Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Donate: 18.12.2023 16:50
DuckRider: 18.12.2023 16:12
Team cx1, frime карман. Не вистачає живлення, з ноута працює
Для SSD? :laugh: Там можуть бути проблеми з пусковими токами HDD але не з SSD :facepalm:
Ну тобі видніше як в мене не бутається ссд на піхелі :facepalm:

Отправлено спустя 3 минуты 18 секунд:
Evgen88: 18.12.2023 16:54
DuckRider: 18.12.2023 16:51
Основная камера в 6а не такая же как в 6. Там старый модуль на 12мп, в 7а 64мп модуль. Т.е 7а лучше должен снимать
Да я вот смотрел, примеры 6а фото отличное, может так сделали специально для рекламы, в живую не видел.
Ну если там 12 и 64 мп и это так же как с iPhone без Pro до 15 модели, не чёткое фото, тогда точно 6а, не стоит Вы правы, а что у 7а вроде почти идеальный или нет ?
Ну опять же, более слабый модуль вытягут программно на 6а, фото там действительно неплохие за счет этого. Всё же железно камера 7а интересней. Можно ещё подумать на счет 6 обычный и 7а, если цена равная
Donate
Member

DuckRider: 18.12.2023 16:59
Donate: 18.12.2023 16:50

Для SSD? :laugh: Там можуть бути проблеми з пусковими токами HDD але не з SSD :facepalm:
Чим там відрізняється специфікація usb на пікселі від других смартфонів? Таке враження як другі смартфони :rotate:
Evgen88
Member

DuckRider: 18.12.2023 16:59 Ну опять же, более слабый модуль вытягут программно на 6а, фото там действительно неплохие за счет этого. Всё же железно камера 7а интересней. Можно ещё подумать на счет 6 обычный и 7а, если цена равная
Гляну еще все, пока спасибо.. :up:

п.с. Donate - вкл игнор. Не хочет сказать ничего, а сам писал почему не слышно меня.
Странно тоже, ну да ладно, его дело. Просто удивительно. :banghead: :facepalm: :nunu: :dontknow:
DuckRider
Member

Donate: 18.12.2023 17:12
DuckRider: 18.12.2023 16:59
Чим там відрізняється специфікація usb на пікселі від других смартфонів? Таке враження як другі смартфони :rotate:
Не знаю, але, на lg tab теж не запустилось. А ось від тв бокс, що являє собою недосмартфон всередині, ссд і хдд бутнувся. З ноута навіть по 2.0, де менше живлення, кишеня працює
Donate
Member

DuckRider: 18.12.2023 17:18
Donate: 18.12.2023 17:12

Не знаю, але, на lg tab теж не запустилось. А ось від тв бокс, що являє собою недосмартфон всередині, ссд і хдд бутнувся. З ноута навіть по 2.0, де менше живлення, кишеня працює
В мене самий дішманський карман на ринку...
https://rozetka.com.ua/maiwo_k2501a_u3s_black/p1918617/ (JMS578 (USB 3.1 Gen1 to SATA 6Gb/s))
Ніяких проблем взагалі :gigi:
Evgen88
Member

Donate: 18.12.2023 17:24
DuckRider: 18.12.2023 17:18
В мене самий дішманський карман на ринку...
https://rozetka.com.ua/maiwo_k2501a_u3s_black/p1918617/ (JMS578 (USB 3.1 Gen1 to SATA 6Gb/s))
Ніяких проблем взагалі :gigi:
7а - близко к идеалу смартфон или нет, Ваше мнение как владельца Pixel?
7mindfields
Member

DuckRider: 18.12.2023 16:47
7mindfields: 18.12.2023 16:31
Я тобі можу розповісти більш реальний кейс, коли крупний оператор падає і починається ажіотаж на ті сімки, в тебе за допомогою єсім є можливість не виходячи з дому купити і активувати сім іншого оператора, а буде в тебе хоч відро інших телефонів з фізичними сімками - сімок немає і все :lol:
А хто забороняє окрім двох сім підключати єсім?
І які телефони вміють в нормальний дуал сім з підтримкою двох радіомодулів, ще й з підтримкою єсім? :puzzle:
DuckRider
Member

7mindfields: 19.12.2023 00:45
DuckRider: 18.12.2023 16:47

А хто забороняє окрім двох сім підключати єсім?
І які телефони вміють в нормальний дуал сім з підтримкою двох радіомодулів, ще й з підтримкою єсім? :puzzle:
Соні вміють а дуал сім, або сім+єсім
kolesnukm
Member

Європейські Samsung теж вміють 2 сім або сім + есім. А два радіо модулі крім декількох моделей LG і Samsung багато років тому ні в кого не бачив зараз
7mindfields
Member

