Новости
Последние статьи и обзоры
Київстар — все, що пов'язано з цим оператором / інтернет-провайдером
-
AntonyKandaurov
Member
daesz
Залежить від людини. Хтось фотографує сам посилку яка оцінена в 100к, а комусь за це треба казати бо роблять вигляд що цього не потрібно. Кур'єрів частіше довбають бо "само їздить, горючку палить". Як кажуть "за кожен зайвий кілограм спаленого бензину -кілограм списаного паперу".
Залежить від людини. Хтось фотографує сам посилку яка оцінена в 100к, а комусь за це треба казати бо роблять вигляд що цього не потрібно. Кур'єрів частіше довбають бо "само їздить, горючку палить". Як кажуть "за кожен зайвий кілограм спаленого бензину -кілограм списаного паперу".
-
nam5580
Junior
Тернопільщина – після восьмої запрацювалиVarvar: ↑ 18.12.2023 04:16 Шо там по смс?
-
LiquidStorm
Member
SMS приймає і відправляє. Ще вночі не могло відправити, а зранку - на ізі.
-
Varvar
Member
Ось це вже схоже на правду)
-
AlexKuzovkov
Member
Так. Запрацювало.LiquidStorm: ↑ 18.12.2023 10:54SMS приймає і відправляє. Ще вночі не могло відправити, а зранку - на ізі.
-
Varvar
Member
Тепер можна і поспати трохи
-
Dark Knight
Member
вичитав з пабліку сьогодні.Відновили SMS, в тому числі — в міжнародному роумінгу. Клієнтам також доступні послуги голосового зв`язку, мобільна передача даних, послуга Домашнього Інтернету. Розпочали відновлювати M2M для бізнес-клієнтів. Технічні роботи відбуваються поступово, з дотриманням усіх вимог безпеки.
М2М ще частково лежить
мене тільки це цікавить
-
daesz
Member
AntonyKandaurov,
там був кур'єр в обох наведених прикладах
При тому той кур'єр в місті (експрес) вже останніх років 5, пам'ятаю брав щось з алі і воно доставлялось кур'єром місту і він просто перетелефонував/під'їхав під під'їзд, попросив підпис і паспорт навіть не глянув
там був кур'єр в обох наведених прикладах
При тому той кур'єр в місті (експрес) вже останніх років 5, пам'ятаю брав щось з алі і воно доставлялось кур'єром місту і він просто перетелефонував/під'їхав під під'їзд, попросив підпис і паспорт навіть не глянув
-
Hells Angels
Member
не у всіх, вони ще не зробили прогу та сайт, де через код в смс вхід, так що ще зарано радіти.AlexKuzovkov: ↑ 18.12.2023 11:09Так. Запрацювало.
-
AlexKuzovkov
Member
До мене почали приходити СМС з кодами. Наприклад с УкрЗалізниціHells Angels: ↑ 18.12.2023 13:57не у всіх, вони ще не зробили прогу та сайт, де через код в смс вхід, так що ще зарано радіти.AlexKuzovkov: ↑ 18.12.2023 11:09Так. Запрацювало.
-
Hells Angels
Member
я і досі в пейпал зайти не можуAlexKuzovkov: ↑ 18.12.2023 14:03До мене почали приходити СМС з кодами.
-
AlexKuzovkov
Member
Перевірив - код від палки отримав.Hells Angels: ↑ 18.12.2023 14:06я і досі в пейпал зайти не можуAlexKuzovkov: ↑ 18.12.2023 14:03До мене почали приходити СМС з кодами.![]()
-
Hells Angels
Member
всюди де потрібен код з смс я зайти не можу.AlexKuzovkov: ↑ 18.12.2023 14:08Перевірив - код від палки отримав.
в мене банально не працює перевірка рахунку, знаю лише що плату не знімають поки що.
-
Cirax
Member
Кто сказал что не снимают?Hells Angels: ↑ 18.12.2023 14:14всюди де потрібен код з смс я зайти не можу.AlexKuzovkov: ↑ 18.12.2023 14:08Перевірив - код від палки отримав.
в мене банально не працює перевірка рахунку, знаю лише що плату не знімають поки що.
У жены сняло как обычно.
Пока не пополнил - болт, а не звонки.
Ну а то что работает через пень колоду, так то издержки.
Самое удивительное, поставил карту лайф ещё, телефон стал медленнее разряжаться.
Последний раз редактировалось Cirax 18.12.2023 14:26, всего редактировалось 1 раз.
-
daesz
Member
Що казати тим, що платять раз в місяцьHells Angels: ↑ 18.12.2023 14:14всюди де потрібен код з смс я зайти не можу.AlexKuzovkov: ↑ 18.12.2023 14:08Перевірив - код від палки отримав.
-
Varvar
Member
Все буде. Ще трошки терпіння. Ми тут через ад пройшли.
-
Hells Angels
Member
ну я б вже не міг би телефонувати, бо коли на рахунку 0 то все лавочку закривають, а на момент зламу було там грн 60, в день 15грн плата.Cirax: ↑ 18.12.2023 14:23Кто сказал что не снимают?
-
Cirax
Member
Если контракт, спокойно гонит в минус.Hells Angels: ↑ 18.12.2023 14:28ну я б вже не міг би телефонувати, бо коли на рахунку 0 то все лавочку закривають, а на момент зламу було там грн 60, в день 15грн плата.Cirax: ↑ 18.12.2023 14:23Кто сказал что не снимают?
У меня до минус 300грн.
-
Hells Angels
Member
в мене корпорація, без мінуса.Cirax: ↑ 18.12.2023 14:36Если контракт, спокойно гонит в минус.
-
Мерзавчик
Member
Ага, запрацювало ***...
тільки в мене у центрі львова практично чогось не працює
апд. о, наче і в мене оживати почали...
тільки в мене у центрі львова практично чогось не працює
апд. о, наче і в мене оживати почали...