Последние статьи и обзоры
Новости
Акції дня — забираємо безплатні ігри Art of Rally та Caveblazers
-
Sashr
Member
Пропоную обговорити Акції дня — забираємо безплатні ігри Art of Rally та Caveblazers
Саундтрек до Art of Rally написав хлопець з України.
https://tatreal.bandcamp.com/album/art- ... soundtrack
Саундтрек до Art of Rally написав хлопець з України.
https://tatreal.bandcamp.com/album/art- ... soundtrack
-
S1manS
Junior
Безкоштовні.Сам суржиконосій, але, якщо вже викладати таке...
-
daesz
Member
Взагалі-то, обидва варіанти правильніS1manS: ↑ 23.12.2023 13:38 Безкоштовні.Сам суржиконосій, але, якщо вже викладати таке...
-
erazel
Member
А хіба не "безоплатні"?daesz: ↑ 23.12.2023 13:40 Взагалі-то, обидва варіанти правильні
-
daesz
Member
Безоплатні в юриспруденції більш правильний термін, але в побутовому мовленні обидва обитри варіанти правильні.erazel: ↑ 23.12.2023 13:49А хіба не "безоплатні"?daesz: ↑ 23.12.2023 13:40 Взагалі-то, обидва варіанти правильні
-
Polybius
Member
Взагалі то саме безплатний вірніший варіант. Як і наприклад bezpłatny przejazd у польскій та ще багатьох схожих мовах, до рос. мови воно немає ніякого відношення
-
maxud_b
Member
Раллі досить непогане. Імпакт є але візуал простуватий. Мені сподобалося.
-
Gvyntyk
Member
Звідки ви, мамчині філологи, беретеся?.. Хоча і так ясно, звідки.S1manS: ↑ 23.12.2023 13:38 Безкоштовні.Сам суржиконосій, але, якщо вже викладати таке...
Якби глянув у словники, ти б дуже здивувався коли типу українське "безкоштовний" попало в словники.
-
Барбарис
Member
S1manS, безкоштовний ще й інше значення має, це не повний синонім. І не кожне слово, що здається суржиком, ним є.
-
AndP
Member
Упс, разве "безкоштовний", не есть без ценный?
-
Ob_Ivan
Junior
art of rally 283 гривень мені показує
-
unique-neon
Member
Ob_Ivan
Бо вже фол роздають замість неї
Зараз епік щодня міняє роздачу
-
Ob_Ivan
Junior
й опта, а в мене сьогодні 22unique-neon: ↑ 23.12.2023 19:44 Ob_Ivan
-
greatvova
Member
Значить треба повертатись в Україну, щоб новини про роздачу були актуальніOb_Ivan: ↑ 23.12.2023 19:57й опта, а в мене сьогодні 22unique-neon: ↑ 23.12.2023 19:44 Ob_Ivan
-
white_noise
Member
ні. безкоштовний те що віддається без коштів, тобто задарма, а безцінний то те що с тих чи інших міркувань не має ціни, бо її неможлово скласти.
тобто то диаметрально різні речі. обидві не мають ціни, але у першому випадку тому що лайно, у другому тумо що занадто круте
я розумію що занадто утрировано, але намагався розтлумачити максимально доступно
-
Draqoon
Member
Дякую billbil-kun, почекаю там humblebundle видасть Marvel's Midnight Suns