Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

GDR: 17.12.2023 21:37
Evgen88: 17.12.2023 15:32 У меня нет именно знакомых с infinix, с tecno есть не жаловались, камера их удивили и меня и это все БЮДЖЕТ!!! Еще раз пишу БЮДЖЕТ!!!

А лучшее модели указанные, в моем посте и они все от 8к грн, на основе знающих тут людей по их рекомендации и своему виденью рынка.

Спасибо поделились негативным опытом, народу будет полезный Ваш совет!
За що тут дякувати?!? Людина обгидила всю торгову марку, не вказавши модель що викликала проблеми. Хіба це коректно?!? Чи у бюджетного ксяочпокошлаку не було ніколи проблем з відвалами? Я теж ще не чув негативних відгуків про Infinix, люди користуються і радуються. Hot 20 чудово працюють у батьків та сусідки, нарікань немає.
Знайшов за що дякувати... :laugh:
спойлер
Infinix Hot 20
спойлер
зображення_viber_2023-12-17_21-28-45-329.jpg
Мне тоже показалось странным все, но пусть так будет это его взгляд, и опыт, и мнение, именно этого человек!
Я просто у руках Infinix не держал, не могу ничего сказать, что бы отрицать или подтверждать !
(но отзывы говорят другое, сами вот написали)
Последний раз редактировалось Evgen88 17.12.2023 21:46, всего редактировалось 2 раза.
odessitmws
Member

afhpwnd: 17.12.2023 19:39на власних самсунгах.
На 4году меизу 16 на тестовых картинках все идеально, при том что нормально так залипал в него. Берите меизу :D
Как по мне там что бы выгорело нужно под солнцем на макс яркости постоянно юзать
GDR
Member

Donate, а нащо до цього чіплятися? Про цей маркетинг уже навіть коню відомо, але не тобі :laugh:
Evgen88
Member

2Donate Повторю вопрос можно Ваше мнение как владельца Pixel:
Можно узнать сколько еще эта модель будет актуальная по обновлению, и вообще актуальная по работе и ПО, и какой у нее жизненный цикл, если брать в марте 2024 года на сколько еще потянет?)
GDR
Member

Donate: 17.12.2023 21:40 А я щупав і бачив як ходят смарти цього концерну... :laugh: Це ДНО :rotate:
спойлер
Изображение
Ти б ще клавішну мобілку, яка випускалася за царя гороха показав :eek: Час же не стоїть на місці. Але думка твоя законсервувалася так у мізках, що хрін вирвеш її звідти! І будеш постійно вмикати свою недолугу платівку. Потрогай і подивись щось із новіших моделей ;)
Donate
Member

GDR: 17.12.2023 21:47 Donate, а нащо до цього чіплятися? Про цей маркетинг уже навіть коню відомо, але не тобі :laugh:
Ну так нехай не роблять цього тоді чіплятися не буду.

Хай не продають оцього і я чіплятися не буду
https://www.moyo.ua/ua/smartfon_tecno_p ... 14882.html

Хай нероблять оцього
https://play.google.com/store/apps/deta ... cher&hl=ru

і я чіплятися не буду.

Хай за 17 років телефони навчаться робити... Я розумію що пішла агресивна реклама цього лайна. Але пробачте воно зливає завжди...

Added in 1 minute 5 seconds:
GDR: 17.12.2023 21:57
Donate: 17.12.2023 21:40 А я щупав і бачив як ходят смарти цього концерну... :laugh: Це ДНО :rotate:
спойлер
Изображение
Ти б ще клавішну мобілку, яка випускалася за царя гороха показав :eek: Час же не стоїть на місці. Але думка твоя законсервувалася так у мізках, що хрін вирвеш її звідти! І будеш постійно вмикати свою недолугу платівку. Потрогай і подивись щось із новіших моделей ;)
Ну так хтось піде замість нормального смартфона купе оцього монстра
https://www.moyo.ua/ua/smartfon_tecno_p ... 14882.html

Ну так я не знаю чим потрібно бути щоб продавати смартфон з 6580 :laugh:

