- спойлер
Мабуть усіх напрягає не те, як швидко йде завантаження на HDD чи SATA SSD, а саме неадекватна кількість завантажены кожні 10 кроків у грі про космос, що повністю ломає відчуття неймовірного масштабу та свободи пересування.Earanak: ↑ 09.12.2023 22:55Помню еще жаловались на загрузки на релизе, у меня на M.2 SSD игра моментально все грузит, вообще не напрягает
Взагалі-то, Skyrim - остання ТОПова гра від Бесідки. Завищенні очікування? Завищеними вони були б, якби від них очікували рівня виконання R* чи Naughty Dog у масштабах Галактики.Earanak: ↑ 09.12.2023 22:55Вообще конечно не всем играм быть шедеврами, но пока не могу сказать что Старфилд прям плохая игра. Может у кого были завышенные ожидания. Я вполне готов был увидеть условный Скайрим про Космос. Так и вышло
А ось високі очікування від гри яку розробляли 7-10+ років автори TES та Fallout були цілком обгрунтованими, тим паче коли Тодд з таким щирим поглядом розповідав про цілий всесвіт можливостей, про те як зріла в нього в голові ідея та як довго він чекав на можливість її реалізувати...
Те, що вони через 2-3 місяця після релізу такого довгосторю співають про кількість гравців які запускали/пограли в гру (не купили або пройшли), те що Starfield потрапив лише в 1 номінацію на РПГ року (куди потрапили також інді Sea of Stars та зроблена за 3 роки Lies of P, для авторів якої цей проєкт став першим такого рівня), та й те мабуть з жалю до них - тотальний провал Беседки та Майкрософту.
Я +/- однаково очікував Starfield та BG3, але якщо в Ларіанах я був на 99.9% впевнений після DOS 1-2, то у Starfield мені скоріше хотілося вірити, адже це довгострой та нова ігрова серія від самої Беседки.
Одні стали триумфаторами року (найкраща гра 2023, найкраща партійна РПГ якщо не в історії, то останніх 15-20 років, одна з найкращих РПГ вцілому), а інші посміховиськами, хоча ресурсів у Беседки було явно більше.
Гра на 7 балів (якщо не хейтити її) - це усе одно тотальний провал.
Последние статьи и обзоры
Новости
Анонсовано амбітну науково-фантастичну RPG Exodus у дусі Mass Effect
-
NUN4AG
Member
Earanak
-
Earanak
Member
NUN4AG
Несколько раз редактировал сообщение, что бы не казаться "нетакусиком", в итоге вышло еще хуже.
И вообще неясно нафиг я это писал. Ладно так и оставлю
- спойлер
- Мне лично плевать что про игру говорят разработчики перед ее выходом. И в целом кто игру делает. Важнее какие отзывы об игре и на тему чего конкретно люди негодуют в этих отзывах. Вообще я не смотрю все эти выставки с трейлерами и не читаю пресс-релизы. Ну только если это не что-то громкое что загаживает все инфополе кругом как какая нить GTA6. Старфилд для меня вышел как и 99% других игр, бац и вышел и для меня не был в разработке сколько то там лет. Играю, если норм - играю дальше, если нет - дропаю. У меня с этим все просто.
В Старфилд играю пока третий день и мне в целом нравится. Не вижу пока никаких причин расстраиваться в игре или переставать в нее играть Ну а если кто фантазирует на тему бюджетов, рассказов сколько лет игру делают, масштаба студий - это меня не касается. Единственное исключение когда я в раннем доступе поиграл и мне игра понравилась, тогда жду. Например Witchfire, Satisfactory, Darkest Dungeon. Бывают конечно осечки, когда в раннем доступе игра и сдыхает в муках как Batallion 1944. Ну а сидеть наяривать на трейлеры, болтовню от разрабов, а потом покупать на релизе за 60$ условный No Mans Sky - это не мой путь Про No Mans Sky - я вот почитав отзывы сразу понял что лучше не брать на релизе, прождал ~5 лет, посмотрел что они все это время игру допиливали, взял да и поиграл и мне тоже норм зашло В случае с Старфилдом ждал только русификатора + DLAA+FG.
Вон недавно совсем вышла в ранний доступ The Day Before, тоже насмотрелись трейлеров, наслушались разработчиков, и что вышло
А вышло что игра залетела в ТОП2 продаж Стима при этом имела в моменте 12% позитивных отзывов ))
Несколько раз редактировал сообщение, что бы не казаться "нетакусиком", в итоге вышло еще хуже.
И вообще неясно нафиг я это писал. Ладно так и оставлю
-
daesz
Member
Earanak,
The Day Before - то взагалі провал, я очікував від гри the days gone з геймплеєм the division 1, а вийшло одоробло, в прямому розумінні слова. Технічно убога, геймплейно убога, графічно - убога, історія - а вона там є?
Дивився "огляд" від Лето Атрейдеса від Оскара Айзека і це навіть з торента качати не охота, краще вже дівіжн 2 переставити
The Day Before - то взагалі провал, я очікував від гри the days gone з геймплеєм the division 1, а вийшло одоробло, в прямому розумінні слова. Технічно убога, геймплейно убога, графічно - убога, історія - а вона там є?
