Огляд бездротової ігрової миші HATOR Stellar Pro Wireless

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші HATOR Stellar Pro Wireless

і знов механічне коліщатко... а не міг би шановний автор поміряти розмір енкодера да додати в огляд? його досить швидко прийдеться паяти, скоріш за все...

та і кнопки, на жаль, незмінні. цікаво, скільки від тих 80млн кліків воно проживе. (мої logitech g102, g305 - перше що відмовило, це якраз коліщатко та головні кнопки. а ось на razer viper mini оптичні головні кнопки - жодної проблем, за той же час що відмовили три логітека...)
Последний раз редактировалось artko 14.12.2023 15:37, всего редактировалось 1 раз.
uncle_doc
Member

походу это аналог glorious model o, у самого такая и эта мыша живет дольше всех шо были у меня до этого
Феофан Мухин
Member

artko: 14.12.2023 15:29 ... оптичні головні кнопки - жодної проблем, за той же час що відмовили три логітека...)
Дело не в механике, а просто не тот сейчас Логитек ;)
На работе пользуюсь M-BT85 (лет ей 15 минимум), за это время 2 раза кабель перепаивал, бо заламывался, а кнопки и колёсико до сих пор в полном порядке.

О:
IMG_20231214_162508.jpg
artko
Member

Феофан Мухин: 14.12.2023 16:24 Дело не в механике, апрсто не тот сейчас Логитек ;)
На работе пользуюсь M-BT85 (лет ей 15 минимум), за это время 2 раза кабель перепаивал, бо заламывался, а кнопки и колёсико до сих пор в полном порядке.
десь в мене валяється A4Tech IRW-25 - бездротова, ще з кулькою як сенсор поверхні, два коліщатка - і обидва оптичні... тому старі гризуни в цьому можуть бути кращі, за нове. може і в вашому логітеку енкодер оптичний.
Феофан Мухин
Member

artko: 14.12.2023 16:34 ... може і в вашому логітеку енкодер оптичний.
Може й так. Бо вдома в мене якийсь OEM-ний Logitech того ж часу - колесо та права кнопка перiодично глючать. Мабуть пора щось (що ?) нове купляти.
ALT-F13
Member

artko: 14.12.2023 15:29 Пропоную обговорити Огляд бездротової ігрової миші HATOR Stellar Pro Wireless

і знов механічне коліщатко... а не міг би шановний автор поміряти розмір енкодера да додати в огляд? його досить швидко прийдеться паяти, скоріш за все...

та і кнопки, на жаль, незмінні. цікаво, скільки від тих 80млн кліків воно проживе. (мої logitech g102, g305 - перше що відмовило, це якраз коліщатко та головні кнопки. а ось на razer viper mini оптичні головні кнопки - жодної проблем, за той же час що відмовили три логітека...)
Поміряю на днях, як мінімум сюди відпишу
artko
Member

Феофан Мухин: 14.12.2023 16:37 Може й так. Бо вдома в мене якийсь OEM-ний Logitech того ж часу - колесо та права кнопка перiодично глючать. Мабуть пора щось (що ?) нове купляти.
замовив цю, дякую огляду. давно вже хотів бездротову легку, але на гпро жаба не згодна була, а там теж механіка усюди. подивлюсь що за звірятко...

доречі, згаданий вище viper mini - головні оптичні кнопки без проблем, а ось бічна (там звичайні) вже одна даблклікає.
Kashtan
Member

Чергова дрібна мишка. Чому на ринку майже відсутні великі мишки? Окрім Spatha - нічого немає.
Phos4
Member

Kashtan
Взяв собі з алі Darmoshark m3 велика легка з топовим сенсором і хорошою автономністю, єдиний недолік власне що треба брати з аліекспресса.
Барбарис
Member

Чого вони всі такі дрібні?
Для мишки розробили не штамп, а форму - корпус литтям отримують. І звісно ж то не гвинтики. "гвинтик" лише один.
ALT-F13
Member

Барбарис: 14.12.2023 19:55 Чого вони всі такі дрібні?
Для мишки розробили не штамп, а форму - корпус литтям отримують. І звісно ж то не гвинтики. "гвинтик" лише один.
Про гвинтик - хорош! :gigi: Будемо рахувати таким собі великоднім яєчком в огляді на честь подій ))) я доречі вже не пам'ятаю, що було раніше - я написав цей шматок тексту чи "гвинтик" в новини попав.
DuckRider
Member

Kashtan: 14.12.2023 17:39 Чергова дрібна мишка. Чому на ринку майже відсутні великі мишки? Окрім Spatha - нічого немає.
Тому що сьогодні слово "ігрова" означає "для змагань", а "дле змагань" велика миша - втрата контролю пальцями
Kashtan
Member

Phos4
129,55*66,12*39,23мм - в мене всi мишки бiльшi за цю значно - все одно незручнi - окрiм шпата.
waryag
Member

DuckRider: 14.12.2023 22:11 Тому що сьогодні слово "ігрова" означає "для змагань", а "дле змагань" велика миша - втрата контролю пальцями
Хіба що в хворих мізках маркетолохів, як і підсвітка, а +/- половина гравців клала на ті змагання.

Величезній кількісті гравців це взагалі не потрібно. Думаю, тут проблема в Китаї.
leremenko
Member

наче схоже на якусь модель від дріммашінз яка недавно була на огляді
Devijack
Member

DuckRider: 14.12.2023 22:11

Тому що сьогодні слово "ігрова" означає "для змагань", а "дле змагань" велика миша - втрата контролю пальцями
Скоріше "ігрова та для змагань" це синонім "для дітей". Тому і роблять в вогниках та малі за розміром.
DuckRider
Member

Devijack: 15.12.2023 12:55
DuckRider: 14.12.2023 22:11

Скоріше "ігрова та для змагань" це синонім "для дітей". Тому і роблять в вогниках та малі за розміром.
Ні
Devijack
Member

Під дитячі лодони
divinity
Member

Phos4: 14.12.2023 18:12 Kashtan
Взяв собі з алі Darmoshark m3 велика легка з топовим сенсором і хорошою автономністю, єдиний недолік власне що треба брати з аліекспресса.
велика? Може вона і більша за інші безпровідні, але все одно її тільки пальцями тримати. Ні про які кігті, тим більш ладонні хвати можна забути. Всі ці мишки дуже малі в ширину. Навіть у жінок ладонь ширша за них. А ось ця у огляді так взагалі тільки для дітей і людей 150 см зросту.

По Хатору - 300 мАг акум це жесть, форма незручна. Тобто безпровідна мишка, яку постійно треба заряджати, і якою не дуже зручно користуватись. Зате сенсор підтримує прискорення 50G - це дуже потрібна річ.

По оптичним колесам, у мене в Microsoft IntelliMouse Pro воно оптичне, але сдохло ще швидше за механічні...
artko
Member

Devijack
divinity
просто цікаво, а яка у вас длина долоней, що прям таки незручно?
Ответить