Последние статьи и обзоры
Новости
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
-
Melofon
Member
Turbolet75
Норм система, но корпуса мси мне не нравятся, особенно дешёвые.
-
r1d3r
Member
Плюсик поставив, але так багато н'юансів. Як на мене то корпус затісний, якось забагато всього для цього малюка))Turbolet75: ↑ 12.12.2023 08:30 Привет всем!
Корпус MSI MAG, достаточно просторный для MSI TOMAHAWK MAX B450.
Вода MSI, только я умудрился спалить подсветку, дал 12в вместо 5в Из-за расположения помпы пришлось поставить радиатор на переднюю панель, вверху она шумела.
Корпус хорошо продувается, температуры на проце максимум 50, на видике 65 по хотспоту.
- спойлер
- https://ibb.co/f0X1S2b
- спойлер
- https://ibb.co/2PK6YHH
А хто з нас щось не спалював?)) Це свого роду обряд посвячення в інтузіасти
-
Stray
Member
*щось я провтичив - подумав що радік вверху стоїть, а не на мордіGrava: ↑ 12.12.2023 06:00Повітря у системі. Якщо воно там є, то обов'язково буду саме зверху, де шланги.Stray: ↑ 12.12.2023 04:36аргументацію
хоча навіть так - повітря в помпі - проблема (якщо помпа найвища точка у контурі), а ця компоновка просто на поціновувача - а уж точно не найгірша
-
Turbolet75
Junior
У мене помпа у радiаторi, блище до трубокStray: ↑ 12.12.2023 13:43*щось я провтичив - подумав що радік вверху стоїть, а не на мордіGrava: ↑ 12.12.2023 06:00
Повітря у системі. Якщо воно там є, то обов'язково буду саме зверху, де шланги.
хоча навіть так - повітря в помпі - проблема (якщо помпа найвища точка у контурі), а ця компоновка просто на поціновувача - а уж точно не найгірша
Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Купил системник так, потому имеем что имеем) Железки потихоньку улучшаю а корпус сейчас не самое важное.Melofon: ↑ 12.12.2023 10:08 Turbolet75
Відправлено через 6 хвилин 31 секунду:
Менi теж багато чго не подобаєтся. Бісять патрубки, які через відеокарту йдуть, бісить 24 пін жмут який стирчить, доп піт відеокарти то торба. З часом доведу до ладу.r1d3r: ↑ 12.12.2023 10:30Плюсик поставив, але так багато н'юансів. Як на мене то корпус затісний, якось забагато всього для цього малюка))Turbolet75: ↑ 12.12.2023 08:30 Привет всем!
Корпус MSI MAG, достаточно просторный для MSI TOMAHAWK MAX B450.
Вода MSI, только я умудрился спалить подсветку, дал 12в вместо 5в Из-за расположения помпы пришлось поставить радиатор на переднюю панель, вверху она шумела.
Корпус хорошо продувается, температуры на проце максимум 50, на видике 65 по хотспоту.
- спойлер
- https://ibb.co/f0X1S2b
- спойлер
- https://ibb.co/2PK6YHH
А хто з нас щось не спалював?)) Це свого роду обряд посвячення в інтузіасти
-
ghfijhg
Junior
Замінити шланги там неважко, заодно зільлєте ту сечу що залита в систему з заводу.Turbolet75: ↑ 15.12.2023 09:18 Менi теж багато чго не подобаєтся. Бісять патрубки, які через відеокарту йдуть, бісить 24 пін жмут який стирчить, доп піт відеокарти то торба. З часом доведу до ладу.
- спойлер
-
Шланги підходять із внутрішнім діаметром 6,5мм, на радиаторі та на водоблоці "ялинки", з заводу шланги "обжаті" термоусадкою з клеем ))). Помпу теж варто розібрати, там може бути багато сміття, ну і радіатор промити, у водоблоці теж може бути сміття. Заодно у вихідному отворі помпи можна прибрати литники (якщо є), які трохи перекривають отвір, після такї процедури помпу стало зовсім нечутно, та й перекачувати стала краще. Ще між кришкою помпи та платою вкинув товсту термопрокладку, тепер кришка відчутно гріється, отже хоч якась частина тепла відбирається від плати, так то їй нікуди віддавати тепло, адже корпус поми пластиковий, та ще й встановлений через силіконову ущільнюючу вставку.
У мене як результат від такої ж СРО від MSI лишився тільки радіатор з помпою, рідину замінив на готову суміш EKWB EK-CryoFuel ))) Навіть вентилятори поміняв.
-
Melofon
Member
ghfijhg
Разве Арктики F-серии для продува радиатора подходят лучше чем специально для них созданные Арктики Р-серии? Они же не так хорошо продавливают сквозь радиатор, у них только поток хороший.