Дивився "огляд" від Лето Атрейдеса від Оскара Айзека і це навіть з торента качати не охота, краще вже дівіжн 2 переставити
-
Earanak
Member
Сорян за оффтоп. Я все )) Не хочу больше оффтопить.
daesz
daesz
- спойлер
- Игра все таки в раннем доступе, может разрабов прижали выпустить ее побыстрее, именно в таком виде.
Конечно я осуждаю такие решения, и все же, можно подождать да и посмотреть что как будет через годик, например.
С другой стороны, как то не припоминаю случаи когда за год в раннем доступе игра становилась бы сильно лучше
Ну еще конечно, то что это все таки онлайн игра, тут может быть проблема в том что - онлайн сдохнет к тому моменту как она похорошеет.
Последний раз редактировалось Earanak 10.12.2023 12:21, всего редактировалось 3 раза.
-
Sigma-V
Member
Космос, наука, артефакты, двигающие прогресс, иные цивилизации... Очень завлекательно и перспективно, прямо ХОЧУ попробовать! Особенно, если сценарист - Дрю Карпишин. А MASS EFFECT - по-любому классика космооперы. Легендарная игра. И я очень надеюсь, что у разработчиков EXODUS все получится.
-
NUN4AG
Member
Earanak
- спойлер
Я слідкував за проєктом з часу його анонсу, додав у віш-ліст (але в мене там десь 500 ігор, тому це просто інструмент для тримання проєктів в полі зору, бо за мільйоном інді та NSFW у таверні Габена сам чорт копита зламає), але з першого трейлеру підозрював, що це скам, бо гра виглядала занадто амбітно для якутських ноунеймів, а самі якути занадто багато "запозичували" у The Division/Days Gone та інших проєктів подібної тематики у плані дизайну та геймплейних механік. Найбільше угарав тоді з амбіцій щодо фізики авто та бездоріжжя (немов це якийсь MudRunner, а не ММО про зомбі).Вон недавно совсем вышла в ранний доступ The Day Before, тоже насмотрелись трейлеров, наслушались разработчиков, и что вышло
А вышло что игра залетела в ТОП2 продаж Стима при этом имела в моменте 12% позитивных отзывов ))
Якщо не помиляюсь, то ця гра була лідером по кількості додавання до вішліста у Стімі (сподіваюсь, що більшість як і я просто слідкували, а не чекали від гри дива).
А де дивитися щодо 2 місця у ТОПі продажів? Я вже давно зрозумів, що більшість геймерів - споживачі екскрементів (не можуть же адекватні люди кожного року купувати COD/FIFA, плюватися у відгуках і повторювати це по колу?), але з піковим 38К онлайну (можливо це лише через проблеми серверів) навіть у 2 місце після виходу усіх хітів ще місяць-два назад важко повірити.
-
Earanak
Member
08.12.2023 15:45 по Киеву :NUN4AG: ↑ 10.12.2023 12:31А де дивитися щодо 2 місця у ТОПі продажів?
https://i.imgur.com/jlUERXu.png
https://i.imgur.com/GnhzKqJ.png
NUN4AG: ↑ 10.12.2023 12:31люди кожного року купувати COD/FIFA, плюватися у відгуках і повторювати це по колу?)
- спойлер
- На счет FIFA не в курсе, но то что с серией CoD происходит с 2019 года и по сей момент - меня более чем устраивает. Да, конечно есть теплые воспоминания про CoD:UO 1.51, CoD4 ProMode, когда я играл в сборной Украины по ESL, когда пракались в Pre-Инвайт мирке, бахали на ClanBase... Но все таки нынешняя Колда прям таки лучшее что жанр шутеров может предложить для моих предпочтений. За такие ремейки, ганплей, воскрешение старых карт, в частности - Варзону, я готов брать все их баттлпассы, покупать по 100 баксов Vault версии каждый год. В это я играю, от этого я получаю кайф. Я отзывы к играм не оставляю, но вот если и оставлять положительный отзыв про какую то игру, то это 100% были бы MW2019, MW2, MW3, без сомнений. Если они продолжат в таком же духе, не знаю к чему это приведет, к ремейкам-ремейков-ремастеров-перезапусков, но пока что все это меня более чем устраивает.
-
daesz
Member
Балдурс гейт 3Earanak: ↑ 10.12.2023 12:19
- спойлер
- daesz
С другой стороны, как то не припоминаю случаи когда за год в раннем доступе игра становилась бы сильно лучше
Ще даркест данжн 2, хоча він не сильно кращий став
-
Melofon
Member
Earanak
Спасибо за отзыв, по любому сыграю, мне лично даже зашла масс эффект андромеда, хотя многие её хейтят, значит и эта по идее должна зайти.
Спасибо за отзыв, по любому сыграю, мне лично даже зашла масс эффект андромеда, хотя многие её хейтят, значит и эта по идее должна зайти.
-
Kashtan
Member
А що по трейлеру дає знати про "епічність яка перевершить Mass Effect"?
