Вийшов мод, який замінює генерацію кадрів Nvidia DLSS на AMD FSR 3

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Вийшов мод, який замінює генерацію кадрів Nvidia DLSS на AMD FSR 3
Насамперед такі моди будуть цікаві власникам відеокарт GeForce RTX минулих поколінь, які не підтримують DLSSG. В той самий час для Radeon RX 6000/7000 механізм AMD Fluid Motion Frames, що відповідає за генерацію кадрів у FSR 3, доступний на рівні драйвера
ви такого не пишіть, бо хтось і правда повірить
FMF абсолютно ніяк не замінить FG і взагалі на сьогодні можна сказати що не працює
а от FSR FG в кожній грі де є DLSS FG - це вже інша справа. і як я розумів вона не тільки на жирафах, але й на радіках працює. якщо штука якісна, то цей мод гейм ченджер
item2
Member

Обіцяють скоро випустити генерацію Intel ExtraSS без збільшення Latency. Буде генеруватись наступний, а не проміжний кадр. І теж підтримка всіх карт.
nazar-pc
Member

Open Source ❤
Wonderboy
Member

Люблять же наші люди вірити, що програмний код замінить потужнішу відяху...
Нагадує купу бустерів вінди.
kalakawa
Member

Хло-п-п-п-п-п-п-ці! Воно працює! і працює просто афігєнно! :jump:
у мене до цього моє корито(i5 11400) в CP77 з низькою щільністю натовпу та без променів в деяких місцях ледь 75фпс відхаркувало, що для мене, 120фпс боя, було просто катастрофою!
тоді як 3060ті при умовно високих налаштуваннях, dldsr(1620p)+dlss perf. малювала 110-120фпс з бездоганною в плані згладжування на 1080р картинкою
з модом я зараз перевів dlss на balance, підняв щільність натовпу до високого і я отримав 120-140фпс, з тією ж безкомпромісною картинкою та недовантаженим цп

це
просто
амейзін

:pray: AMD та Nukem9
спойлер
в 2.1 версії CP77 потрібно впевнитись що RR відключений, бо він якогось біса ділить фпс на 1.5 при ввімкнутому DLSS, і справа не в модифікації
спойлер
забув дописати, що у всіх випадках ВК при 80% PL працює :learn:
Последний раз редактировалось kalakawa 18.12.2023 17:37, всего редактировалось 2 раза.
washburn_t15
Member

Проверил - фпс растёт заметно, но при передвижении на машине идёт ужасный шлейф, управление абсолютно не отзывчивое. Игра крашится через пять минут.
kalakawa
Member

washburn_t15: 18.12.2023 17:30 Проверил - фпс растёт заметно, но при передвижении на машине идёт ужасный шлейф, управление абсолютно не отзывчивое. Игра крашится через пять минут.
50-55мс не то щоб сильно слабий відгук, в еру 60фпс геймінгу без всяких low latency фукцій і з більшим грали
шлейфу не бачу хоч і придивляюсь. хоча якщо дивитись уважно на асфальт\фасади і тд під час руху, то на середній дистанції можна помітити невелики шим, але якщо придивлятись. цей шимерінг що я помітив все ще менший за той що в усіх іграх TAA дає
крашів поки не було, потрібно награти якийсь час для вибірки

upd. шлєйф за машиною таки можна побачити незначний, але довелось добре постаратись щоб його побачити, бо задній бампер машини майже завжди за екраном

upd2. бляха, а грати з високою щільністю натовпу трохи складніше, алей відчуття на іншому рівні :rotate:
Последний раз редактировалось kalakawa 18.12.2023 17:50, всего редактировалось 2 раза.
daesz
Member

item2: 18.12.2023 17:08 Буде генеруватись наступний, а не проміжний кадр. І теж підтримка всіх карт.
Це поняття перспективи.
ФГ генерую проміжний між 1 і 2, тобто кадр 1,5.
Інтел генерувати проміжний між 1 і 3, тобто кадр 2.
Що по суті те ж саме, тільки їздять по вухам :facepalm:
kalakawa
Member

item2: 18.12.2023 17:08Буде генеруватись наступний, а не проміжний кадр
це вже щось надприроднє. може вони там цифровий хрустальний шар розробляють? :spy:
AR_De
Member

