Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
0kie
Member

Не совсем в тему, но шозанах?
спойлер
olx.png
Браузер Edge на 11-й Винде.
7mindfields
Member

0kie: 09.12.2023 16:43 Не совсем в тему, но шозанах?
спойлер
olx.png
Дуже старий браузер з інтегрованим ШІ, буває :rolleyes:
Alex_Lviv
Junior

0kie
то давно таке вже
Опера, Мозіла - норм відкриває, ну коли взагалі працює )))
олег Л
Junior

спойлер
olx.png
Такая же мулька у меня на 10
glizz
Junior

В лоху помічено чергове лайно.
якщо рекламний пакет куплено на час довший за виставлене оголошення,то коли оголошення закінчується, рекламний пакет продовжується...
yupi
Member

glizz
Меняй полностью описание и название. Объявление удаляют и деньги оставшиеся отдают ;)
Megaclite
Member

спойлер
olx.png
тоже
новий експірієнс платного олх
Fuuuuuuury
Junior

спойлер
olx.png
З 9го числа ця проблема і олх про це мовчить
leonid4d
Junior

Разобрался куда регулярно исчезают сохраненные поиски. Если два месяца по поиску не клацал - удаляется. А то, что за эти два месяца могло не быть результатов подходящих, но поиск все еще актуален - никого не волнует.
divinity
Member

таке питання, стояла об'ява на ОЛХ, пише потенційний клієнт, питає питання. і через 5 хвилин пише - це оголошення деактивоване, бо ви досягли ліміту для цієї категорії оголошень.. Платіть 45 грн :lol: Провисіла 3 дні лише.

Тобто мало що мені продаж збили, так і хочуть щоб я заплатив за що? У мене лише одне оголошення, який ліміт? Як ви цим ОЛХ користуєтесь взагалі? :lol: Пише тепер - "це оголошення можна опублікувати лише платно".

Категорія - миші і маніпулятори, якщо що. Це ***.
7mindfields
Member

divinity: 19.12.2023 10:37 таке питання, стояла об'ява на ОЛХ, пише потенційний клієнт, питає питання. і через 5 хвилин пише - це оголошення деактивоване, бо ви досягли ліміту для цієї категорії оголошень.. Платіть 45 грн :lol: Провисіла 3 дні лише.

Тобто мало що мені продаж збили, так і хочуть щоб я заплатив за що? У мене лише одне оголошення, який ліміт? Як ви цим ОЛХ користуєтесь взагалі? :lol: Пише тепер - "це оголошення можна опублікувати лише платно".

Значить ти мав декілька оголошень в цій категорії, або деактивував і активував самостійно об’яву декілька разів, і вичерпав ліміт на місяць в цій категорії
Alex_Lviv
Junior

divinity: 19.12.2023 10:37 таке питання, стояла об'ява на ОЛХ, пише потенційний клієнт, питає питання. і через 5 хвилин пише - це оголошення деактивоване, бо ви досягли ліміту для цієї категорії оголошень.. Платіть 45 грн :lol: Провисіла 3 дні лише.

на аккаунті всього 3 оголошення , лиш ОДНЕ було в категорії "інші комплектуючі" , там дрібязок, вчора якесь чучело написало (скрін), я ввічливо відписав, сьогодні вранці прилетіло що оголошення в "бізнес" переведено, лот висів близько року, по ньому напряму продаж не було
спойлер
LOX--photo_2023-12-19_20-51-17.jpg
Як ви цим ОЛХ користуєтесь взагалі? - вже ніяк,,, забив болт, воно ніяк не варте гаяти час

Отправлено спустя 1 минуту 39 секунд:
7mindfields: 19.12.2023 19:18 Значить ти мав декілька оголошень в цій категорії, або деактивував і активував самостійно об’яву декілька разів, і вичерпав ліміт на місяць в цій категорії
зовсім не факт!
міг просто відповісти боту :( , вище скрін, наглядно,,,
fds2002
Junior

ага, значит так теперь... мне еще года 4 назад звонили выпытывали "клиенты"
divinity
Member

Alex_Lviv
у мене тупо одне оголошення, і просто при розмові з 3 клієнтом, посередині - оголошення деактивоване і олх "попросив заплатити". Самі себе лишили прибутка 1% + 10 грн з мене і з клієнта також :laugh:
Alex_Lviv
Junior

divinity
переписка в чаті була ? чи по телефону говорили?
якщо в чаті - значить "великий брат" за Вами пильно стежив :D
в любому випадку - чат залишився, далі велкам в телеграм чи вайбер