-
Ooops
Member
Гульня ад колішніх працаўнікоў BioWare, пры тым далёка не апошніх і са складу шчэ той самай знакамітай студыі, што падаравала сьвету і трылёгію Mass Effect і Dragon Age: Origins.
Гульня ствараецца ва ўласным сусьвеце, створаным пры ўдзеле Карпішына - галоўнага сцэнарыста арыгінальнага Mass Effect.
Гульня ў сэтынгу навуковай фантастыцы.
Па жанру RPG. Мяркую, абраць полавую ды расавую прыналежнасьць будзе цалкам мажліва, хоць і ў адваротным выпадку не вялікя бяда
- абы героі былі якасна прапісаныя, як і сцэнар агулам.
Без аніякіх эфэктыўных мэнаджэраў ад электронікаў над галавой распрацоўшчыкаў.
Мне асабіста, гэтага больш, чымсьці дастаткова каб гульню чакаць з нецярплівасьцю.
А вось камэнтатары овераў апошнім часам трохі пужаюць, шчыра кажучы.
Гульня ствараецца ва ўласным сусьвеце, створаным пры ўдзеле Карпішына - галоўнага сцэнарыста арыгінальнага Mass Effect.
Гульня ў сэтынгу навуковай фантастыцы.
Па жанру RPG. Мяркую, абраць полавую ды расавую прыналежнасьць будзе цалкам мажліва, хоць і ў адваротным выпадку не вялікя бяда
- абы героі былі якасна прапісаныя, як і сцэнар агулам.
Без аніякіх эфэктыўных мэнаджэраў ад электронікаў над галавой распрацоўшчыкаў.
Мне асабіста, гэтага больш, чымсьці дастаткова каб гульню чакаць з нецярплівасьцю.
А вось камэнтатары овераў апошнім часам трохі пужаюць, шчыра кажучы.
-
daesz
Member
Ooops,
від старого байовера не залишилось нічого, в тому числі й Капришина, який покинув компанію в 2018.
Помимо МЕ та ДА - він трудився над оригінальним КОТОРом, СВТОРом, а також новеллами розширеної вселенної зоряний воєн
від старого байовера не залишилось нічого, в тому числі й Капришина, який покинув компанію в 2018.
Помимо МЕ та ДА - він трудився над оригінальним КОТОРом, СВТОРом, а також новеллами розширеної вселенної зоряний воєн
-
Ooops
Member
daesz
Я пра тое ж самае пісаў: ад чальцоў шчэ ТОЙ САМАЙ студыі, якая стварыла культавыя гульні.
Вядома, станам на зараз, ад былога BioWare засталася выключна шыльда і калі Exodus я буду чакаць, тое Mass Effect па выхаду Андрамеды, для мяне памёр назаўжды і што там электронікі зьбіраюцца прадаваць у будучыні пад гэтым брэндам, мне ўжо цалкам абыякава.
Я пра тое ж самае пісаў: ад чальцоў шчэ ТОЙ САМАЙ студыі, якая стварыла культавыя гульні.
Вядома, станам на зараз, ад былога BioWare засталася выключна шыльда і калі Exodus я буду чакаць, тое Mass Effect па выхаду Андрамеды, для мяне памёр назаўжды і што там электронікі зьбіраюцца прадаваць у будучыні пад гэтым брэндам, мне ўжо цалкам абыякава.
-
daesz
Member
Ooops,
білоруська важка, багато чого можна зрозуміти на рівні схожості всіх кириличних мов, але не все
білоруська важка, багато чого можна зрозуміти на рівні схожості всіх кириличних мов, але не все
-
Безвесть
Member
я пустив сльозу
-
uncle_doc
Member
экскурсовод-дед из трейлера напомнил медика из team fortress 2
-
7_s_7
Member
Трейлер обещает на сюжет. Посмотрим что получим и как скоро
-
Enjthesilence
Member
зараз би чогось очікувати від руснявої скам студії, жестьdaesz: ↑ 10.12.2023 11:50 Earanak,
ця параша навіть у підмітки першій дівіжн не годиться, вже по трейлерах було зрозуміло
-
daesz
Member
Хотів написати "радий, що проект загнувся - не будуть давати руснявим девам", але в результаті не написавEnjthesilence: ↑ 10.12.2023 22:30зараз би чогось очікувати від руснявої скам студії, жестьdaesz: ↑ 10.12.2023 11:50 Earanak,
ця параша навіть у підмітки першій дівіжн не годиться, вже по трейлерах було зрозуміло
Чесно кажучи, відколи дізнався, що там русняві деви - перестав взагалі за нею слідкувати, в той же час приблизно були новини що проект переноситься на не визначений термін. А на днях кинуло те відео що вище в рекомендовані, я й глянув, та й то тільки тому, що там стрімлер на Оскара Айзека схожий я спочатку подумав що то він ще й стрімить паралельно з акторською кар'єрою
Але знаючи скільки фанатів таркова і його гейплею є - це лайно вони також будуть грати, коли його трохи підтягнуть на технічному рівні
-
VovaII
Member
Тобто кадрів із самої гри ще нема на чому робити? — Тобто, що там в кінці кінців, і коли, вийде, — ще навіть розробники не знають. 2-3 роки?