DuckRider: 19.12.2023 03:48
7mindfields: 19.12.2023 00:45
Соні вміють а дуал сім, або сім+єсім
Про що і мова, фізичний дуал сім це архаїзм в порівнянні з сім+єсім :rolleyes:
Evgen88
Member

7mindfields:
1. 7а - близко к идеалу смартфон или нет, можно покупать в 2024, для дела на 5 лет будет с ними все ок работать ?
2. 6a можно покупать в 2024, для дела на 5 лет будет с ними все ок работать ? (или лучше все же 7а)
твое мнение как ценителя не хлаомидешманшлака?
leif
Member

DuckRider: 18.12.2023 14:51 Фізичну сім у будь-який момент витянув і кинув в інший телефон, контакти залишаться. Є сім це костиль, щоб не робити фізичну.
я запитав: чим не влаштовує єсім+сім? тим, що контакти збережені на сімці не залишаться? ок, для тебе це важливий момент. особисто я останні років 10, а то і більше, не стикався з ситуаціями, щоб мені це було потрібно.
DuckRider: 18.12.2023 14:512. Мій сценарій: зберігаю там фото, відео, музику, в блекаут я вкинув в телефон флешку з фільмами і дивився що хотів і коли хотів. Більш того, при міграції з телефона на телефон я просто перекидую флешку, мені не потрібен доступ до інтернету, все відразу з'являється в телефоні в тому числі і контакти. Окрім аппів.
тут в принципі аналогічно п.1. у мене і в блекаути працював інтернет весь час (оптика), я не втрачав можливість подивитись або послухати, що мені заманеться. до війни це питання також не поставало і ніякого дискомфорту від того, що я локально на телефоні не зберігаю купу всього я не відчував жодного разу. хмарні сховища не підводили, можна налаштувати доступ до домашнього локального файлосховища звідусіль, де є інтернет, варіантів отримати доступ до улюблених файлів вистачає. основний момент — це наявність інтернет з'єднання. так, в Україні зараз війна, не все завжди гладко, можливо комусь стане в нагоді тримати більше файлів локально, можу зрозуміти. але від мене особисто це все дуже далеко навіть в час війни, вважаю непотрібним.
DuckRider: 18.12.2023 14:51В мене купа дротових навушників, я можу в будь-який момент відключити 3.5 від геймпаду, з пк і т.д. і підключити їх до телефону, не думаючи чи є заряд в навушниках чи немає. Хочеш слухати відео/музику з телефона з повнорозмірних - слухаєш, хочеш з вакуумних - слухаєш. Можна купити навушники з будь-якою якістю звуку, не треба шукати якийсь перехідник, котрий виламує тайпс.
туди ж. нема питань, є користувачі (скільки?), що використовують кілька дротових пар навушників з телефонами, їм стане в нагоді.
DuckRider: 18.12.2023 14:51Телефон можна обхопити однією рукою, це об'єктивно. Якщо той сами піксель про ви зліва на право можете тримати в одній руці, то ок.
індивідуально, так. особисто мені пікселем 8 pro зручно було користуватись однією рукою, вужче не треба. в цьому плані iphone 15 pro max не такий комфортний, але ширший дисплей має свої плюси.
DuckRider: 18.12.2023 14:51 Умовно 200-300 фільмів, а дивитись нема чого. І це мова не про 1,5 тб, флешки можна використовувати і по іншому, наприклад для того, щоб знімати 4к відео, від чого блогери у оглядах на ту ж про ай пісялись кип'ятком. Що простіше: перекинути флешку, або піти перекинути файли? Певно перше, при тому що доступ до флеш там без голки - руками висунув, пусту вставив .
про використання для роботи мова не йшла, я писав про обсяги, які юзерам хочеться носити з собою. от мені на телефоні в такому розрізі вистачить гігів 20, ну нехай 30, це максимум. комусь 1.5 тб + додаткові флешки. зроз.
DuckRider: 18.12.2023 14:51Нащо завантажувати, якщо можна перекинути флешку у якій все вже є?
це все залежить від сценаріїв використання і перегляду/прослуховування мультимедії. в моєму випадку це буде якось типу: "о, закину пару фільмів або сезон серіалу на телефон, бо обставини так складаються (це у мене супер рідко) буде нагода саме з телефону їх подивитись" -> закинув -> подивився -> видалив. чи "буду їхати десь по трасі між містами, закину музики на телефон, щоб в машині послухати"-> закинув, що хочеться послухати зараз -> видалив -> на наступну поїздку закину щось ще. тримати на флешці з собою каталог музики у мене потреби немає, я не так слухаю. особливо там, де немає інтернету.
DuckRider: 18.12.2023 14:51 Звісно, можна свого доставити, але позиціанування тут явно в іншу сторону.
позиціонувати можна як завгодно, але за вийнятком карт пам'яті, використовувати можна і піксель і соньку однаково, хочеш онлайн, а хочеш офлайн. ні про які "обрубки" мова не йде, як на мене. ну так, терабайтний піксель не дешевий, звичайно. для фанатів файлосховища в кишені не самий оптимальний варіант в розрізі ціна/гігабайти.
DuckRider: 18.12.2023 14:51Чому я не можу використовувати телефон як файлопомийку? Чому у нульових це було нормально, а зараз - ні?
та для когось і зараз нормально, де проблеми з інтернетом, або мобільний трафік дуже дорогий, а потреба в ньому велика, і так далі. я просто не думаю, що таких юзерів багато. колись давно я міг би це зрозуміти і навіть сам робив щось подібне, але нині особисто мені це вже багато років не потрібно і не цікаво. насів, хмарних сховищ, різноманітних сервісів і повсюдного інтернет доступу вистачає під усі запити. раптом щось зміниться — подивимось, але наразі все так.

