А хто виробник диска?Vladitaker14: ↑ 07.12.2023 16:34 заказывал SSD, который сгорел / заблокировался после экстренного выключения ПК.
Последние статьи и обзоры
Новости
"Белый" список компьютерных фирм
-
Artem_K
Member
-
Machovelvet
Junior
https://rmtrade.com.ua/ua/ Кто-то имел дело с этим магазином ?
-
Vladitaker14
Junior
Apacer Pantera. Добре що чудом вдалось витянуть інфу, через софт (Hetman Partition Recovery наче, через біос до загрузки вінди). А то взагалі не бачить його. Може це виробник галімий, а не претензія до магазину. У Кінгстона наче захист є від таких випадків.Artem_K: ↑ 07.12.2023 16:37А хто виробник диска?Vladitaker14: ↑ 07.12.2023 16:34 заказывал SSD, который сгорел / заблокировался после экстренного выключения ПК.
-
Quanton
Junior
Доброго дня, хтось мав досвід з https://justbuy.com.ua/?
-
GreenMile
Member
Мабуть, вже не актуально, але купляв в них корпус. Враження на 3 із 5. Типовий магазин без свого складу, комунікація більш-менш норм, але ціни - замануха, написано в наявності, а по факту чекати два тижні (с).AndP: ↑ 07.11.2023 17:25 Аналогичный вопрос. Кто-то имел дело с интернет магазином Robby?
Замовив в понеділок, передзвонили і одразу сказали, що за таку ціну або чекати два тижні, або на 400 грн дорожче (початкова ціна ~5000 грн) можуть привезти в середу-п'ятницю, або відміняємо замовлення, якщо не підходить. Ну, корпусу ніде не було і ціна все одно найнижча, то ж згодився доплатити, заплатив аванс. Далі, я думаю, очевидно, що його не привезли, передзвонив - без сніданків сказали, що на складі не виявилось, то ж або повернуть аванс, або почекати з п'ятниці до наступної середи Ну ок, чекаємо, і до наступної середи він, звісно, не приїхав. По факту відправили аж в наступну п'ятницю, а отримав в субботу. При чому, цирк в тому, що за цей час корпус подешевшав істотно на сайті Не сварився, бо все одно корпусу на той момент не було аніде в притомних магазинах, але за що доплатив 400 грн теж не зрозуміло
Сам корпус приїхав абсолютно новий, запакований заводским пакуванням, "грантійка" і "товарний чек" були всунуті в середину через дріку-ручку в коробці.
В лапках, тому що обидва "документи" - просто роздруковані папірці з логотипом магазину і все, даних нема, адреси нема, нічого нема, тільки ПІБ постачальника На сайті вказана точка видачі, яка мене дуже порадувала, але виявилось, що вона не працює, все тільки через НП наложкою.
Тому, я б мабуть утримався замовляти щось дороге, для чого важлива гарантія, бо кінців потім можна не знайти
-
Tim
Member
Кто-то покупал видеокарты не так давно? Магазин Enko сообщил,что если будет нарушена пломба на пакете и вскрыт товар,то 14 дней возврат\обмен уже не будет работать. Это нормально? Магазин не самый плохой.
Просто слышал,что возвращали карты из-за писка и т.д,и потом брали другие. Вот тут чел вообще 2шт менял
https://hard.rozetka.com.ua/ua/gigabyte ... /comments/
Но мне сказали,что это невозможно,если пломба нарушена. И что за пломба на пакете,ее нельзя аккуратно снять,проверить карту и потом вернуть в случае чего?
Искать в другом магазине или такая политика - это норма и только на розетке можно вернуть без проблем?
Еще и 10% предоплаты хотят,к слову.
Или может купить в магазине dp-shop.com.ua или comtrading,кого выбрать? Тут и дешевле видюха почти на 1000грн,чем в enko.
Просто слышал,что возвращали карты из-за писка и т.д,и потом брали другие. Вот тут чел вообще 2шт менял
https://hard.rozetka.com.ua/ua/gigabyte ... /comments/
Но мне сказали,что это невозможно,если пломба нарушена. И что за пломба на пакете,ее нельзя аккуратно снять,проверить карту и потом вернуть в случае чего?
Искать в другом магазине или такая политика - это норма и только на розетке можно вернуть без проблем?
Еще и 10% предоплаты хотят,к слову.
Или может купить в магазине dp-shop.com.ua или comtrading,кого выбрать? Тут и дешевле видюха почти на 1000грн,чем в enko.
