Последние статьи и обзоры
Новости
Фотки системников сюда
-
Spawny
Member
Интересно посмотреть, как у людей кейс выглядит
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Требования к разещаемым фото:
1. Картинки в количестве более одной - под спойлер!
2. Картинки размером более 1000р в любом количестве - под спойлер (прикреплённых файлов тоже касается)!
3. Цитирование картинок - запрещено!
Уважайте себя и других, простыни многометровые прячьте. Посты с нарушением данного требования - удаляются без разбирательств, авторам будут раздаваться плюшки
4. Разрешено обсуждение а также конструктивная и обоснованная критика.
5. ЗАПРЕЩЕНЫ реплики без конкретики и/или в виде смайлов/прочее
Оффтоп - строго наказуем. Выбор железа - в профильных ветках
Последний раз редактировалось gehka3 17.09.2013 21:44, всего редактировалось 3 раза.
-
r1d3r
Member
Я колись так експерементував з повітряним кулером і прийшов до висновку що повинен бути тільки пулл вентиль (який пропихує повітря, попереду радіатора), а все інше - не ефективно від слова зовсім. Ось зараз РСО і шось мені підказувало що тут так само, але вирішив перепитати. Блін треба свою тачку кинути сюди, але ж треба щоб красиво, чисто, без пилюки))Paladin_D: ↑ 04.11.2023 03:15Буквально несколько градусов в простое и нагрузке, так же дают шум)))r1d3r: ↑ 03.11.2023 21:24
А "сендвіч" з вентиляторів і радіатора на СРО дає реальний профіт по температурах, чи то просто, для краси зроблено?
-
Paladin_D
Member
Я в принципе не доволен этой водянкой, хочу заметить на нзхтr1d3r: ↑ 05.11.2023 21:34Я колись так експерементував з повітряним кулером і прийшов до висновку що повинен бути тільки пулл вентиль (який пропихує повітря, попереду радіатора), а все інше - не ефективно від слова зовсім. Ось зараз РСО і шось мені підказувало що тут так само, але вирішив перепитати. Блін треба свою тачку кинути сюди, але ж треба щоб красиво, чисто, без пилюки))
-
r1d3r
Member
Ну про водянки то мабуть в іншу тему, але в мене фрактал і я задоволений як слон))Paladin_D: ↑ 06.11.2023 04:03Я в принципе не доволен этой водянкой, хочу заметить на нзхтr1d3r: ↑ 05.11.2023 21:34
Я колись так експерементував з повітряним кулером і прийшов до висновку що повинен бути тільки пулл вентиль (який пропихує повітря, попереду радіатора), а все інше - не ефективно від слова зовсім. Ось зараз РСО і шось мені підказувало що тут так само, але вирішив перепитати. Блін треба свою тачку кинути сюди, але ж треба щоб красиво, чисто, без пилюки))
-
Muxeu
Junior
Моя нова SFF збірка з корпусом Fractal Design Ridge:
Компоненти:
Компоненти:
- спойлер
-
AMD Ryzen 7 7700
Noctua NH-L12S 55.44 CFM CPU Cooler
Asus ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI Mini ITX AM5 Motherboard
G.Skill Flare X5 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000 CL32 Memory
Samsung 970 Evo Plus 2 TB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME Solid State Drive
Asus ProArt OC GeForce RTX 4070 Ti 12 GB Video Card
Fractal Design Ridge PCIe 4.0 Mini ITX Tower Case
Cooler Master V750 SFX GOLD
- спойлер
-
Tesseract
Member
Muxeu
Мені здається, що з таким компонуванням, з відяхи спокійно можна зняти пластикову кришку з вентилями, лишивши лише рідний радіатор.
Мені здається, що з таким компонуванням, з відяхи спокійно можна зняти пластикову кришку з вентилями, лишивши лише рідний радіатор.
