Білий — новий чорний. «Total white» сетап від Republic of Gamers

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Білий — новий чорний. «Total white» сетап від Republic of Gamers
Найскладнішим у білому сетапі є підбір всіх компонентів для збірки оптимальної збалансованої системи через меншу кількість моделей у відповідному кольорі. Тому зараз ми
... впихнемо туди чорну мамку з сірими елементами! ;) :banan:
Lucas55
Member
Откуда: Сверхскопление Ланиакея Местная группа галактик Млечный Путь Солнечная система планета Земля

це ідеальний корпус для вашого комп’ютерного обладнання
ну не знаю :-/
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
daesz
Member

Всміхнувся, коли дійшов до БЖ, а там взагалі й натяку на білий колір немає :D
inquisition
Member

Lucas55: 20.12.2023 18:30
це ідеальний корпус для вашого комп’ютерного обладнання
ну не знаю :-/
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
спойлер
Изображение
Это что за ящик?
UPD: нашёл
kornuolis
Junior

Цікаво скільки людей плюють на колір і обирають виключно за характеристиками? Було б круто побачити таке опитування і дізнатись скільки тут естетів, а скільки прагматиків.
daesz
Member

kornuolis: 20.12.2023 22:17 Цікаво скільки людей плюють на колір і обирають виключно за характеристиками? Було б круто побачити таке опитування і дізнатись скільки тут естетів, а скільки прагматиків.
Естетика закінчується через декілька років, коли біла пластмаса стає жовтою. Тому з естетичних міркувань - беру чорні комплектіючі, ну або "металік" :)
Extra
Member

Back to the 00s, я так розумію?
theol
Member

за +/- 200к за це барахло я б таки підібрав би собі щось краще

Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
а лол це й ще без процессора, оперативи та ссд
SergiusTheBest
Member

daesz: 20.12.2023 22:44 Естетика закінчується через декілька років, коли біла пластмаса стає жовтою. Тому з естетичних міркувань - беру чорні комплектіючі, ну або "металік" :)
У мене білий Samsung SyncMaster 971p досі білий, а йому вже десь 16 років. Та й білий корпус Zalman також білий.
Varvar
Member

Коврик за 5к - майо пачтєніє :super:
Hells Angels
Member

квадрат матового загартованого скла 3к .. з одного куска два ковра .. норм така маржа виходить :shuffle:
lewerlin
Member

kornuolis: 20.12.2023 22:17Цікаво скільки людей плюють на колір і обирають виключно за характеристиками? Було б круто побачити таке опитування і дізнатись скільки тут естетів, а скільки прагматиків.
Я колись на роботі, по приколу, зібрав білий комп дизайнеру. Майже само вийшло. Я подивися, що по грошам різниці не має і прикольнувся. Тільки ССД чорний лишився(970про).
Kashtan
Member

kornuolis: 20.12.2023 22:17 Цікаво скільки людей плюють на колір і обирають виключно за характеристиками? Було б круто побачити таке опитування і дізнатись скільки тут естетів, а скільки прагматиків.
Мене відразу можна в табір тих, що плюють на естетику. Кількість людей по роботі, які обирають ЕОМ виключно по зовнішньому вигляду, сягає ста відсотків, не рахуючи мене, а компанія вважається айтішною… і так вже багато років. І серед родичів та сама ситуація. І ще помітив що те саме було в hi-fi сфері, найкраще продавалось те, що мало привабливий зовнішній вигляд, те що грало воно при цьому як свен bf-21, тільки більше розмірами і в десятки- сотні разів дорожче - то байдуже.
p0_x_1
Junior

Kashtan: 21.12.2023 13:01
Мене відразу можна в табір тих, що плюють на естетику. Кількість людей по роботі, які обирають ЕОМ виключно по зовнішньому вигляду, сягає ста відсотків, не рахуючи мене, а компанія вважається айтішною… і так вже багато років. І серед родичів та сама ситуація. І ще помітив що те саме було в hi-fi сфері, найкраще продавалось те, що мало привабливий зовнішній вигляд, те що грало воно при цьому як свен bf-21, тільки більше розмірами і в десятки- сотні разів дорожче - то байдуже.
Якщо є можливість зібрати потужний комп а усіляки елементи краси не з'їдять бюджет- чому б не побалувати себе зібравши охайну та гарну збірку. Бо якщо б таких цінувачів не було б усі користувались найдешевшими корпусами із нульових та боксовими кулерами
Hells Angels
Member

p0_x_1: 21.12.2023 19:27чому б не побалувати себе зібравши охайну та гарну збірку
побалувався пару тижнів, а далі все ргб виключаєш бо воно начинає бісити
Rapt0r
Junior

daesz: 20.12.2023 22:44 Естетика закінчується через декілька років, коли біла пластмаса стає жовтою. Тому з естетичних міркувань - беру чорні комплектіючі, ну або "металік" :)
Ану не лякай мене :-/
seraphic
Member

Varvar: 21.12.2023 10:49 Коврик за 5к - майо пачтєніє :super:
в голове сразу мысль
Изображение
AntonyKandaurov
Member

Нє, ну це класика - подоїти поціновувачів стилю та краси.
p0_x_1
Junior

Hells Angels: 21.12.2023 20:40
p0_x_1: 21.12.2023 19:27чому б не побалувати себе зібравши охайну та гарну збірку
побалувався пару тижнів, а далі все ргб виключаєш бо воно начинає бісити
А де я казав, що гарна та охайна збірка обов'язково має світитися?
Ответить