Последние статьи и обзоры
Новости
Выбор смартфона / коммуникатора
-
GDR
Member
Про яку модель йдеться, якийсь найдешевший Tecno Pop 21-го року? Кому вона нахрін здалася? Воно не працюватиме справно, викиньте їх!
Користувачі хвалять такі моделі як: Infinix Hot 20, Hot 30, Note 12 2023, Note 12 Pro тощо. А ще повернулась ZTE, які активно рекламуються.
Користувачі хвалять такі моделі як: Infinix Hot 20, Hot 30, Note 12 2023, Note 12 Pro тощо. А ще повернулась ZTE, які активно рекламуються.
-
7mindfields
Member
Які користувачі?GDR: ↑ 20.12.2023 22:33 Про яку модель йдеться, якийсь найдешевший Tecno Pop 21-го року? Кому вона нахрін здалася? Воно не працюватиме справно, викиньте їх!
-
Donate
Member
Тому що якщо подивитись на то що там в ТЗ то там перечислені наприклад мінімальні системні вимоги до программ які потрібні...Deadpool: ↑ 20.12.2023 21:37 Саме кумедне що закупили таке через рекомендації профільної бюджетної комісії, що зазначена вартість перевищує обгрунтовану, тому варто вивчити ринок та обрати найвигіднішу пропозицію.
Вибрали. Придбали. Страждають.
Наразі на наступний рік передбачають оновити їх на актуальні. Збс економія бюджету)))
Якісь вимоги з боку надійсності і т.п. там я не бачив НІКОЛИ. Взагалі в людей таке враження що у всієї техніки прям одинакова якість...
Все що вони роблять впевнено так це дають на лапу всяким блогерам... Що нашим, що в мордорі. Там маркетингу більше ніж самого телефону, але "вішати" лапшу на вуха маркетологи добре вміють...GDR: ↑ 20.12.2023 19:41 Вони не підвальні і не топчик, але впевнено наступають на п’яти ксяочпокореалміфонам Не перекручуй!
Ну так проблема в тому що як раз їх хвалять ті які адекватного мобільного телефону в руках не тримали...Користувачі хвалять такі моделі як: Infinix Hot 20, Hot 30, Note 12 2023, Note 12 Pro тощо. А ще повернулась ZTE, які активно рекламуються.
-
shnok
Member
це ви про себе? Якщо взяти конкретно infinix note 30 це чудовий девайс за співвідношенням ціни і якості.про інші не скажу, користувався після пікселя 7, так гірше, але ціна...Ну так проблема в тому що як раз їх хвалять ті які адекватного мобільного телефону в руках не тримали...
-
Donate
Member
+500 гривень Poco X5 5G 6/128GBshnok: ↑ 21.12.2023 03:06це ви про себе? Якщо взяти конкретно infinix note 30 це чудовий девайс за співвідношенням ціни і якості.про інші не скажу, користувався після пікселя 7, так гірше, але ціна...Ну так проблема в тому що як раз їх хвалять ті які адекватного мобільного телефону в руках не тримали...
І вже девайс іншої катагорії... У сяомі що що так якість всюди одинакова купив ти смарт за 30к чи за 3к можеш бути впевнений що китайці не зєкономили на банальних речах...
-
DuckRider
Member
Наприклад на мікрофоні чи сенсорі наближення до вуха?Donate: ↑ 21.12.2023 03:25+500 гривень Poco X5 5G 6/128GBshnok: ↑ 21.12.2023 03:06 це ви про себе? Якщо взяти конкретно infinix note 30 це чудовий девайс за співвідношенням ціни і якості.про інші не скажу, користувався після пікселя 7, так гірше, але ціна...
І вже девайс іншої катагорії... У сяомі що що так якість всюди одинакова купив ти смарт за 30к чи за 3к можеш бути впевнений що китайці не зєкономили на банальних речах...