-
Muxeu
Junior
Так, деякі так і роблять, але поки є гарантія не хочу таке робити. Я ще зробив андервольт і навіть враховуючі що корпус стоїть у вузькому не продуваному місці температура GPU ледь доходить до 60 градусів. Повна тиша зі сторони GPU (корпусні десь на 40%), чого не скажешь про CPU та PSU, там нажаль не так все райдужно.Tesseract: ↑ 11.11.2023 12:49 Muxeu
-
LiquidStorm
Member
Шось у списку не видно Samsung SATA SSD, а на фотках він - єMuxeu: ↑ 11.11.2023 11:56 Моя нова SFF збірка з корпусом Fractal Design Ridge:
Компоненти:
- спойлер
- AMD Ryzen 7 7700
Noctua NH-L12S 55.44 CFM CPU Cooler
Asus ROG STRIX B650E-I GAMING WIFI Mini ITX AM5 Motherboard
G.Skill Flare X5 32 GB (2 x 16 GB) DDR5-6000 CL32 Memory
Samsung 970 Evo Plus 2 TB M.2-2280 PCIe 3.0 X4 NVME Solid State Drive
Asus ProArt OC GeForce RTX 4070 Ti 12 GB Video Card
Fractal Design Ridge PCIe 4.0 Mini ITX Tower Case
Cooler Master V750 SFX GOLD
-
petrovv111
Junior
Всем привет. Сборка в категории: "впихнуть невпихуемое"
Выбор пал на корпус Razer Tomahawk Mini-ITX с размерами 32,2 х 20,6 х 36,7 см. Далее сложность состояла в том, чтобы подобрать подходящую видеокарту, но при этом с качественным охладом. Изучив результаты тестов, одной из лучших оказалась AORUS GeForce RTX™ 3080 MASTER, на 3,5 слота pci.
Когда я ее достал из коробки, первая мысль которая пришла в голову - надо менять корпус!
Но спустя несколько часов попыток ее впихнуть, таки нашел определенный угол под которым она свободно входила. По итогу по высоте и длине отступ от стенок корпуса получился всего несколько миллиметров.
И фото как вся система выглядит на столе
- спойлер
Выбор пал на корпус Razer Tomahawk Mini-ITX с размерами 32,2 х 20,6 х 36,7 см. Далее сложность состояла в том, чтобы подобрать подходящую видеокарту, но при этом с качественным охладом. Изучив результаты тестов, одной из лучших оказалась AORUS GeForce RTX™ 3080 MASTER, на 3,5 слота pci.
Когда я ее достал из коробки, первая мысль которая пришла в голову - надо менять корпус!
Но спустя несколько часов попыток ее впихнуть, таки нашел определенный угол под которым она свободно входила. По итогу по высоте и длине отступ от стенок корпуса получился всего несколько миллиметров.
- спойлер
- спойлер
И фото как вся система выглядит на столе
-
0kie
Member
Jonsbo D31 Mesh Screen имеет размеры 205 x 363 x 452 мм, что почти то же самое, но вышло бы и дешевле, и проще, и удобнее. Доступ к разъёмам USB, а также кнопке питания - они на передней панели, а не сверху.petrovv111: ↑ 27.11.2023 14:15Razer Tomahawk Mini-ITX с размерами 32,2 х 20,6 х 36,7 см
Ваш вариант симпатичный, но уж больно сложный в реализации.
-
daesz
Member
petrovv111,
симпатично, але з вигляду - та ж проблема, що в джонсбо д31, а саме - дуже маленький зазор між пилефільтом і столом. В мене ще й карта не настільки прожорлива, та й маю 2х 140 знизу.
симпатично, але з вигляду - та ж проблема, що в джонсбо д31, а саме - дуже маленький зазор між пилефільтом і столом. В мене ще й карта не настільки прожорлива, та й маю 2х 140 знизу.
-
petrovv111
Junior
9 см разницы это не тоже самое. Кнопка питания сверху для меня удобнее.0kie: ↑ 27.11.2023 14:32Jonsbo D31 Mesh Screen имеет размеры 205 x 363 x 452 мм, что почти то же самое, но вышло бы и дешевле, и проще, и удобнее. Доступ к разъёмам USB, а также кнопке питания - они на передней панели, а не сверху.petrovv111: ↑ 27.11.2023 14:15Razer Tomahawk Mini-ITX с размерами 32,2 х 20,6 х 36,7 см
Ваш вариант симпатичный, но уж больно сложный в реализации.