TLDR: своїм прикладом DuckRider довів, що підходи соні до телефонобудування все ще кимось затребувані. основні моменти чому це так в його випадку було означено.

в той же час мені їхній флагман виглядає не цікавим і не зрозумілим від слова геть.
Donate
Member

:lol: :facepalm:
спойлер
Изображение
Evgen88
Member

Donate: 19.12.2023 19:27 :lol: :facepalm:
спойлер
Изображение
Это же Про версия что ты хотел, конечно такой прайс! :gigi:
Evgen88
Member

А что так удивились цене то?
(на старте продаж, и цена такая)
odessitmws
Member

Да и написали как будто подвальный Китай... там все на уровне если бы не было на уровне то вылетели в трубу давно
shnok
Member

Про версія, за 256 ГБ новый тел, без рамок, норм аппарат. За эту цену брать 12 б/у айфон уж нет...
Deadpool
Member

GDR: 17.12.2023 21:37Я теж ще не чув негативних відгуків про Infinix, люди користуються і радуються. Hot 20 чудово працюють у батьків та сусідки, нарікань немає.
Знайшов за що дякувати...
там декілька телефонів, 3 моделі різні, купувались в 21роц кажись.
гляну детальніше, надам, без питань. але коли у вас на руках трійка бюджетних моделей одного бренду, з однаковим дефектом, які ще можуть бути висновки?
GDR
Member

Deadpool а навіщо тягнути бюджетний шлак із 21-го року?!? На порозі 24-й рік, а ти будеш тицяти мені під носа якесь глючене сміття з 21-го року? Це взагалі норм? Ніхто ж не скаржиться на якісь критичні недоліки в нових моделей, то для чого за вуха тягти раритет з минулого? :puzzle:

Відправлено через 2 години 25 хвилин 21 секунду:
7mindfields: 18.12.2023 01:24 З серйозним виразом обличчя розповідати шо підвальні девайси третього ешелону то є топчик :insane:
Вони не підвальні і не топчик, але впевнено наступають на п’яти ксяочпокореалміфонам :) Не перекручуй!
Deadpool
Member

GDR тобто? Наразі ще 23 рік) і телефони брались неж на на початку року.
Проблема на протязі 1 року тягнеться. І актуальна. Підкреслю. Вони рік не пофіксять АКТУАЛЬНУ проблему софтову! Карл. :gigi:
Оттак бренд. Ммм. При чому такий крутий бренд що підтримка привата декілька раз перепитала що за девайс. І хто вони такі. Бо на них ніхто не робив тести сумісності роботи софта приватовського.

Сяомі пофіксили місяці за 3 +/- свого часу баг з нфс на мі9т про. Який виникав після апдейта.

Вийти на офф представників щось цікаве, бо є лише хто ввозить на продаж і все. Фідбек не збирають. Писати доводиться на якісь форми зворотнього зв'язку, через гугл транслейт і надіятись що там зрозуміють тебе, і що ти по адресу.

Я хейчу на те що контора зекономила і придбала оцей шмат не знаю чого, який наразі виконує не весь спектр заявлених функцій через відсутність своєчасних апдейтів, або взагалі забивання на свої моделі певні.
Я їх брати знову до заводського замахався збивати. Воно ще й вічно довго, бо бекап вайбера розгортати.
Рекомендацію замінити на щось самсунго/простигосподи сяомі подібне вніс. А там най думають. Але такий треш брати явно не для роботи.

Саме кумедне що закупили таке через рекомендації профільної бюджетної комісії, що зазначена вартість перевищує обгрунтовану, тому варто вивчити ринок та обрати найвигіднішу пропозицію.
Вибрали. Придбали. :gigi: Страждають.

Наразі на наступний рік передбачають оновити їх на актуальні. Збс економія бюджету)))
Ответить