-
shnok
Member
серйозно? В чому іншої?Donate: ↑ 21.12.2023 03:25+500 гривень Poco X5 5G 6/128GBshnok: ↑ 21.12.2023 03:06 це ви про себе? Якщо взяти конкретно infinix note 30 це чудовий девайс за співвідношенням ціни і якості.про інші не скажу, користувався після пікселя 7, так гірше, але ціна...
І вже девайс іншої катагорії...
Отправлено спустя 10 минут 27 секунд:
З оболонкою де купа реклами?
-
7mindfields
Member
Зайшов на розетку, подивитися, що це за народний топчик, з п’яти останніх відгуків один про те що телефон сам вимикається і один про самостійні вимкнення і мертвий тачshnok: ↑ 21.12.2023 03:06це ви про себе? Якщо взяти конкретно infinix note 30 це чудовий девайс за співвідношенням ціни і якості.про інші не скажу, користувався після пікселя 7, так гірше, але ціна...Ну так проблема в тому що як раз їх хвалять ті які адекватного мобільного телефону в руках не тримали...
Тобто нічого нового, типове сміття третього ешелону, про 120гц eyecare екран з міжнародними сертифікаціями при ціні телефону в 7к щось вголос
-
Evgen88
Member
Нормальные.7mindfields: ↑ 20.12.2023 23:24Які користувачі?GDR: ↑ 20.12.2023 22:33 Про яку модель йдеться, якийсь найдешевший Tecno Pop 21-го року? Кому вона нахрін здалася? Воно не працюватиме справно, викиньте їх!
А не те кто замкнулся на брендах не из Китая!
-
shnok
Member
довго гіфтку шукав? Давай ще одну, а то в твоєму айфоні досі немає 120гц, а в Китаї за 7 тисяч є))7mindfields: ↑ 21.12.2023 09:27Зайшов на розетку, подивитися, що це за народний топчик, з п’яти останніх відгуків один про те що телефон сам вимикається і один про самостійні вимкнення і мертвий тачshnok: ↑ 21.12.2023 03:06 це ви про себе? Якщо взяти конкретно infinix note 30 це чудовий девайс за співвідношенням ціни і якості.про інші не скажу, користувався після пікселя 7, так гірше, але ціна...
Тобто нічого нового, типове сміття третього ешелону, про 120гц eyecare екран з міжнародними сертифікаціями при ціні телефону в 7к щось вголос
-
7mindfields
Member
Так в мене і тайп сі немає може інші переваги цього інфініксу назвеш? критичне мислення в тебе відсутнє, це я вже зрозумів, черговий фан сміття без підтримки не тільки зі сторони виробника, а ще й зі сторони комьюнітіshnok: ↑ 21.12.2023 09:43довго гіфтку шукав? Давай ще одну, а то в твоєму айфоні досі немає 120гц, а в Китаї за 7 тисяч є))7mindfields: ↑ 21.12.2023 09:27
Зайшов на розетку, подивитися, що це за народний топчик, з п’яти останніх відгуків один про те що телефон сам вимикається і один про самостійні вимкнення і мертвий тач
-
Evgen88
Member
Он мне писал что я Отзыв читаю, а сам читает и пишет, двойное мнение напиши что-то по 7а?7mindfields: ↑ 21.12.2023 09:27Зайшов на розетку, подивитися, що це за народний топчик, з п’яти останніх відгуків один про те що телефон сам вимикається і один про самостійні вимкнення і мертвий тачshnok: ↑ 21.12.2023 03:06 це ви про себе? Якщо взяти конкретно infinix note 30 це чудовий девайс за співвідношенням ціни і якості.про інші не скажу, користувався після пікселя 7, так гірше, але ціна...
-
Deadpool
Member
7mindfields не всі мають мужності назвати недоліки того на що витратили кровні)
Мене тут тицькали що "а що ж ти юзаєш якщо таке погане".
Бо так само брав по ттх, або ж діставалось подарунком, юзав, щупав, і незважаючи що воно моє мені не соромно назвати свій вибір помилковим, або обкласти буями недоліки. Бо косяк є косяк, а міняти щороку чи на два роки телефон, бо "цьогорічний сяомі/інфінікс/інша фігня повний треш, а ось наступного року року модель треба взяти бо вона краще".