Added in 1 minute 29 seconds:
спойлер
Изображение
Дививися це не конкурент навідь зажравшимся сяомі з реалмі :lol: Я з ними знайомий ще з їх Spark 5 :gigi:

GDR
Member

Donate, так це ж свинорусий московський блохер, від якого (як він вдало назвав свій канал) ніякої "пользи.нет" :gigi: Я недавно якось з цікавості подивився його детальний огляд-порівняння Honor 90 vs. iPhone 15, т.як замовив першого. Далі дослівно цитую свій коментар: "Чел! Ты в своем уме зачислять субфлагману в недостатки отсутствие слота разширения памяти, мини-джека и стерео?!? При этом не сказав ни слова о качестве основного монодинамика. Вот это дебилизм! А сравнивать взял тело в 2-2,5раза дороже 😆 У тя что, кризис жанра?!?"

От навіщо ти дивишся таких гівнюків?!?
Donate
Member

GDR: 17.12.2023 22:16 От навіщо ти дивишся таких гівнюків?!?
Тобто нічого іншого чим переводити палки на щось інше у вас нічого не вийшло сказати?
Подобається їште...
GDR
Member

Donate, навіщо ти демонструєш якийсь найдешевший убогий бюджетний шлак серії РОР від Текно? Це вкрай непереконливий аргумент. Ти школяр чи що? :rolleyes:

А хіба палки переводять? :laugh: Іште - пишеться з Ж. :teacher: Чого такий безграмотний, уроки прогулював?
Evgen88
Member

2Donate
Не хотите отвечать, задал вопрос, а ответа нет.
DuckRider
Member

Evgen88: 17.12.2023 15:32 У меня нет именно знакомых с infinix, с tecno есть не жаловались, камера их удивили и меня и это все БЮДЖЕТ!!! Еще раз пишу БЮДЖЕТ!!!

А лучшее модели указанные, в моем посте и они все от 8к грн, на основе знающих тут людей по их рекомендации и своему виденью рынка.

Спасибо поделились негативным опытом, народу будет полезный Ваш совет!
За що тут дякувати?!? Людина обгидила всю торгову марку, не вказавши модель що викликала проблеми. Хіба це коректно?!? Чи у бюджетного ксяочпокошлаку не було ніколи проблем з відвалами? Я теж ще не чув негативних відгуків про Infinix, люди користуються і радуються. Hot 20 чудово працюють у батьків та сусідки, нарікань немає.
спойлер
Infinix Hot 20
спойлер
Фани шлаку з китаю напали на фана шлаку з америки :lol:

Отправлено спустя 5 минут 33 секунды:
Evgen88: 17.12.2023 21:50 2Donate Повторю вопрос можно Ваше мнение как владельца Pixel:
Можно узнать сколько еще эта модель будет актуальная по обновлению, и вообще актуальная по работе и ПО, и какой у нее жизненный цикл, если брать в марте 2024 года на сколько еще потянет?)
Года 2-3 ещё при ХУДШЕМ сценарии https://support.google.com/pixelphone/a ... pixel-fold
GDR
Member

DuckRider: 17.12.2023 23:15
А сам фаном якого шлаку будеш? Людина демонструє найгірше лайно, що залишилось на складі Мойо, як вирок усій Transsion Holdings. Якось не коректно.
DuckRider
Member

GDR: 17.12.2023 23:34
DuckRider: 17.12.2023 23:15
А сам фаном якого шлаку будеш? Людина демонструє найгірше лайно, що залишилось на складі Мойо, як вирок усій Transsion Holdings. Якось не коректно.
Фаном японського шлаку
Dmytro1511
Member

DuckRider: 17.12.2023 23:48 Фаном японського шлаку
Цей тред - це поле для баталій фанатів різного шлаку. Я б замість пікселя взяв соні, якщо вони робили б щось нормальне в бюджетному сегементі, але зараз вони вже 3 покоління роблять шлак з одним і тим ж доволі слабким чіпсетом. На початку 2018 я купив собі ХА, замість айфону 5s. Тоді я соньки й полюбив. На той момент за свої 2700 це просто була шикарна трубка з 16гб пам'яті, NFC, непоганим чіпсетом та камерою. Єдине, що в ньому було поганим - це корпус, який був дуже слабким. Це її і згубило тоді, дисплей луснув
GDR
Member