-
_Slavko_
Member
petrovv111, ого клава механіка асус з єкраном, дорого багато
рекомендую для системника спорудити підставку, щоб трохи підняти над столом, а то дико виглядає, монітор високо, системник низько.
рекомендую для системника спорудити підставку, щоб трохи підняти над столом, а то дико виглядає, монітор високо, системник низько.
-
max312
Junior
Доброго дня, вибачаюсь за пилюку в кадрі
- спойлер
-
_Slavko_
Member
max312
наскільки відомо мені, це один з найгірших варіантів встановлення системи рідинного охолодження закритого типу, трубки мають бути знизу.
наскільки відомо мені, це один з найгірших варіантів встановлення системи рідинного охолодження закритого типу, трубки мають бути знизу.
-
max312
Junior
_Slavko_
Найгірший варіант то якшо радіатор на підлозі корпуса під відеокартою, але я розумію про що ви. Шланги в цьому корпусі на низ нормально не влазять, там для них сантиметрова щіль між радіатором і нижнім кавером корпуса. Я їх перетиснути міг би випадково. Помпа поки що не булькає, і не знаходиться в вищій точці, але якшо шо то просто повітря вигоню і води додам
Найгірший варіант то якшо радіатор на підлозі корпуса під відеокартою, але я розумію про що ви. Шланги в цьому корпусі на низ нормально не влазять, там для них сантиметрова щіль між радіатором і нижнім кавером корпуса. Я їх перетиснути міг би випадково. Помпа поки що не булькає, і не знаходиться в вищій точці, але якшо шо то просто повітря вигоню і води додам
-
Stray
Member
я б послухав аргументацію про "найгірший варіант встановлення"_Slavko_: ↑ 11.12.2023 18:07 max312
-
Grava
Member
Повітря у системі. Якщо воно там є, то обов'язково буду саме зверху, де шланги.Stray: ↑ 12.12.2023 04:36аргументацію
-
IrosLAV
Member
Так краще хай буде в радіаторі, ніж на водоблоці?Grava: ↑ 12.12.2023 06:00Повітря у системі. Якщо воно там є, то обов'язково буду саме зверху, де шланги.Stray: ↑ 12.12.2023 04:36аргументацію
-
Turbolet75
Junior
Привет всем!
Корпус MSI MAG, достаточно просторный для MSI TOMAHAWK MAX B450.
Вода MSI, только я умудрился спалить подсветку, дал 12в вместо 5в Из-за расположения помпы пришлось поставить радиатор на переднюю панель, вверху она шумела.
Корпус хорошо продувается, температуры на проце максимум 50, на видике 65 по хотспоту.
Корпус MSI MAG, достаточно просторный для MSI TOMAHAWK MAX B450.
Вода MSI, только я умудрился спалить подсветку, дал 12в вместо 5в Из-за расположения помпы пришлось поставить радиатор на переднюю панель, вверху она шумела.
Корпус хорошо продувается, температуры на проце максимум 50, на видике 65 по хотспоту.
- спойлер
- https://ibb.co/f0X1S2b
- спойлер
- https://ibb.co/2PK6YHH
-
LVladislavchik
Member
IrosLAV
Якщо повітря буде в водоблоці, то воно буде суттєво заважати теплозйому. Та й на водоблоці є помпа, хай краще буде в радіаторі, ніж попаде в помпу і помпа просто зіб'є піну і нічого качати не буде, чи ще гірше коли помпа на суху попрацює і заклинить чи суттєво зноситься.
Якщо повітря буде в водоблоці, то воно буде суттєво заважати теплозйому. Та й на водоблоці є помпа, хай краще буде в радіаторі, ніж попаде в помпу і помпа просто зіб'є піну і нічого качати не буде, чи ще гірше коли помпа на суху попрацює і заклинить чи суттєво зноситься.