на EGS версії хтось запускав? ніби все виключив що заважає, але щось ніяк :weep:
Vpupkin
Member

kalakawa: 18.12.2023 17:52це вже щось надприроднє. може вони там цифровий хрустальний шар розробляють?
Экстраполяция, как во всяких онлайн играх.
Предсказывает куда бежит мужик на основе того куда он бежал последние несколько тиков сервера. Вангую инерционные артефакты, когда картинка в сгенерированных кадрах будет прыгать при резких рывках камеры.
kalakawa
Member

washburn_t15: 18.12.2023 17:30при передвижении на машине идёт ужасный шлейф, управление абсолютно не отзывчивое
дай угадаю, фпс <100?
бо я щойно врубив промені і при 90фпс отримав приблизно такий же досвід
як і вказувалось раніше, для FG від початку потрібен великий фпс. хоча для мене це в першу чергу спосіб обійти немічність всіх ЦП(крім хіба що 7800x3d, але дорогий курва)

Відправлено через 2 хвилини 16 секунд:
Vpupkin: 18.12.2023 18:00кстраполяция, как во всяких онлайн играх.
Предсказывает куда бежит мужик на основе того куда он бежал последние несколько тиков сервера. Вангую инерционные артефакты, когда картинка в сгенерированных кадрах будет прыгать при резких рывках камеры.
спорити не буду, не сильно тямлю
але я думав що це саме FG зелених та червоних так добре пряцює саме тому що має доступ до нутрощів гри, звідки береться вектор руху об'єктів

Відправлено через 2 хвилини 26 секунд:
kalakawa: 18.12.2023 17:28в 2.1 версії CP77 потрібно впевнитись що RR відключений, бо він якогось біса ділить фпс на 1.5 при ввімкнутому DLSS, і справа не в модифікації
доповнення: справедливо лише для випадку коли провені відключені, з променями працює нормально
Alexanderxxl
Member

И так всем здравствуйте, объясните мне пожалуйста это будет работать в любой игре где есть dlss? На пиратке? И что куда надо копировать, пожалуйста подробно расскажите а то я особо ничего не понял что и куда ??????? Заранее спасибо и сильно не критикуйте)
kalakawa
Member

Alexanderxxl: 18.12.2023 18:29это будет работать в любой игре где есть dlss?
де є DLSS FG
Alexanderxxl: 18.12.2023 18:29На пиратке?
так
Alexanderxxl: 18.12.2023 18:29И что куда надо копировать, пожалуйста подробно расскажите а то я особо ничего не понял что и куда
спойлер
1. Locate your game's installation directory. For Cyberpunk 2077, this would be the folder containing Cyberpunk2077.exe.
2. Find "dbghelp.dll" and create an old backup copy if necessary.
3. Copy "dlssg_to_fsr3_amd_is_better.dll" and the new "dbghelp.dll" to your game's installation directory.
stoned
Member

Фреймів більше, графона менше.. якась бавовна однією долонею. :think:
спойлер
Изображение

Изображение
Изображение
Ray2000gt
Advanced Member

kalakawa: 18.12.2023 18:24 спорити не буду, не сильно тямлю
але я думав що це саме FG зелених та червоних так добре пряцює саме тому що має доступ до нутрощів гри, звідки береться вектор руху об'єктів
Куди б він не залазив, зчитати майбутній вектор руху гравця він не зможе. Хоча це не означає, що це неможливо. Просто потрібні більша потужність, щоб ШІ навчився передбачати дії гравця.
kalakawa
Member

stoned: 18.12.2023 19:21Фреймів більше, графона менше
бо щоб графонію не було менше, потрібно щоб кінцевий фпс був хоча б 100+
70 ніяк не піде
Wonderboy
Member

kalakawa: 18.12.2023 19:45бо щоб графонію не було менше, потрібно щоб кінцевий фпс був хоча б 100+
Ти хоч розумієш різницю між хорошою графікою і кількістю фпс? Хоча кому я це кажу, любителю DLSS мильця на 120 фпс...
sselesnes
Member

win10 6900xt cyberpunk. Дало увімкнути DLSS, але в fsr/dlss frame generation вибрати не дає. hags потрібен для цього чи ні?
taras_cs
Member

Ray2000gt: 18.12.2023 19:34
kalakawa: 18.12.2023 18:24 спорити не буду, не сильно тямлю
Куди б він не залазив, зчитати майбутній вектор руху гравця він не зможе. Хоча це не означає, що це неможливо. Просто потрібні більша потужність, щоб ШІ навчився передбачати дії гравця.
А йому і не треба рух гравця передбачати. Він має 2 кадри, задача - побудувати за ними третій, всього лише
Ответить