Последние статьи и обзоры
Новости
Galax представила GeForce RTX 4070 із прихованим роз'ємом живлення та вентиляторами з двох сторін
-
Сidonix
Member
Пропоную обговорити Galax представила GeForce RTX 4070 із прихованим роз'ємом живлення та вентиляторами з двох сторін
І куди буде дути третій вентіль? Вниз щоб що?
-
daesz
Member
Вверх, як в фаундерс едішн. Там ж видно по орієнтації лопастей..Сidonix: ↑ 11.12.2023 14:52 Пропоную обговорити Galax представила GeForce RTX 4070 із прихованим роз'ємом живлення та вентиляторами з двох сторін
-
DuckRider
Member
Він зі зворотньою тягою. Тобто туди куди всіСidonix: ↑ 11.12.2023 14:52 Пропоную обговорити Galax представила GeForce RTX 4070 із прихованим роз'ємом живлення та вентиляторами з двох сторін
-
gehka3
Катярко
На вытяжку работает, будет потоком задувать в СО проца и на память
-
Melki
Member
в чем новинка, не понятно, в скрытом разъеме или реверсивном вентиляторе?
скрытый разъем это прикольное, удивляет, почему все так не делают?
реверсивный вентилятор? ну и что?
скрытый разъем это прикольное, удивляет, почему все так не делают?
реверсивный вентилятор? ну и что?
-
Shader1
Member
ну а почему не показать как все выглядит под этой съемной панелью под которой спрятан разъем?
-
daesz
Member
Shader1: ↑ 11.12.2023 16:50 ну а почему не показать как все выглядит под этой съемной панелью под которой спрятан разъем?
-
Shader1
Member
и что я вижу на данном фото? разъем что на стороне пси разъема?
-
EkselentE
Member
Ничего интересного или революционного.
Бестолковая перестановка вентилей, которое ничего не даст
Бестолковая перестановка вентилей, которое ничего не даст
-
avuremybe
Member
а роз'єм де?daesz: ↑ 11.12.2023 16:56Shader1: ↑ 11.12.2023 16:50 ну а почему не показать как все выглядит под этой съемной панелью под которой спрятан разъем?
-
Devijack
Member
Вже час робити бутерброды де радіатори з обох сторін. Як колись все було за пасивкою наче 8600GT якась мені потраплялась
-
Геральт
Member
Devijack
Вже час робити енергоефективні залізяки. А не 400Вт калорифери. Бо виходить якийсь маразм: чим тонший техпроцес, тим товще радіатор.
Вже час робити енергоефективні залізяки. А не 400Вт калорифери. Бо виходить якийсь маразм: чим тонший техпроцес, тим товще радіатор.
-
daesz
Member
Я не проти товстих бутербродів, але всі от ці приблуди на кшталт другого псіе16х чи псіе4х пора переводити в форм-фактор м2, який буде лежати на МП. В противному випадку виходи є, але їх закривають ВК і вставити в них нічого не вийде..Геральт: ↑ 11.12.2023 18:38 Devijack
-
ZSX
Member
Це типу пазл для покупця - знайди де ми сховали додаткове живлення = отримай працюючу ВК
-
Melki
Member
ВК вже давно треба через райзер тримати осторонь, бо ці підпорки та обмеження у габаритах та кабелі які дратують...daesz: ↑ 11.12.2023 18:54Я не проти товстих бутербродів, але всі от ці приблуди на кшталт другого псіе16х чи псіе4х пора переводити в форм-фактор м2, який буде лежати на МП. В противному випадку виходи є, але їх закривають ВК і вставити в них нічого не вийде..
-
SKYJAKER
Member
ніщо нікуди просто так не дівається ,якщо десь щось тонкішає то десь щось товстішаєГеральт: ↑ 11.12.2023 18:38 Devijack
-
daesz
Member
Не у всі корпуси він лізе (наприклад в мій теперішній не лізе). Проте, якщо в майбутньому таки захочу перейти з цією ж ВК але на мІТХ білд - то там в більшості корпусів якраз таки рейзери (Велки, наприклад).Melki: ↑ 11.12.2023 21:19ВК вже давно треба через райзер тримати осторонь, бо ці підпорки та обмеження у габаритах та кабелі які дратують...daesz: ↑ 11.12.2023 18:54Я не проти товстих бутербродів, але всі от ці приблуди на кшталт другого псіе16х чи псіе4х пора переводити в форм-фактор м2, який буде лежати на МП. В противному випадку виходи є, але їх закривають ВК і вставити в них нічого не вийде..
-
Ray2000gt
Advanced Member
Да і з PCI-E X16 теж пора так робити, але для цього треба відходити від АТХ стандарту. Тесли вже давно використовують SXM розʼєм, і це суперзручно. На карту ставиться башта подібна до процессорної і всі компоновочні проблеми вирішені.daesz: ↑ 11.12.2023 18:54Я не проти товстих бутербродів, але всі от ці приблуди на кшталт другого псіе16х чи псіе4х пора переводити в форм-фактор м2, який буде лежати на МП. В противному випадку виходи є, але їх закривають ВК і вставити в них нічого не вийде..Геральт: ↑ 11.12.2023 18:38 Devijack
-
Сidonix
Member
А, ясно. Дякую.DuckRider: ↑ 11.12.2023 15:33Він зі зворотньою тягою. Тобто туди куди всіСidonix: ↑ 11.12.2023 14:52 Пропоную обговорити Galax представила GeForce RTX 4070 із прихованим роз'ємом живлення та вентиляторами з двох сторін
-
Melki
Member
я вже перейшов на Лиан-ли, не розумію тепер, навіщо існує щось інше - два кулери витягують одночасно повітря з двох боків. ВК у своїй половині сидить (бутерброд) і ніяк не підігріває плату, ССД, проц та ВРМ - свіже повітря бере безпосередньо з вулиці, це геніально! При цьому влязять всі Стрікси, Вентуси та інше, яке не лізе у кожен товер корпус...daesz: ↑ 11.12.2023 22:06Не у всі корпуси він лізе (наприклад в мій теперішній не лізе). Проте, якщо в майбутньому таки захочу перейти з цією ж ВК але на мІТХ білд - то там в більшості корпусів якраз таки рейзери (Велки, наприклад).