Відбувся реліз багатокористувацького шутера The Finals

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Відбувся реліз багатокористувацького шутера The Finals

Подивіться геймлей (якісь стріми, чи огляди), він сильно відрізняється від того що тут в ролику. Здається, автори змогли зробити досить оригінальну і непросту гру. А сам навряд чи гратиму, бо в мене лапки, інших людей не хочу підводити. Спробував би, якщо/коли зроблять режим з ботами, якщо це взагалі можливо
MaKCuMyC
Member

Верхівкою розвитку людства залишається намагання знищити один одного.
overbloher
Member

MaKCuMyC: 08.12.2023 09:53 Верхівкою розвитку людства залишається намагання знищити один одного.

А с чего ты взял, что оно развивается?
Grava
Member

Ijachok: 08.12.2023 09:42А сам навряд чи гратиму, бо в мене лапки, інших людей не хочу підводити.
Ніхто не змушує грати рейтинг, грай паби в своє задоволення як тобі хочеться.
overbloher
Member

Ijachok: 08.12.2023 09:42
Подивіться геймлей (якісь стріми, чи огляди), він сильно відрізняється від того що тут в ролику. Здається, автори змогли зробити досить оригінальну і непросту гру.
Я глянул. Что там такого интересного? Вроде шутан, как шутан. В каком-то городе бегают, а вокруг реклама, как на стадионе. Это намек на телешоу где люди бегают друг за другом?
bez5dva
Member

в этой игре самая дегенеративная механика стрельбы из всех что я видел
мувмент в игре про паркур такой, будто ты управляешь грузовиком, а не солдатом
это ужасно
7_s_7
Member

Конечно трудно судить только по роликам пока сам не побегаешь, но то что показали пока не вызывает восхищения.
MessiaH
Member

Учитывая что это долбанный ue5 оптимизации в игре скорее не будет
dimon2277
Member

періодично бігаю (з бети) в цілому сподобалось, особливо що можно майже все рознести в 0, але мувмент реально можно було б кращий
сильно заточений для гри з кимось, соло важко ганяти на "результат"
по оптимізації наче все ок (хоча і пк не самий слабкий маю)
але блін вибісило 1 маленька фігня, яка тупо рандомна (в стімі вже є гілка цієї "проблеми")
спойлер
image.png
Shaolin_Style
Member

MessiaH: 09.12.2023 08:55 Учитывая что это долбанный ue5 оптимизации в игре скорее не будет
нормально она бегает где-то в 90-110фпс выдает стабильно в 3440*1440. Визуально выглядит хорошо, хитчей нет.
Keyser Soze
Member

Battlefield Hardline намного лучше этого поделия и намного менее требовательна к железу :gigi: :lol: :up:
Prescott
Member

MessiaH: 09.12.2023 08:55Учитывая что это долбанный ue5 оптимизации в игре скорее не будет
А вот и нет. 160-180 фпс с ртх и фг на профильной системе.

Отправлено спустя 1 минуту 28 секунд:
А по игре - слишком большой ттк, через чур.
Ответить