divinity
Доволі велика мишка, більша за мою g403 яка сама по собі була для людей з великими долонями, для вас є дезаддер наприклад який створювався на подобі інтелімауса, він ще більшим буде, але для чого вам потрібно щоб мишка була ширшою за долонь, як ви її тримаєте? Просто великі мишки по факту роблять гіршим аім через те що чим менша миша тим більше ви керуєте нею саме пальцями а не кистю, а рухи пальцями ми контролюємо набагато точніше, а зараз всі продукти роблять з оглядкою на перфоманс, немає кращої реклами для продукту ніж те що з вашою мишкою хтось виграв турнір по кс го, тому навіть дезаддер в останній ревізії зазнав змін форми, подобається вам це чи ні така реальність ринку периферії зараз.
Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд бездротової ігрової миші HATOR Stellar Pro Wireless
-
Phos4
Member
-
Bishop
Junior
Никогда не понимал этих дырок, через месяц туда грязи набьется...
У меня ROCCAT Kain 200 Aimo Wireless. Классная мыша, кроме колеса, которое быстро сбоить начало - приходится чистить раз в год.
У меня ROCCAT Kain 200 Aimo Wireless. Классная мыша, кроме колеса, которое быстро сбоить начало - приходится чистить раз в год.
-
er[socrates]
Member
Перфорация корпуса для того, чтоб плата и кнопки быстрее засрались пылью-шерстью-волосами?
-
artko
Member
er[socrates]
не засираються. срачик був тут ще декілька років тому, користувачи такого типу мишей ствержують що нічого там не засирається.
viewtopic.php?f=23&t=228236&start=20
ну і розберіть будь яку мишку звичайну - бруду там буде багато і без дірок
не засираються. срачик був тут ще декілька років тому, користувачи такого типу мишей ствержують що нічого там не засирається.
viewtopic.php?f=23&t=228236&start=20
ну і розберіть будь яку мишку звичайну - бруду там буде багато і без дірок
-
artko
Member
Ну що.. отримав цього гризуна.
1) софт традиційно для хатора - "обійняти та плакати". налаштування якось чудернацьки зберігаються, виставив 1000дпі по усім профілям, примінити - упс, 5 та 6 профіль став 900. wtf?
локалізацію потрібно вибирати для КОЖНОГО профіля передвстановленого. Перемикання профіля дпі за допомогою кнопки на мишці - ніякою індікаціі в софтині немає.
2) проводне та безпроводне підключення - це різні мишки, з різними налаштуваннями, вимушений був вимикати бездротовий режим, налаштовувати параметри дпі окремо, щоб при перемиканні не змінювалась поведінка.
3) мишка реально дуже легка та мала. 3мм різниці по висоті з моєю razer viper mini - відчуваються.
4) по бруду - будемо подивитись.
5) usb id - моя система впізнає її як maxxter/telink stellar pro
1) софт традиційно для хатора - "обійняти та плакати". налаштування якось чудернацьки зберігаються, виставив 1000дпі по усім профілям, примінити - упс, 5 та 6 профіль став 900. wtf?
локалізацію потрібно вибирати для КОЖНОГО профіля передвстановленого. Перемикання профіля дпі за допомогою кнопки на мишці - ніякою індікаціі в софтині немає.
2) проводне та безпроводне підключення - це різні мишки, з різними налаштуваннями, вимушений був вимикати бездротовий режим, налаштовувати параметри дпі окремо, щоб при перемиканні не змінювалась поведінка.
3) мишка реально дуже легка та мала. 3мм різниці по висоті з моєю razer viper mini - відчуваються.
4) по бруду - будемо подивитись.
5) usb id - моя система впізнає її як maxxter/telink stellar pro
-
divinity
Member
Phos4
Інтелімаус чи дезадер старий я можу іноді торкатися тильною стороною долоні, для цього треба мишу під кутом 45 градусів розвертати, щоб зробити її ширшою , але і там хват чисто пальцевий. Треба ще більша мишка, а вони роблять всі менше. Для чоловіка 175см і вище в принципі неможливо кігті використовувати. Про який хват всією долонею взагалі мова?
Інтеллімаус Про типу ерго, але все одно ширина 69 мм, була б хоча б 80 мм тоді б її можна було використовувати. Коротше, просто жесть.
у мене скоріш "жіноча" долоня, тобто вузька, не розумію як можна використовувати ще менші миші навіть пальцями, менше 6 см миш вже неюзабельна в принципі. Вузька долоня це від 10 см ширина. А широка то 12 і вище. Про яку мишку ширшу за долонь йде мова? Вони всі по 6 см в ширину ще й боки роблять вузькими.щоб мишка була ширшою за долонь
Інтелімаус чи дезадер старий я можу іноді торкатися тильною стороною долоні, для цього треба мишу під кутом 45 градусів розвертати, щоб зробити її ширшою , але і там хват чисто пальцевий. Треба ще більша мишка, а вони роблять всі менше. Для чоловіка 175см і вище в принципі неможливо кігті використовувати. Про який хват всією долонею взагалі мова?
Інтеллімаус Про типу ерго, але все одно ширина 69 мм, була б хоча б 80 мм тоді б її можна було використовувати. Коротше, просто жесть.
-
artko
Member
вузька ВІД 10см? хм. я мутант, в мене 9см і то якшо розплющити...divinity: ↑ 23.12.2023 11:25 Вузька долоня це від 10 см ширина. А широка то 12 і вище.
....
тому саме для себе - з шириною не згоден. а ось хатор з огляду - як на мене трохи вище було б краще.
-
divinity
Member
artko
ну тут і від зросту теж залежить, я ж писав. З висотою також. Старий дезадер чому можна тримати - в нього високий горб справа. В нових мишах навпаки справа відкос, і немає підтримки ладоні.
ну тут і від зросту теж залежить, я ж писав. З висотою також. Старий дезадер чому можна тримати - в нього високий горб справа. В нових мишах навпаки справа відкос, і немає підтримки ладоні.
-
artko
Member
енергоспоживання у хатора - це щось з чимось. 42 години - схоже це просто навіть якщо не використовується. (у порівнянні з логітеч 305, який на одній АА працює декілька місяців)