Последние статьи и обзоры
Новости
Анонсовано OLED-монітор LG UltraGear 32GS95UE із двома режимами: 4K при 240 Гц або 1080p при 480 Гц
-
Геральт
Member
Пропоную обговорити Анонсовано OLED-монітор LG UltraGear 32GS95UE із двома режимами: 4K при 240 Гц або 1080p при 480 Гц
Однак за бажання LG UltraGear 32GS95UE можна легко перемикнути в режим з роздільною здатністю 1080p
Так як фізичний розмір пікселя не змінний, то це щось типу монітору з вбудованим DLSS, виходить?
Однак за бажання LG UltraGear 32GS95UE можна легко перемикнути в режим з роздільною здатністю 1080p
Так як фізичний розмір пікселя не змінний, то це щось типу монітору з вбудованим DLSS, виходить?
-
MetalistForever
Member
А я 32 дюйма физически не охватываю , не понимаю как такой бандурой пользоваться , да еще и стоит как Lamborghini
-
avuremybe
Member
Відсовувати на півтора метри і буде те саме, що 24.MetalistForever: ↑ 21.12.2023 13:42 А я 32 дюйма физически не охватываю , не понимаю как такой бандурой пользоваться , да еще и стоит как Lamborghini
Але пацани більше поважатимуть.
-
Blackintrad
Member
Цікаво вживу його побачити, ну і ціну звичайно)
-
Kassatka
Member
А навіщо охоплювати оглядом весь екран, мені в режимі монітору цього не треба. Пересів за бандуру 50 дюймів 4K й дуже задоволений від цього. А поли відео дивлюся, то перебираюся з крісла на диван. От хіба що коли доводиться в якихось випадках застосовувати розширення 1080p, то мильнувато трохи.MetalistForever: ↑ 21.12.2023 13:42 А я 32 дюйма физически не охватываю , не понимаю как такой бандурой пользоваться , да еще и стоит как Lamborghini
-
Vpupkin
Member
Страшно представить 1080p на 32".
-
Феофан Мухин
Member
Один пiксель 1920х1080 займаэ ту ж пощину як 4 пiкселi 4К, 2 по вертикалi та 2 по горiзонталi. Може, матриця так сконструйована (або чiп контроллера) що може частiше "пiдпалювати" по 4 пiкселi за раз.Геральт: ↑ 21.12.2023 13:39 ... Так як фізичний розмір пікселя не змінний, то це щось типу монітору з вбудованим DLSS, виходить?
Последний раз редактировалось Феофан Мухин 21.12.2023 14:10, всего редактировалось 4 раза.
-
Kassatka
Member
І не відсовую, сиджу або на відстані витягнутої руки, коли юзаю як монітор, або з двох метрів відео дивлюся з дивану.avuremybe: ↑ 21.12.2023 14:00 Відсовувати на півтора метри і буде те саме, що 24.
-
Earanak
Member
Лет 6 сижу за 31.5 мониками - ноу проблем
-
Melofon
Member
Очень интересная фича с увеличением герцовки при уменьшении разрешения, я так понял тогда один виртуальный пиксель отображают четыре реальных если с 4к в 1080р уменьшить? По другому вряд-ли оно работает, ведь физическое разрешение менять нельзя ни на каком виде матрицы, ну так то Бима и для тех кто любит и ААА проекты и киберспортивных игры, но цена будет видимо заоблачной по началу.
-
Феофан Мухин
Member
Будет заоблачной но по другой причине: OLED до сих пор дОрог, собакаMelofon: ↑ 21.12.2023 14:12 ... но цена будет видимо заоблачной по началу.
-
Сidonix
Member
Що ви там охоплювати зібрались. В мене два по 32, сиджу не більше за півметра і все охоплюю))MetalistForever: ↑ 21.12.2023 13:42 А я 32 дюйма физически не охватываю , не понимаю как такой бандурой пользоваться , да еще и стоит как Lamborghini
-
lutyk1999
Junior
4к в 4 рази більше за фулл шд, отже в режимі Фулл шд 4 ФІЗИЧНІ пікселі нативного 4к об'єднюються в 1 віртуальний піксель 2*2 і ніякого длсс там не має.Геральт: ↑ 21.12.2023 13:39 Пропоную обговорити Анонсовано OLED-монітор LG UltraGear 32GS95UE із двома режимами: 4K при 240 Гц або 1080p при 480 Гц
-
Vpupkin
Member
И не очень надёжно.Феофан Мухин: ↑ 21.12.2023 14:16OLED до сих пор дОрог, собака
-
-falconer-
Member
Цікаво, як це все виглядає вживу. Не думаю, що виробник декларував би такий режим (1920х1080), якби воно виглядало убого. Бо такий трюк можна і самому зробити на 4К-моніку, але ж результат буде дуже далеким від ідеалу (я про ЖК). Схоже, що технологія OLED і тип розташування субпикселів дійсно краще для цього підходять, що вже дуже інтригує.
-
Феофан Мухин
Member
???Vpupkin: ↑ 21.12.2023 14:53 И не очень надёжно.
Года 4 пользуюсь (для кина и для игр) 55" телеком, пока всё ок, никто никуда не "выгорает".
Последний раз редактировалось Феофан Мухин 21.12.2023 15:03, всего редактировалось 2 раза.
-
Dancer
Member
якість картинки олед переважає будь які вигорання через надцять років коли ви всеодно його захочете поміняти на щось актуальнішеVpupkin: ↑ 21.12.2023 14:53И не очень надёжно.Феофан Мухин: ↑ 21.12.2023 14:16OLED до сих пор дОрог, собака
-
Aibolit25
Member
Прямо як на CRT моніторах було: чим меньше розмір зображення, тим більше можна було герцовку встановити.
-
Vpupkin
Member
А у меня второй монитор на помойку отправляется, купил со второй попытки, первый был брак из коробки, а второй нарисовал красную полосу через 6 месяцев.
2 из 2 мусор, так себе статистика.
У вас даже ни один пиксель не умер?
Відправлено через 2 хвилини 20 секунд:
И без выгораний хватает приколов. И это уже не первый, у LG качественные матрицы, ничего не скажешь.Dancer: ↑ 21.12.2023 15:01якість картинки олед переважає будь які вигорання через надцять років коли ви всеодно його захочете поміняти на щось актуальніше
-
Феофан Мухин
Member
Вже писав тут колись: Forza у 120 кадрiв в сек. - це щось! Шкода тiльки що мiй телек 120 к/с вмi' тiльки в FullHDDancer: ↑ 21.12.2023 15:01 якість картинки олед переважає будь які вигорання через надцять років...