчас: h = г, g = ґ. Сила привычки работает: Лейтенант Хайтавер и Том Генкс звучит одинаково криво, но скоро зумеры не будут понимать, почему мы хихикаем когда они говорят павза в етері.
n+gibat[]r
Member

Hellsing777: 29.12.2023 00:51 Хто вирішив хоррор назвати горором, це іншомовне слово, маячня якась
Це новояз, звикай, нормальну мову замінюють на скрипніківку.
Earanak
Member

Для меня CoD:MW3, Diablo IV и Starfield стали знаковыми играми в этом году.
Помогли мне осознать кое-что, касательно отзывов и оценок от игроков :D
daesz
Member

Aliens: Dark Descent андеррейтед :rolleyes:
TerryCone
Member

Kilo: 28.12.2023 15:44 Тем временем я.Спецом купил геймпад для эмуля PS2.Кайфую.
:super: :up: Я вже так давно кайфую :D Навіть на телефоні у PS2 граю, але рідко останнім часом. Tekken 5 рулить і досі))
Scoffer
Member

Hellsing777: 29.12.2023 00:51 Хто вирішив хоррор назвати горором, це іншомовне слово, маячня якась
Коротенький урок інглішу, про котрий вам чомусь не розкажуть в школі.
Англійська H вимовляється гортанно. В українській немає такого звуку, але близький до нього звук Г. А той звук що у нас позначається як Х, у них зустрічається, але дуже рідко, і на письмі позначається, як правило, як CH, як в назві Loch Ness, але не тільки, бо куди ж без виключень в тому інгліші. Тому в даному випадку вірніше запозичувати як горор (з одною р, українською р не подвоюються). А хоррор - кацапізм, бо у них взагалі немає ніяких гортаних звуків і доводиться вимовляти ну хоч якось.
Приблизно та ж сама історія з beach і bіtch: оркською шо те "бич" шо те, тупенькі вони, не розрізняють звуків, але українською це різні звуки, біч і бич відповідно. І краще ці звуки не плутати :lol:
mertvei
Member

Varvar
Бг3, не без недостатков ,но над ней проделана огромная работа,и игра одна из лучших в своем жанре и такие игры выходят редко . Бг3 не богоподобна,но очень интересна.

Отправлено спустя 4 минуты 3 секунды:
:rotate: :rotate: :rotate: все выходные на БГ3 просрал , сначала не зашла, но потом как зашла долго очень разбираться ,и то до всего не докопаться там.
waryag
Member

спойлер
Scoffer: 29.12.2023 03:35Коротенький урок інглішу, про котрий вам чомусь не розкажуть в школі.
Англійська H вимовляється гортанно. В українській немає такого звуку, але близький до нього звук Г. А той звук що у нас позначається як Х, у них зустрічається, але дуже рідко, і на письмі позначається, як правило, як CH, як в назві Loch Ness, але не тільки, бо куди ж без виключень в тому інгліші. Тому в даному випадку вірніше запозичувати як горор (з одною р, українською р не подвоюються). А хоррор - кацапізм, бо у них взагалі немає ніяких гортаних звуків і доводиться вимовляти ну хоч якось.
Приблизно та ж сама історія з beach і bіtch: оркською шо те "бич" шо те, тупенькі вони, не розрізняють звуків, але українською це різні звуки, біч і бич відповідно. І краще ці звуки не плутати :lol:
Якщо почався лікбез, куди друга "р" поділась?
Scoffer
Member

waryag
В українській мові подвоєння приголосних в запозичених словах зберігається лише у власних назвах і іменах. Горор - не власна назва, та і на ім'я не дуже схоже.
waryag
Member

mertvei: 29.12.2023 04:35 :rotate: :rotate: :rotate: все выходные на БГ3 просрал , сначала не зашла, но потом как зашла долго очень разбираться ,и то до всего не докопаться там.
Одна з фішок БГ3 - деяке спрощення і суттєве покращення якості життся відносно типових ігор жанру. Вони навіть зазіхнули на святе - розподіл вірогідностей випадання кубиків!
Kirakishou
Member

Схоже повідомлення на реддіті мені залайкали, тут замінусували. Правий Портников, у нас суспільство дикунів. Людина скаржиться на ігрову імпотенцію, а їй ліплять мінус. Всіх, хто в цій темі скаржиться на відсутність цікавих для себе ігор, тут же закидають мінусами. Геймерська спільнота загалом доволі токсична, а вітчизняна геймерська спільнота мабуть найтоксичніша з усіх.
Gorezilla
Member

про настоящую игру года никто не написал. Зельда лучше Baldurs Gate. проходил обе
Геральт
Member

Varvar: 28.12.2023 20:53 Окрім Алан Вейка достойних ігор більше в цьому році не було. БГ3 - переоцінений шлак, до якого(вірніш до оглядачаів) зі 100% вірогідністю можна застосувати теорему Чірлідінга. Якщо глянути на картину вцілому - шикарна гра, всі сруtься, а якщо почати роглядати деталі, то шлак на 2-3/10, але хейтити було не модно, тренд вже полетів по ютубам-тіктокам, тому всі під одну дудку всирались від того, яка богоподібна БГ3, а по факту - монотонна дро4ильня з псевдоваріативністю, всратою графікою, примітивним сюжетом і перегруженою рольовою системою і ще більш всратим інтерфейсом. Я бачив навіть ті кому гра не подобається, казали що подобається, аби його не почали булити. Ну і зараз я буду спостерігати таку саму реакцію тут, коли мені почнуть доводити геніальність цього шлаку)
Шлак, то якраз таки AW2. Вбога технічно (швидкодія+мило+баги). Вбога геймплейно. Бо весь геймплей то:
- відосики без вибору реплік,
- безглузда біганина зі швидкістю вагінтного бегемота по двох локаціях площею в кілька км2 та ще й інколи зациклених
- незначна кількість консольної стрільби з ватним прицілом. Ото і весь геймплей 20годинного "шедевру". І то ні разу не action, бо навіть якщо оті примітивні пострілушки за екшин вважати, то їх там від сили 5-10% від всього ігроладу.
А от BG3 заслужено взяла гру року, як би тAм школярі не казились.
Хоча гра й дійсно моментами надто складна для когось може бути.
Я на 4090 і 7950х3д граю в віртуалці WinXP, яка в контейнері в Red Alert 2 Yuri's Revenge. І це найкраще що я грав в цьому році.
:popcorn:
Ответить