Таким чином треба перебирати моделі щороку в пошуках тієї самої, вдалої. Які беззаперечно є у кожного бренду, і навіть, прости господи інфінікса можливо є, але вони поки гарно приховуються. Що на фоні телефонних брендів які надають підтримку софтову хочаби 3 а краще 5-8 років, фиглядає просто трешово.
Нагадую ще прикол на якому хочу акцентувати увагу, і про що мінімум вже двічі тут наголошував.
На умовну модель телефону, моде бути що один компонент клепає три підвали(постачальник а, б, в,...) в китаю. І умовний постачальник а може постачати відверто косячний компонент, а бренд в вдалий. Відповідно у нас буде ситуація коли у одного все збс і нічого не глюкавить, не відвалюється, а у іншого повний треш. Відповідно якість бренду в першу черну оцінювати варто по відбраковці компонентів від підрядників. На 4пда часткового, з часом така інфа збирається на моделях і є відомі типові проблеми і т.д.
І все вище написане витікає в лотерею. Пощастить буде +/- робите, але без гарантій по софту, пощастить ще раз, не буде, або ж швидко пофіксять і софтові проблеми.
Відправлено через 11 хвилин 52 секунди:
Давайте видам цікаву задачку, яку мені теж довелось вирішувати. Можливо я раніше навіть тут писав за це, з рік тому.
Нам потрібно придбати за до 15к грн, придбати телефон який буде просто лежати і юзати гугл-аутентифікатор. Це майже єдина його задача, що би функція аутентифікатора парцювала і не відвалювалась якомога довше. Встановлювати не можна додаток відповідно і відкат до заводських. Так як це передбачає поїздку за 150км в одну сторону і 150 назад для отримання згенерованого qr кода для аутентифікатора.
Купити в Україні, офіційно.
Який телефон ви вбачаєте під таку задачу?
І тепер цікаве, в мене є певний фідбек по деяким моделям брендам працівників, яким доводилось їздити вже на генерацію нових кодів)))
Мене тут тицькали що "а що ж ти юзаєш якщо таке погане".
Бо так само брав по ттх, або ж діставалось подарунком, юзав, щупав, і незважаючи що воно моє мені не соромно назвати свій вибір помилковим, або обкласти буями недоліки. Бо косяк є косяк, а міняти щороку чи на два роки телефон, бо "цьогорічний сяомі/інфінікс/інша фігня повний треш, а ось наступного року року модель треба взяти бо вона краще".
Таким чином треба перебирати моделі щороку в пошуках тієї самої, вдалої. Які беззаперечно є у кожного бренду, і навіть, прости господи інфінікса можливо є, але вони поки гарно приховуються. Що на фоні телефонних брендів які надають підтримку софтову хочаби 3 а краще 5-8 років, фиглядає просто трешово.
Нагадую ще прикол на якому хочу акцентувати увагу, і про що мінімум вже двічі тут наголошував.
На умовну модель телефону, моде бути що один компонент клепає три підвали(постачальник а, б, в,...) в китаю. І умовний постачальник а може постачати відверто косячний компонент, а бренд в вдалий. Відповідно у нас буде ситуація коли у одного все збс і нічого не глюкавить, не відвалюється, а у іншого повний треш. Відповідно якість бренду в першу черну оцінювати варто по відбраковці компонентів від підрядників. На 4пда часткового, з часом така інфа збирається на моделях і є відомі типові проблеми і т.д.
І все вище написане витікає в лотерею. Пощастить буде +/- робите, але без гарантій по софту, пощастить ще раз, не буде, або ж швидко пофіксять і софтові проблеми.
Відправлено через 11 хвилин 52 секунди:
Давайте видам цікаву задачку, яку мені теж довелось вирішувати. Можливо я раніше навіть тут писав за це, з рік тому.