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Это не про 14 дней, читайте закон.Tim: ↑ 22.01.2024 15:27возвращали карты из-за писка и т.д,и потом брали другие
acm_fan: ↑ 05.03.2023 00:39После того как вы уже использовали что угодно про 14 дней можно забыть. 14 дней - это если не подошёл размер куртки или цвет телефона оказался другим, чем хотелось. Они новые, лежат в своих кульках или коробках. Тогда есть право на возврат/обмен.
Всё остальное это про работу с СЦ. Работает, но не так как следует? Диагностика. А не возврат. Дальше всё зависит от результатов диагностики.
-
Tim
Member
acm_fan
Читал истории,что просто из-за писка меняли карты,не по 1 разу. Но диагностика в жизни не подтвердит это проблемой. Тогда как люди возвращают?
Читал истории,что просто из-за писка меняли карты,не по 1 разу. Но диагностика в жизни не подтвердит это проблемой. Тогда как люди возвращают?
-
acm_fan
HWBOT OC Team
Как? Полюбовно решают вопрос с продавцом. То есть продавец - по своей инициативе - принимает такое решение. Равноценная замена там или с доплатой, то уже детали.
Ещё раз почитайте закон или мою интерпретацию.
Сначала одни перегибают (потребители), потом другие (продавцы).
Для правил игры есть закон.
Ещё раз почитайте закон или мою интерпретацию.
Это можно делать даже в отделении НП, вскрыть упаковку и убедиться что внутри не кирпич.Tim: ↑ 22.01.2024 15:27И что за пломба на пакете,ее нельзя аккуратно снять
А вот здесь у Вас уже не убедиться, а использовать некоторое время. Грань есть, улавливаете?Tim: ↑ 22.01.2024 15:27аккуратно снять,проверить карту и потом вернуть в случае чего?
Сначала одни перегибают (потребители), потом другие (продавцы).
Для правил игры есть закон.
-
Tim
Member
Сказали нельзя пломбу трогать до оплаты. Там пломба на пакете прозрачном. Типа и через него можете увидеть карту.acm_fan: ↑ 22.01.2024 19:13 Это можно делать даже в отделении НП, вскрыть упаковку и убедиться что внутри не кирпич.
Отправлено спустя 35 секунд:
Видимо розетке пофиг,раз спокойно юзаный товар принимают обратно без пломб.acm_fan: ↑ 22.01.2024 19:13Как? Полюбовно решают вопрос с продавцом. То есть продавец - по своей инициативе - принимает такое решение. Равноценная замена там или с доплатой, то уже детали.
-
Oigres
Junior
Доброго вечора. Розглядаю можливість придбання ПК та врахувуючи ціну хотів би попитати стосовно тих чи інших майданчиків у мережі. Чи є рекомендації чи застереження що до першої сторінки гугла? До цього мав досвід купівель не перевищующих 1500$, та неймовірну вдачу з різними магазинами, а тут сума серйозніша й не хотілося б саме на ній закінчити свою вдачу. Дякую.
-
MindStealer
Member
Напишу про свій досвід покупок, може комусь згодиться.
Комтрейдінг - проблеми з термінами, один раз сказали на таку то дату, дата прийшла - ні звуку, виявилося, що товару нема, а буде на іншу дату (*до побачення*).
Exe.ua - схожа фігня з термінами, але ще й був ньюанс з "самовивозом", коли забирати треба на новій пошті з чергами під 40 людей (на той момент було), теж *до побачення*
Можливо дані магазини ок в цілому, але мій досвід такий.
З позитивного - розетка, телемарт, itbox, f.ua, mr.fix - це з найсвіжішого, де я робив більш менш цінні покупки.
Купляв для електрики - amperok, cable-ok можу рекомендувати.
Знову ж додам, це лиш мій особистий досвід.
Комтрейдінг - проблеми з термінами, один раз сказали на таку то дату, дата прийшла - ні звуку, виявилося, що товару нема, а буде на іншу дату (*до побачення*).
Exe.ua - схожа фігня з термінами, але ще й був ньюанс з "самовивозом", коли забирати треба на новій пошті з чергами під 40 людей (на той момент було), теж *до побачення*
З позитивного - розетка, телемарт, itbox, f.ua, mr.fix - це з найсвіжішого, де я робив більш менш цінні покупки.
Купляв для електрики - amperok, cable-ok можу рекомендувати.
Знову ж додам, це лиш мій особистий досвід.
-
isusik63
Member
Черкну тут мож кому сгодится.
