Фотки системников сюда

Модификации любого компьютерного оборудования
Ответить
Автор
Member

Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит

Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее

Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
Melofon
Member

Turbolet75

Норм система, но корпуса мси мне не нравятся, особенно дешёвые.
r1d3r
Member

Turbolet75: 12.12.2023 08:30 Привет всем!
Корпус MSI MAG, достаточно просторный для MSI TOMAHAWK MAX B450.
Вода MSI, только я умудрился спалить подсветку, дал 12в вместо 5в :weep: Из-за расположения помпы пришлось поставить радиатор на переднюю панель, вверху она шумела.
Корпус хорошо продувается, температуры на проце максимум 50, на видике 65 по хотспоту.
спойлер
https://ibb.co/f0X1S2b
спойлер
https://ibb.co/2PK6YHH
Плюсик поставив, але так багато н'юансів. Як на мене то корпус затісний, якось забагато всього для цього малюка))
А хто з нас щось не спалював?)) Це свого роду обряд посвячення в інтузіасти :super:
Stray
Member

Grava: 12.12.2023 06:00
Stray: 12.12.2023 04:36аргументацію
Повітря у системі. Якщо воно там є, то обов'язково буду саме зверху, де шланги.
*щось я провтичив - подумав що радік вверху стоїть, а не на морді :gigi:

хоча навіть так - повітря в помпі - проблема (якщо помпа найвища точка у контурі), а ця компоновка просто на поціновувача - а уж точно не найгірша
Turbolet75
Junior

Stray: 12.12.2023 13:43
Grava: 12.12.2023 06:00
Повітря у системі. Якщо воно там є, то обов'язково буду саме зверху, де шланги.
*щось я провтичив - подумав що радік вверху стоїть, а не на морді :gigi:

хоча навіть так - повітря в помпі - проблема (якщо помпа найвища точка у контурі), а ця компоновка просто на поціновувача - а уж точно не найгірша
У мене помпа у радiаторi, блище до трубок

Відправлено через 2 хвилини 28 секунд:
Melofon: 12.12.2023 10:08 Turbolet75

Норм система, но корпуса мси мне не нравятся, особенно дешёвые.
Купил системник так, потому имеем что имеем) Железки потихоньку улучшаю а корпус сейчас не самое важное.

Відправлено через 6 хвилин 31 секунду:
r1d3r: 12.12.2023 10:30
Turbolet75: 12.12.2023 08:30 Привет всем!
Корпус MSI MAG, достаточно просторный для MSI TOMAHAWK MAX B450.
Вода MSI, только я умудрился спалить подсветку, дал 12в вместо 5в :weep: Из-за расположения помпы пришлось поставить радиатор на переднюю панель, вверху она шумела.
Корпус хорошо продувается, температуры на проце максимум 50, на видике 65 по хотспоту.
спойлер
https://ibb.co/f0X1S2b
спойлер
https://ibb.co/2PK6YHH
Плюсик поставив, але так багато н'юансів. Як на мене то корпус затісний, якось забагато всього для цього малюка))
А хто з нас щось не спалював?)) Це свого роду обряд посвячення в інтузіасти :super:
Менi теж багато чго не подобаєтся. Бісять патрубки, які через відеокарту йдуть, бісить 24 пін жмут який стирчить, доп піт відеокарти то торба. З часом доведу до ладу.
ghfijhg
Junior

Turbolet75: 15.12.2023 09:18 Менi теж багато чго не подобаєтся. Бісять патрубки, які через відеокарту йдуть, бісить 24 пін жмут який стирчить, доп піт відеокарти то торба. З часом доведу до ладу.
Замінити шланги там неважко, заодно зільлєте ту сечу що залита в систему з заводу.
спойлер
спойлер
Изображение Изображение
Шланги підходять із внутрішнім діаметром 6,5мм, на радиаторі та на водоблоці "ялинки", з заводу шланги "обжаті" термоусадкою з клеем ))). Помпу теж варто розібрати, там може бути багато сміття, ну і радіатор промити, у водоблоці теж може бути сміття. Заодно у вихідному отворі помпи можна прибрати литники (якщо є), які трохи перекривають отвір, після такї процедури помпу стало зовсім нечутно, та й перекачувати стала краще. Ще між кришкою помпи та платою вкинув товсту термопрокладку, тепер кришка відчутно гріється, отже хоч якась частина тепла відбирається від плати, так то їй нікуди віддавати тепло, адже корпус поми пластиковий, та ще й встановлений через силіконову ущільнюючу вставку.
У мене як результат від такої ж СРО від MSI лишився тільки радіатор з помпою, рідину замінив на готову суміш EKWB EK-CryoFuel ))) Навіть вентилятори поміняв.
спойлер
Изображение
Melofon
Member

ghfijhg

Разве Арктики F-серии для продува радиатора подходят лучше чем специально для них созданные Арктики Р-серии? Они же не так хорошо продавливают сквозь радиатор, у них только поток хороший.
Колхозный монстр прям вижу я :eek: :gigi:
ghfijhg
Junior