в мене лиш кілька оголошень залишилось, висять сугубо як "рекламки-візитки",
раніше колись, до 50% продаж таки виходило з олха, тепер - буквально НУЛЬ !
зрідка хтось пише, питає про наявність і зникає з кінцями, (наглядно - скрін вище)
реальні покупці, тепер - одразу пишуть в месенджери (як не дивно - але це факт!)
NFS-Racer
Member

Alex_Lviv
а які є альтернативи реально працюючі?
7mindfields
Member

Alex_Lviv: 19.12.2023 21:04
7mindfields: 19.12.2023 19:18 Значить ти мав декілька оголошень в цій категорії, або деактивував і активував самостійно об’яву декілька разів, і вичерпав ліміт на місяць в цій категорії
зовсім не факт!
міг просто відповісти боту :( , вище скрін, наглядно,,,
Це лише моя думка, без образ. Я розумію що олх експірієнс в тому вигляді, в якому він існує (з обісраною модерацією об’яв, великою кількістю скаму, рівнем технічної підтримки, переводу аккаунту в бізнес без підстав, лайном замість мобільного клієнту), не вартий ні копійки (для звичайного користувача, який використовує це як інструмент для продажу своїх б/в або нових речей час від часу), але жалітися тим, хто на ньому собі якийсь бізнес влаштував і використовує мільйон безкоштовних аккаунтів, це, як мінімум, якось дивно :laugh: переходь в такому разі на маркетплейс і плати за це гроші, але ж ні, ти використовуєш олх в якості безкоштовної реклами і всеодно не так ;)
Alex_Lviv
Junior

7mindfields
Допоки функціонувало +/- адекватно, ніхто не жалівся, не задумуючись оплачувалось бізнес лоти, з яких був якийсь профіт
В людей по 10 акків, шось якось продають
В мене 2 аки, кілька лотів загалом, скидаю залишки, і то не відяшки, ціну видно на скріні )

Отправлено спустя 4 минуты 8 секунд:
NFS-Racer
Якщо для одиничних продаж - то жодних
my4a4oc
Member

Так, людина продає SSD накопитель Kingston 2 Tb, жёсткий диск, Sata 3, 2.5", а на ділі вам прийде 60гб ссд з наклейкою 1.92, скидує ліві скріни.

Савченко Олександр Петрович 0982476581, одноразка, в цьому оголошенi 0975620136.
Це вже з іншого аккаунту запитав карту 5169155151315395 Пузiков Микола,м. Суми 19 НП, тоді була угода олх, там взагалі не придратися, бо олх ніяких даних не розголошує))

Накидайте жалоб, бо олх каже поки нiкого не кине, ми нiчого зробити не можемо))) ну хоч той акаукнт з котрого кинув заблокували))

https://www.olx.ua/d/uk/obyavlenie/ssd- ... TSMqW.html
ось на сам акаунт, бо вiн гнидA то включа объяву, то вiдключа https://www.olx.ua/uk/list/user/1l1yZw/
Fuuuuuuury
Junior

Наткнувсь на неприємну ситуацію..

Відправив людині відеореєстратор (бу, робочий, з косяків тільки слабкий акум). Через день пише - непрацює. Я не зрозумів, що, як.. адже до відправки і перед відправкою перевіряв все працювало, як потрібно. Переписуємось, обговорюємо і ось пізніше, увечері він пише, що майстер його розібрав і всередині знайшов сліди пайки. Ніфіга собі думаю.. Відповідаю "Якщо є фото чи відео то надайте, гляну, що там, а акож, якщо є папірець від майстра про огляд то було б добре".
Відповідає "Перевіряв знайомий, нічого немає, повертайте кошти".

Задаю декілька питань по тому чого розбирали (не домовлялись же, ви ж хотіли відправити назад" і т.д.) через 10 хв. і 3 питань він ображається, мене посилає прямим текстом.. я вирішив взяти час, щоб автор заспокоївся (думав зробити по правильному, щоб без образ перед НР) і на наступний день відписав дек. повідомлень чому я такі питання задав "взагалі не ображайтесь, давайте вирішимо, напишіть". Мене проігнорили. Написав ще раз, щоб відповів.

Тепер отримую скаргу і заблокований профіль (на вас надійшла скарга, такий то купив у вас ось це, а він прийшов неробочий. Зв'яжіться, вирішіть.. вислухайте все, що про вас думають і побігайте за покупцем і може він піде на уступки.. може навіть профіль вам розблокує" :insane:
Ответить