тут на днях замінив чіфа gps-750c бо він дзвенів даже коли не було навантаження, а в грі де карта відпочиває(фростпанк) він починає пищати.heidfeld: ↑ 17.12.2023 13:17что Чифтек не экономит на комплектухе
Последние статьи и обзоры
Новости
Огляд блоку живлення Chieftec ATMOS CPX-750FC потужністю 750 Вт із «золотим» сертифікатом та підтримкою ATX 3.0. Доступне джерело живлення для новітніх відеокарт
-
Patruletz
Member
-
lewerlin
Member
Мені ще трапився був прикол в платі живлення монітору. Монік відпрацював трирічну гарантію + пару місяців і потух. "Розслідування" показало пухкенький кондер. Змінив на такий же. Здалося дивним, що всі кондери в лінії на 1200мф, а цей один на 680. Три роки+2місяці - повтор. Впаяв на 1200 - мон працює досі, правда вже морально труп. От вам і гарантія.ZSX: ↑ 17.12.2023 16:36Завжди є на чому зекономити. % виходу з ладу протягом заданих періодів це не простий математичний розрахунок, це розрахунок за теорією вірогідност
Ще стосовно чіфтека - на початку 10их траплявся огляд-порівняння трьох БП однієї платформи: оригінальний сіртек, ОЦЗ і чіф. Ще один цвях в труну репутації чіфа. Сіртек був як Сіртек, ну норм. в OCZ навалено яп кондерів, полімерів, радіаторів - явно більше по грошах, ніж в оригіналі. І пустий Чіф. Навіть на фоні оригіналу. От вам і одна платформа з одного заводу.
-
sergey_m
Junior
У меня такой же стоит. Сейчас буду менять. Купил видеокарту 6800xt, запускаю фурмарк- комп гаснет,тупо выключается, если тянет больше 460вт. Проц 5600g+2 винта+1ссд+1 башенный кулер. В играх и других тестах все ок. Только фурмарк нагружает.n6407: ↑ 16.12.2023 22:59так и есть, с 2010(или 2011) работает Chieftec CFT-750-14CS 750Wbes: ↑ 16.12.2023 12:20 просто ещё Chieftec вспоминают с теплотой из за того что в 2010 купить какой то нормальный бп свободно и за нормальный прайс кроме чифтека было сложно в Украине
Поэтому буду брать 850вт новый, хотя думаю и 750вт должен потянуть текущий конфиг.. Почему чифтек не тянет не знаю, типа если больше 10лет падает мощность?
-
Nouriel
Member
бо це бж 80+ з простою схемотехнікою, дешева групова стабілізація, де немає APFC напруги просідають можливо конденсатори уже ледве живутьsergey_m: ↑ 21.12.2023 12:35Почему чифтек не тянет не знаю, типа если больше 10лет падает мощность?
-
Pro100SSK
Junior
Цікаво, хто розробив схемотехніку?
Channel Well Technology
Delta Electronics
High Power
Частіше всього в Україні зустрічав схемотехніку останніх. Також інколи буває дешевше взяти такий же блок від основного виробника напряму, різниця тільки в наклейці на бж.
Channel Well Technology
Delta Electronics
High Power
Частіше всього в Україні зустрічав схемотехніку останніх. Також інколи буває дешевше взяти такий же блок від основного виробника напряму, різниця тільки в наклейці на бж.
-
waryag
Member
Во-первых, да, комплектуха теряет свойства со временем.sergey_m: ↑ 21.12.2023 12:35Почему чифтек не тянет не знаю, типа если больше 10лет падает мощность?
Во-вторых, за 10 лет существенно изменилось распределение потребления мощности, а в последние годы - резко выросли пиковые нагрузки, которые вызывают срабатывание защит и на более свежих БП.
Відправлено через 26 секунд:
Третій камент теми.Pro100SSK: ↑ 22.12.2023 09:30Цікаво, хто розробив схемотехніку?
Channel Well Technology
Delta Electronics
High Power
Відправлено через 2 хвилини 37 секунд:
"Напряму" в нас можна взяти ФСП і сісонік. Різниця може бути суттєвою, причому в різні боки.Pro100SSK: ↑ 22.12.2023 09:30Також інколи буває дешевше взяти такий же блок від основного виробника напряму, різниця тільки в наклейці на бж.
-
Plush_Dragon
Member
3 БП від чіфтеку було у мене, перший з 2007 року. Ще один у сина. Всі працюють досі без проблем, витримували і раптове відключення світла, і скажені стрибки напруги коли лампочки блимали в хаті. Зараз в новий ПК збирав з голдовим поларісом на 750 Вт. - модульний, всі захисти є, японські кондери, автоматичне регулювання обертів вертушки, його зовсім не чути. При цьому нема дурної переплати.
-
daesz
Member
Andyson, платформа PAD35.Pro100SSK: ↑ 22.12.2023 09:30 Цікаво, хто розробив схемотехніку?
Channel Well Technology
Delta Electronics
High Power