Є необхідність інколи розмістити гостей, а інколи і самим в коридорчику ніч провести. Логічно, що в першу чергу подумав за надувний матрац, але почитавши відгуки на всі відомі Intex`си - шось перехотілося купляти "одноразову" річ. То в них перегородки лопаються, то грижі, то приходять вже діряві... А інших виробників то і нема майже, а ті шо є - невідомі мені і відгуків ніц нема.
Дивився на Туристичні матраси. Так вони тоненькі, але повинні бути більш надійними. Ну і ціна трохи кусюча, але ну ок, можна і трохи розкошелитися.
Можливо в когось є ідеї, поради, практичний досвід в подібних питаннях?
Последние статьи и обзоры
Новости
Портативне спальне місце
-
ervin
Member
-
Andrey2005
Member
Особистий досвід різних поїздок - я за звичайний матрас, а там по бюджету. Як на мене, то набагато краще спати на підлозі, але на звичайному матрасі, ніж на високому але надувному. Надувні матраси більш менш зручні тільки для одного, а коли там декілька людей, то сусідня людина відчуває всі рухи. Якщо це в холодному приміщенні, то надувний матрац холодний, треба додатково накривати. Міні лайфхак - невеликі отвори в надувному легко заклеїти термоклей + запальничка.
-
_clawfinger_
Member
ervin
Так може варто подумати про розкалудушку?
Треба, розклав й є спальне місце. Не треба, згорнув й прибрав кудись в куток.
Так може варто подумати про розкалудушку?
Треба, розклав й є спальне місце. Не треба, згорнув й прибрав кудись в куток.
-
maxn
Member
ervin
если нет каких-то противопоказаний по состоянию здоровья то обычный каремат сойдёт ( они бывают разные по толщине), если есть любой матрас сверху кинуть вообще топ.
В походах в горах летом спали на камнях на обычных ковриках - всё ок.
Единственное о чем стоит переживать это тепло, зимой пол может быть холодным и простудить че то можно. Надувные матрасы - в топку.
если нет каких-то противопоказаний по состоянию здоровья то обычный каремат сойдёт ( они бывают разные по толщине), если есть любой матрас сверху кинуть вообще топ.
В походах в горах летом спали на камнях на обычных ковриках - всё ок.
Единственное о чем стоит переживать это тепло, зимой пол может быть холодным и простудить че то можно. Надувные матрасы - в топку.
-
moonlight49
Member
Провів на intex надувному 1,5 роки під час ремонту - все ок, якістю задоволений. Сам я 96 кг - не маленький
-
nochnik89
Member
maxn: ↑ 19.12.2023 17:17если нет каких-то противопоказаний по состоянию здоровья то обычный каремат сойдёт
maxn: ↑ 19.12.2023 17:17В походах в горах летом спали на камнях на обычных ковриках - всё ок.
![beer :beer:](./images/smilies/beer.gif)
сам на каремате во время бомбежек сплю , 12мм бери.
Но у каждого свое здоровье. Я то неделю могу провести на улице в горах и спать на каремате.
Можете взять просто потолще , или друг на друга сложить
-
Klon
CG graphikos fan
ervin
плотний надувний 2хмесний матрас з Юску - більший незручний , краще брати два з 60-90 шириною. Надувати "жабою" адекватно, але краще купити автоматичний.
Від холоду полу захищає норм, але якщо спина болить від "м'якості" - то буде біда. В мене за 2 дні розігнутись не можу (ситуація як з студентськими "пружинними" ліжками) .
Можна легко таскати по підвалам.
Товстий каримат (2-3см) - купував теж в Юску, від холоду захищає якісно, накинувши на верх пару пледів\одеял - комфортно. Але дуже твердо, мені даж сподобалось.
По підвалам - теж показав себе дуже гарно, якщо під ніз запіхнути строй утеплювач з фольгою - зовсім буде норм.
Розкладушка - купив на днях, фігня непереносна, але дуже хороша. Розбирається швидко, ламелі середньої м'якості. Краще за все вишевказане, але девайс зовсім не переносний.
плотний надувний 2хмесний матрас з Юску - більший незручний , краще брати два з 60-90 шириною. Надувати "жабою" адекватно, але краще купити автоматичний.