Колхозный монстр прям вижу я
Разве Арктики F-серии для продува радиатора подходят лучше чем специально для них созданные Арктики Р-серии? Они же не так хорошо продавливают сквозь радиатор, у них только поток хороший.
-
ghfijhg
Junior
Що "монстр" то так, можливоMelofon: ↑ 17.12.2023 11:23 ghfijhg
- спойлер
- viewtopic.php?f=13&t=275145
-
Melofon
Member
ghfijhg
То что арктики тише я не сомневался, а что туда 25мм не влазят?
То что арктики тише я не сомневался, а что туда 25мм не влазят?
-
Stray
Member
який прикольний франкенштейнghfijhg: ↑ 17.12.2023 11:50 Що "монстр" то так, можливо
-
ghfijhg
Junior
Нажаль 25мм впирались у відеокарту, там навіть з каблем додаткового живлення відеокарти довелось мудрувати - робити нижчим та надавати йому форму, щоб не попав в лопаті вентилятора, корпус від PowerMac - забаганки дитини, того такі складнощі, там в темі розписано наче.
-
Vldmr
Junior
Які враження від таеої збірки? Хочу щось подібнеMuxeu: ↑ 11.11.2023 11:56 Моя нова SFF збірка з корпусом Fractal Design Ridge:
Компоненти:Фото:
- спойлер
- AMD Ryzen 7 7700
Noctua NH-L12S 55.44 CFM CPU Cooler
Asus ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI Mini ITX AM5 Motherboard
G.Skill Flare X5 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000 CL32 Memory
Samsung 970 Evo Plus 2 TB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME Solid State Drive
Asus ProArt OC GeForce RTX 4070 Ti 12 GB Video Card
Fractal Design Ridge PCIe 4.0 Mini ITX Tower Case
Cooler Master V750 SFX GOLD
- спойлер
- 20231111_112713.jpg
20231111_112741.jpg
20231111_112829.jpg
-
Muxeu
Junior
Замінив блок живлення на SF750 і топ. Майже безшумна збірка. У іграх проц 60-75, відео після андервольту вище 62 не підіймається. В стрес тестах ЦП 85-87, і тоді трохи чутно куллер ЦП.Vldmr: ↑ 24.12.2023 14:02 Які враження від таеої збірки? Хочу щось подібне
При завантажені ігор іноді температура ЦП стибає до 90 на декілька секунд, але потім падає до нормальдних значень. Чесно кажучі разраховував на трохі ніжчу температуру, але всі кажуть что для райзенів 7000 це норм.
З налаштувань тількі Curve Optimizer -30 там Memory Context Restore. Все інще не чіпав.
UPD: в мене горизонтальна орієнтація, у вертікальній кажуть все ще краще з температурами.
-
Vldmr
Junior
Обираю між RIDGE і TORRENT NANO, але все ж хочеться більше компактностіMuxeu: ↑ 24.12.2023 17:17Замінив блок живлення на SF750 і топ. Майже безшумна збірка. У іграх проц 60-75, відео після андервольту вище 62 не підіймається. В стрес тестах ЦП 85-87, і тоді трохи чутно куллер ЦП.Vldmr: ↑ 24.12.2023 14:02 Які враження від таеої збірки? Хочу щось подібне
При завантажені ігор іноді температура ЦП стибає до 90 на декілька секунд, але потім падає до нормальдних значень. Чесно кажучі разраховував на трохі ніжчу температуру, але всі кажуть что для райзенів 7000 це норм.
З налаштувань тількі Curve Optimizer -30 там Memory Context Restore. Все інще не чіпав.
UPD: в мене горизонтальна орієнтація, у вертікальній кажуть все ще краще з температурами.
-
Muxeu
Junior
Відштовхуйтесь від CPU. 13600k,наприклад, у ridge буде мати 100с та тротліть.
-
Stray
Member
оце вас кидаєVldmr: ↑ 25.12.2023 14:04 Обираю між RIDGE і TORRENT NANO, але все ж хочеться більше компактності
-
Mr_Volan
Member
вибираю між Славутою та бмв Х3 (по розмірах)Stray: ↑ 25.12.2023 16:15оце вас кидає
-
Stray
Member
саме такMr_Volan: ↑ 27.12.2023 19:13вибираю між Славутою та бмв Х3 (по розмірах)Stray: ↑ 25.12.2023 16:15оце вас кидає
-
unlnu
Member
коли замовив бабусі новий пк на новий рік
- спойлер
-
Stray
Member
яка кльова тема
-
Melki
Member
я на Алі брав перед війною підпорку, яка висить на кріпленнях матплати і з неї стерчить підпорка під карту - її зовсім не помітно у корпусіdaesz: ↑ 24.09.2023 12:25Думав замовити підпорку, що йде в слот розширення - але вона займає більше 1 слоту по товщині, а що ще тут можна придумати не знаю..
Последний раз редактировалось Melki 04.01.2024 16:38, всего редактировалось 1 раз.