Melofon: 17.12.2023 11:23 ghfijhg

Разве Арктики F-серии для продува радиатора подходят лучше чем специально для них созданные Арктики Р-серии? Они же не так хорошо продавливают сквозь радиатор, у них только поток хороший.
Колхозный монстр прям вижу я :eek: :gigi:
Що "монстр" то так, можливо
спойлер
viewtopic.php?f=13&t=275145
взагалі то стоять P12 Slim PWM PST (як на них зазначено)
спойлер
https://hard.rozetka.com.ua/ua/arctic_a ... 330710224/
, але незважаючи на їх товщину (15мм), продимають радіатор краще ніж рідні від MSI, та ще й набагато тихіші.
Melofon
Member

ghfijhg

То что арктики тише я не сомневался, а что туда 25мм не влазят?
Stray
Member

ghfijhg: 17.12.2023 11:50 Що "монстр" то так, можливо
який прикольний франкенштейн :up:
ghfijhg
Junior

Melofon: 17.12.2023 15:43 ghfijhg

То что арктики тише я не сомневался, а что туда 25мм не влазят?
Нажаль 25мм впирались у відеокарту, там навіть з каблем додаткового живлення відеокарти довелось мудрувати - робити нижчим та надавати йому форму, щоб не попав в лопаті вентилятора, корпус від PowerMac - забаганки дитини, того такі складнощі, там в темі розписано наче.
Vldmr
Junior

Muxeu: 11.11.2023 11:56 Моя нова SFF збірка з корпусом Fractal Design Ridge:

Компоненти:
спойлер
AMD Ryzen 7 7700
Noctua NH-L12S 55.44 CFM CPU Cooler
Asus ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI Mini ITX AM5 Motherboard
G.Skill Flare X5 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000 CL32 Memory
Samsung 970 Evo Plus 2 TB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME Solid State Drive
Asus ProArt OC GeForce RTX 4070 Ti 12 GB Video Card
Fractal Design Ridge PCIe 4.0 Mini ITX Tower Case
Cooler Master V750 SFX GOLD
Фото:
спойлер
20231111_112713.jpg
20231111_112741.jpg
20231111_112829.jpg
Які враження від таеої збірки? Хочу щось подібне
Muxeu
Junior

Vldmr: 24.12.2023 14:02 Які враження від таеої збірки? Хочу щось подібне
Замінив блок живлення на SF750 і топ. Майже безшумна збірка. У іграх проц 60-75, відео після андервольту вище 62 не підіймається. В стрес тестах ЦП 85-87, і тоді трохи чутно куллер ЦП.

При завантажені ігор іноді температура ЦП стибає до 90 на декілька секунд, але потім падає до нормальдних значень. Чесно кажучі разраховував на трохі ніжчу температуру, але всі кажуть что для райзенів 7000 це норм.
З налаштувань тількі Curve Optimizer -30 там Memory Context Restore. Все інще не чіпав.

UPD: в мене горизонтальна орієнтація, у вертікальній кажуть все ще краще з температурами.
Vldmr
Junior

Muxeu: 24.12.2023 17:17
Vldmr: 24.12.2023 14:02 Які враження від таеої збірки? Хочу щось подібне
Замінив блок живлення на SF750 і топ. Майже безшумна збірка. У іграх проц 60-75, відео після андервольту вище 62 не підіймається. В стрес тестах ЦП 85-87, і тоді трохи чутно куллер ЦП.

При завантажені ігор іноді температура ЦП стибає до 90 на декілька секунд, але потім падає до нормальдних значень. Чесно кажучі разраховував на трохі ніжчу температуру, але всі кажуть что для райзенів 7000 це норм.
З налаштувань тількі Curve Optimizer -30 там Memory Context Restore. Все інще не чіпав.

UPD: в мене горизонтальна орієнтація, у вертікальній кажуть все ще краще з температурами.
Обираю між RIDGE і TORRENT NANO, але все ж хочеться більше компактності
Muxeu
Junior

Vldmr: 25.12.2023 14:04
Обираю між RIDGE і TORRENT NANO, але все ж хочеться більше компактності
Відштовхуйтесь від CPU. 13600k,наприклад, у ridge буде мати 100с та тротліть.
Stray
Member

Vldmr: 25.12.2023 14:04 Обираю між RIDGE і TORRENT NANO, але все ж хочеться більше компактності
оце вас кидає :gigi:
Mr_Volan
Member

Stray: 25.12.2023 16:15оце вас кидає :gigi:
вибираю між Славутою та бмв Х3 (по розмірах)
Stray
Member

Mr_Volan: 27.12.2023 19:13
Stray: 25.12.2023 16:15оце вас кидає :gigi:
вибираю між Славутою та бмв Х3 (по розмірах)
саме так :)
unlnu
Member

коли замовив бабусі новий пк на новий рік
спойлер
F__HseuWoAAvs_C.jpg
Stray
Member

unlnu: 28.12.2023 07:20 коли замовив бабусі новий пк на новий рік
спойлер
F__HseuWoAAvs_C.jpg
яка кльова тема :-P
Melki
Member

daesz: 24.09.2023 12:25Думав замовити підпорку, що йде в слот розширення - але вона займає більше 1 слоту по товщині, а що ще тут можна придумати не знаю..
я на Алі брав перед війною підпорку, яка висить на кріпленнях матплати і з неї стерчить підпорка під карту - її зовсім не помітно у корпусі
Последний раз редактировалось Melki 04.01.2024 16:38, всего редактировалось 1 раз.
Ответить