А свідки ксяомі ще залишились чи пови :rotate: :rotate: :rotate: :rotate: :rotate: кочувались вже всі із секти?
Hum
Member

Dmytro1511
У сони очень удобные габариты телефонов, что дает возможность пользоваться одной рукой. Больше никто так не делает в той ценовой ниже предлагая исключительно фаблеты вместо смартфонов.
7mindfields
Member

Donate: 17.12.2023 21:40

спойлер
Infinix Hot 20
спойлер
Коли це своп став ОЗУ?
Изображение

А я щупав і бачив як ходят смарти цього концерну... :laugh: Це ДНО :rotate:
спойлер
Изображение
Я десь вже бачив цю пікчу з мікроінтелектом та керівництвом емануеля, інфінікс/текно це «китайська» підробка на ксяомі :laugh:
Изображение
спойлер
Изображение
З серйозним виразом обличчя розповідати шо підвальні девайси третього ешелону то є топчик :insane:
Donate
Member

7mindfields: 18.12.2023 01:24 Я десь вже бачив цю пікчу з мікроінтелектом та керівництвом емануеля, інфінікс/текно це «китайська» підробка на ксяомі :laugh:
Моє улюблене. Це перші телефони взагалі під який я через adb чистив від мотлоху, бо там навідь лаунчер дико лагає...
спойлер
Изображение
В гуглі є відгуки щасливих володарів... Там фішка в тому що коли телефон купуеш і не підключаеш його до інету все працює куди не йшло, потім він з гугла качає нову версію і все. Тим примусової відмінити апдейтів для якось ПО немає.
Изображение
Є правда баг починаючи з ПОП5 в стандартному лаунчері там диспетчер завдань, але в цілому з AOSP лаунчером в телефоні нове життя :laugh:

________

Transsion Holdings
Founded 2006; 17 years ago in Hong Kong

Xiaomi
Founded 6 April 2010; 13 years ago

Тут ще треба думати хто кого копіює :rolleyes:
7mindfields
Member

Donate: 18.12.2023 01:42
7mindfields: 18.12.2023 01:24 Я десь вже бачив цю пікчу з мікроінтелектом та керівництвом емануеля, інфінікс/текно це «китайська» підробка на ксяомі :laugh:
Моє улюблене. Це перші телефони взагалі під який я через adb чистив від мотлоху, бо там навідь лаунчер дико лагає...
спойлер
Изображение
В гуглі є відгуки щасливих володарів... Там фішка в тому що коли телефон купуеш і не підключаеш його до інету все працює куди не йшло, потім він з гугла качає нову версію і все. Тим примусової відмінити апдейтів для якось ПО немає.
Изображение
Є правда баг починаючи з ПОП5 в стандартному лаунчері там диспетчер завдань, але в цілому з AOSP лаунчером в телефоні нове життя :laugh:

________

Transsion Holdings
Founded 2006; 17 years ago in Hong Kong

Xiaomi
Founded 6 April 2010; 13 years ago

Тут ще треба думати хто кого копіює :rolleyes:
Не розібрався в сортах лайна виходить (тільки в контексті телефонів) :D
Dmytro1511
Member

Hum: 18.12.2023 00:09 Dmytro1511
У сони очень удобные габариты телефонов, что дает возможность пользоваться одной рукой. Больше никто так не делает в той ценовой ниже предлагая исключительно фаблеты вместо смартфонов.
Если речь идёт про среднебюджетную нишу, то в ней среди компактов есть пиксели А, которые превосходят 10ую серию сонек во всём. Единственное что есть из особенного в десятках - это Джек 3.5 и слот микросд, но с другой стороны смысл от них, если за эти деньги ты получаешь очень слабую камеру, которая даже видео не способна снимать в 4к, и хилый проц, который ставят в куда более дешёвые трубки. В флагманском сегменте соньки хороши всем, в 23 году они основные свои проблемы наконец-то смогли побороть
Ответить