Від холоду полу захищає норм, але якщо спина болить від "м'якості" - то буде біда. В мене за 2 дні розігнутись не можу (ситуація як з студентськими "пружинними" ліжками) .
Можна легко таскати по підвалам.
Товстий каримат (2-3см) - купував теж в Юску, від холоду захищає якісно, накинувши на верх пару пледів\одеял - комфортно. Але дуже твердо, мені даж сподобалось.
По підвалам - теж показав себе дуже гарно, якщо під ніз запіхнути строй утеплювач з фольгою - зовсім буде норм.
Розкладушка - купив на днях, фігня непереносна, але дуже хороша. Розбирається швидко, ламелі середньої м'якості. Краще за все вишевказане, але девайс зовсім не переносний.
- спойлер
- (якщо цікаво, купив в магазіні mebel-eco.com.ua "Розкладачка Ліжко - Тумба Модерн - Діана" за 2600, по Юску ходив - там аналог від 4+ тіс., сподобалась що каркас і ніжки з квадратної труби і є пластикові заглушки).
-
ervin
Member
Andrey2005
Звичайний матрац не зручно зберігати, та і місця для нього нема.
moonlight49
У друга теж кілька років прослужив і норм, наразі відгуки змушують задуматись, що минула якісь залишилась в минулому
_clawfinger_
На розкладушку вдвох з дружиною не помістимося. На матрац шириною в метр (а це максимум що поміститься в коридорі) легко. Ми невеликі, ну дружина маленька, а я вірю, що невеликий)
nochnik89
Схоже треба дивитись в цю сторону, один правда доведеться підрізати, бо два поруч не помістяться.
Хтось шось про таке може сказати хорошого? https://rozetka.com.ua/tramp_tri_023/p69277868/
Звичайний матрац не зручно зберігати, та і місця для нього нема.
moonlight49
У друга теж кілька років прослужив і норм, наразі відгуки змушують задуматись, що минула якісь залишилась в минулому
_clawfinger_
На розкладушку вдвох з дружиною не помістимося. На матрац шириною в метр (а це максимум що поміститься в коридорі) легко. Ми невеликі, ну дружина маленька, а я вірю, що невеликий)
nochnik89
Схоже треба дивитись в цю сторону, один правда доведеться підрізати, бо два поруч не помістяться.
Хтось шось про таке може сказати хорошого? https://rozetka.com.ua/tramp_tri_023/p69277868/
-
nochnik89
Member
ervin
это что-то дорогое ... да и маленькое.
строй рынок ближайший сходите. Утеплитель пенный спросите. Они там его нарезают нужно метража. А этот сильно маленький
это что-то дорогое ... да и маленькое.
строй рынок ближайший сходите. Утеплитель пенный спросите. Они там его нарезают нужно метража. А этот сильно маленький
-
phobosse
Member
Есть самонадувающиеся матрасы. Они не такие мягкие, что в них проваливаешься, как в intex для плавания, а вполне себе напоминают кровать. У меня Terra Incognita Twin 5 - мне очень нравится. Из минусов: тяжело сдуть и сложить и тяжелый, если нужно его куда-то тащить.
-
Andrey2005
Member
Якщо мова про каремати, то це те саме що "хімічно зшитий пінополіетилен", але часом можна купити помітно дешевше і відрізати потім потрібний розмір.
-
ervin
Member
Всім дякую. Посиділи з дружиною подивилися і замовили футон. Я про таке і не знав, чи забув. Потім відпишусь як воно.
-
ervin
Member
Кароч можу рекомендувати. Купили ось такий футон. https://rozetka.com.ua/come_for_2563521151906/p7782533/
Спати дуже зручно, практично не відчуваю різниці між нашим матрацом. На дві невеликі людини ширини вистачає, та і більше нам ширина коридора не дозволяє. Гості на новий рік спали і теж схвально відгукувались.
Скручується до прийнятних розмірів, поміщається у шкаф.
Спати дуже зручно, практично не відчуваю різниці між нашим матрацом. На дві невеликі людини ширини вистачає, та і більше нам ширина коридора не дозволяє. Гості на новий рік спали і теж схвально відгукувались.
Скручується до прийнятних розмірів, поміщається у шкаф.