Последние статьи и обзоры
Новости
ASUS Dual GeForce RTX 4070 Super — одна з перших відеокарт серії GeForce RTX 40 Super
-
kalakawa
Member
Пропоную обговорити ASUS Dual GeForce RTX 4070 Super — одна з перших відеокарт серії GeForce RTX 40 Super
тим часом ціни на 4070 як пеніс який почув запах тєчки
тим часом ціни на 4070 як пеніс який почув запах тєчки
-
eilef
Member
Как среди дешевых Дуал этот вроде ок был. Остается вопрос - как теперь будет с дросселями. Будут экономить как обычно или нет?
-
Tyler
Member
А нашо ліпити знову кривий 12VHPWR, якщо 5000 лінійка перейде знову на інший роз'єм? утилізація залишків на складах чи шо
-
DuckRider
Member
250вт. Нахрена этим имбицилам 12пин? Чтобы что?
-
Kassatka
Member
Напевне тому що 1×8 pin становить 150 Вт + від PCI-слота 75 Вт = 225 Вт, що менше потрібних 250 Вт. А два роз'єми 8 pin дозволити злісному Хуангу категорично релігія забороняє.DuckRider: ↑ 25.12.2023 17:09 250вт. Нахрена этим имбицилам 12пин? Чтобы что?
-
KYDRAM
Member
Ну от, майже чи не єдине чим картка була цікавою(крім ціни) і те понівечили
-
Павло
Member
Так там походу більшу роль грає економія текстоліту! ви гляньте на карти! там фізично немає куди ліпити тих 2х 8 пін)Kassatka: ↑ 25.12.2023 17:20Напевне тому що 1×8 pin становить 150 Вт + від PCI-слота 75 Вт = 225 Вт, що менше потрібних 250 Вт. А два роз'єми 8 pin дозволити злісному Хуангу категорично релігія забороняє.DuckRider: ↑ 25.12.2023 17:09 250вт. Нахрена этим имбицилам 12пин? Чтобы что?
-
DuckRider
Member
все такПавло: ↑ 25.12.2023 17:32Так там походу більшу роль грає економія текстоліту! ви гляньте на карти! там фізично немає куди ліпити тих 2х 8 пін)Kassatka: ↑ 25.12.2023 17:20
Напевне тому що 1×8 pin становить 150 Вт + від PCI-слота 75 Вт = 225 Вт, що менше потрібних 250 Вт. А два роз'єми 8 pin дозволити злісному Хуангу категорично релігія забороняє.
- спойлер
-
Павло
Member
Так у асуса як бачимо місце є! Но башато вендорів роблять обрубки! Я думаю Ви з цим сперечатись не будите!? Цікаво як буде виглядати на реальній карті? А то дійсно схоже, що вони плату просто взяли від іншої карти у якої було 2х8 пін... Карта за 600 баксів із ОБРУБКІВ того, що було на складіDuckRider: ↑ 25.12.2023 17:37все такПавло: ↑ 25.12.2023 17:32
Так там походу більшу роль грає економія текстоліту! ви гляньте на карти! там фізично немає куди ліпити тих 2х 8 пін)
- спойлер
- 1212121.PNG
-
Kirakishou
Member
Це все чудово, але яка буде на неї ціна в Україні? Чи є сенс її чекати, чи краще зараз взяти 7800 ХТ за 26к гривень?
-
Artem_M
Member
Краще зараз взяти 7800хт якщо для ігор і rt не принципово.Kirakishou: ↑ 25.12.2023 18:00 Це все чудово, але яка буде на неї ціна в Україні? Чи є сенс її чекати, чи краще зараз взяти 7800 ХТ за 26к гривень?
-
Kirakishou
Member
Artem_M
Мене насторожує велика кількість тем на реддіті та форумі амд про проблеми з 7800ХТ у вигляді зелених навіть у біос. Люди тупо повертають відеокарти в магазин, бо ці екрани не фіксяться ні переустановленням драйверів, ні заміною блока живлення.
Мене насторожує велика кількість тем на реддіті та форумі амд про проблеми з 7800ХТ у вигляді зелених навіть у біос. Люди тупо повертають відеокарти в магазин, бо ці екрани не фіксяться ні переустановленням драйверів, ні заміною блока живлення.
-
oversteve
Member
в середині буде така ж плата, як у цієї про артEvgenyDET: ↑ 25.12.2023 18:43 что-то по фото у DUAL RTX 4070 Super охлад хуже, чем в обычной DUAL RTX 4070 при том, что энергопотребление в целом выше.
интересно будет глянуть, что внутри
https://www.asus.com/ru/motherboards-co ... 4070-o12g/
- спойлер
-
EvgenyDET
Member
oversteve
плата интересует намного меньше, чем то, какой там радиатор и какие будут температуры
плата интересует намного меньше, чем то, какой там радиатор и какие будут температуры
-
EkselentE
Member
А им поф...(радужно). "Новая" карта, значит и разъем должен быть новейшимTyler: ↑ 25.12.2023 16:46 А нашо ліпити знову кривий 12VHPWR...
-
Melofon
Member
Для асус дуал 4070супер взяли по ходу охлад от младшей 4060ти бо у обычной 4070 охлад больше и эффективней, сразу видно на сколько она в размере меньше, теплотрубок тоже меньше, в общем теперь ещё больше экономии, нет чтоб взять тот же охлад для карты у которой больше куда-ядер экономят на спичках, короче асус дуал сразу минус.
-
Megaclite
Member
Охлад порізали, на вид деградація
кароче дно пробито
кароче дно пробито
-
daesz
Member
Melofon,
ви не чули чому evga вийшли з картковго бізнесу? Тому що на 1 екземплярі карти чистий прибуток у всіх цих АІВів складає менше 5% при всій економії, і як evga сказала - для них клієнтська база не першому місці - тому вирішили, що не хочуть продавати продукт посередньої якості або працювати в 0, а то й убиток.
Сорс - якесь з відео jayztwocents, в нього там їх на цю тему не дуже багато, при бажанні знайдете
Думаю, що фаундерс з кастомним охолодженням - це бест чойс у жупана в любому випадку.
ви не чули чому evga вийшли з картковго бізнесу? Тому що на 1 екземплярі карти чистий прибуток у всіх цих АІВів складає менше 5% при всій економії, і як evga сказала - для них клієнтська база не першому місці - тому вирішили, що не хочуть продавати продукт посередньої якості або працювати в 0, а то й убиток.
Сорс - якесь з відео jayztwocents, в нього там їх на цю тему не дуже багато, при бажанні знайдете
Думаю, що фаундерс з кастомним охолодженням - це бест чойс у жупана в любому випадку.
-
MrGeronimo
Junior
Дякую тобі Боже, шо я купив нормальну 4070 із звичайним 8 пін конектором.