Нам потрібно придбати за до 15к грн, придбати телефон який буде просто лежати і юзати гугл-аутентифікатор. Це майже єдина його задача, що би функція аутентифікатора парцювала і не відвалювалась якомога довше. Встановлювати не можна додаток відповідно і відкат до заводських. Так як це передбачає поїздку за 150км в одну сторону і 150 назад для отримання згенерованого qr кода для аутентифікатора.
Купити в Україні, офіційно.
Який телефон ви вбачаєте під таку задачу?
І тепер цікаве, в мене є певний фідбек по деяким моделям брендам працівників, яким доводилось їздити вже на генерацію нових кодів)))
-
Evgen88
Member
Infinix Hot 30 Play NFC-если это, где там негатив на Розетке? А?7mindfields: ↑ 21.12.2023 09:51Так в мене і тайп сі немає може інші переваги цього інфініксу назвеш? критичне мислення в тебе відсутнє, це я вже зрозумів, черговий фан сміття без підтримки не тільки зі сторони виробника, а ще й зі сторони комьюнітіshnok: ↑ 21.12.2023 09:43 довго гіфтку шукав? Давай ще одну, а то в твоєму айфоні досі немає 120гц, а в Китаї за 7 тисяч є))
-
viperest1
Member
Привіт народ .
Факт той , що ось на зараз і вже купив звичайний 11 на 128 гб.
Яка є норм програма , щоб перекинути всі дані з самсунга?
І ще таке від 0 до 100 заряджає 1год4хв зарядним на 20w.
Р.S. про макс 15 візьму десь в лютому , бо вилізли трохи витрати.. і + хочу звикнути до ІОS перед покупкою.
Р.S. про макс 15 візьму десь в лютому , бо вилізли трохи витрати.. і + хочу звикнути до ІОS перед покупкою.
-
shnok
Member
друже в мене його немає, але користувався близько тижня. Що стосується підтримки, так згоден , її фактично немає, але я впевнений що ти навіть не держав в руках девайс і тут строчиш про критичне мислення7mindfields: ↑ 21.12.2023 09:51Так в мене і тайп сі немає може інші переваги цього інфініксу назвеш? критичне мислення в тебе відсутнє, це я вже зрозумів, черговий фан сміття без підтримки не тільки зі сторони виробника, а ще й зі сторони комьюнітіshnok: ↑ 21.12.2023 09:43 довго гіфтку шукав? Давай ще одну, а то в твоєму айфоні досі немає 120гц, а в Китаї за 7 тисяч є))
-
login55
Member
shnok: ↑ 21.12.2023 09:43в деяких китайських 120 є і в апараті за 3200 грн )7mindfields: ↑ 21.12.2023 09:27 айфоні досі немає 120гц, а в Китаї за 7 тисяч є))
більше того, там ще й топовий проц впихнули від медіатеку та й пам'яті 8/128 ))
-
Donate
Member
У Aerocool KCAS те ж є моделі на 1000 ват і що це гарні БЖ?login55: ↑ 21.12.2023 14:20 в деяких китайських 120 є і в апараті за 3200 грн )
більше того, там ще й топовий проц впихнули від медіатеку та й пам'яті 8/128 ))
Цей топовий проц +/- іде в рівень 695 снепу
Added in 55 seconds:
Навіщо тобі про макс зразу подумай, а то вийде що 11 за очіviperest1: ↑ 21.12.2023 13:51 Привіт народ .
-
shnok
Member
login55 Та я його тролив цим, але він наскільки сліпий фан бой що цього навіть не розуміє одразу переходить на особистості та плює слиною одразу навколо. Тому що він впевнений, що тільки його думка є правильною, а він самий розумний)
-
Donate
Member
В якості іншої... Ще раз це як купівля чогось дешевого...shnok: ↑ 21.12.2023 09:18серйозно? В чому іншої?
Отправлено спустя 10 минут 27 секунд:
З оболонкою де купа реклами?
Тиж ось купив
в пів ціни відеокарти ане якись подібний корпус від гейм максу там чи ерокулу за тисячу гривень, вони там обидва виконують одинакові функції але завжди там є нюанси.NZXT h510i White