Брал ноут https://haydamac.olx.ua/ ГайдаМак . Тут через форум у камрада ackstarvinta все спросил все уточнил , оплатил и получил ноут , все как договаривались ноут в идеале , батарея 7 часов Ютуба , рекомендую
Брал ноут https://haydamac.olx.ua/ ГайдаМак . Тут через форум у камрада ackstarvinta все спросил все уточнил , оплатил и получил ноут , все как договаривались ноут в идеале , батарея 7 часов Ютуба , рекомендую
-
Quanton
Junior
Напишу про свій досвід з цим магазином
Брав 8 піксель, так як була найнижча ціна за не японську версію з річною гарантією.
По термінам доставки все так як і обговорювалось, товар теж був в наявності.
Телефон прийшов новий, запакований.
Отже досвід з цим магазином позитивний
-
inquest
Junior
В Exe.ua купляв майже всі комплектуючі до мого нинішнього пк, сервіс хороший, доставка в зазначений термін. Також був гарантійний випадок з оперативою, замінили без проблемMindStealer: ↑ 27.01.2024 11:40 Exe.ua - схожа фігня з термінами, але ще й був ньюанс з "самовивозом", коли забирати треба на новій пошті з чергами під 40 людей (на той момент було), теж *до побачення*
-
Tim
Member
Кто-нибудь покупал товар в магазине applecover.com.ua?
Заказал ipad 2021,в ттн вижу серийник,ну думаю проверю,пока не приехал. И в итоге не пробивается нигде,не найдено
Серийник SDJY12HHQH3. Проверил свой такой же,купленный на розетке давно,он пробивается.
Стоит ли переживать? Вдруг подделка\восстановленный или что-то еще?
Кстати,убрал 1 буку в начале,ввел DJY12HHQH3,пробился. И цифр в серийнике віше больше,чем в моем старом ipad. В общем,при получении гляну,может,на почте лишнюю букву добавили.
Заказал ipad 2021,в ттн вижу серийник,ну думаю проверю,пока не приехал. И в итоге не пробивается нигде,не найдено
Серийник SDJY12HHQH3. Проверил свой такой же,купленный на розетке давно,он пробивается.
Стоит ли переживать? Вдруг подделка\восстановленный или что-то еще?
Кстати,убрал 1 буку в начале,ввел DJY12HHQH3,пробился. И цифр в серийнике віше больше,чем в моем старом ipad. В общем,при получении гляну,может,на почте лишнюю букву добавили.
Последний раз редактировалось Tim 02.02.2024 14:36, всего редактировалось 1 раз.
-
daesz
Member
З тих що мав досвід за останні 5 років - у гіги такі слюняві пломби, що вони рвуться від одного погляду на них у всі сторони, акуратно їх зняти взагалі не вийде.Tim: ↑ 22.01.2024 15:27 И что за пломба на пакете,ее нельзя аккуратно снять,проверить карту и потом вернуть в случае чего?
В сапфіра (на упаковці а не пакеті) теж саме, але навпаки - пломби дуже міцні, але зняти їх не повавши упаковку не вийде
Брав не одноразово з розетки, раніше почтою, тепер є точка видачі в місті - то ж все стало ще простіше - доставка до точки безплатна та можна оглянути товар візуально, якщо не потрібно при цьому знімати пломбу. Завжди все приходило нове, на пломбах, упаковане добре.
Також брав не одноразово із комп'ютерного всесвіту - завжди передзвонюють буквально зразу після замовлення і уточнюють деталі, в місці є магазин (точніше навіть два), тому доставка безплатна + є післяоплата, товари приходили на пломбах та добре упаковані, що правда, прийшлось повернути БЖ від silverstona, оскільки, давали тільки рік гарантії замість 5 (про що я дізнався, коли вже розрахувався за товар, в магазині прийняли назад і видали повну суму без будь-яких питань). Ціни в них не дуже, але якщо скажемо, на 200-300грн дорожче ніж на якомусь комтрейдингу чи кені, то є зміст брати, бо доставка якраз і обійдеться в ці 200-300грн.
Брав перший раз із комтрейдингу цієї осені ВК, і єдиний нюанс який не сподобався - це затримки з доставкою, замовив в п'ятницю ДО ОБІДУ, перетелефонували та сказали, що надішлють в понеділок ПІСЛЯ ОБІДУ, при тмоу субота в них робочий день. Жодних проблем окрім цього не було.
Брав декілька раз товари в жжук, дуже люб'язні оператори та продавці в магазинах на місці (3 відділення в місті лол), сервіс перетелефонував в межах 30 хв після замовлення та все уточнив, з останнього - брав корпус, в магазині дозволили повністю розпакувати та оглянути чи не ушкодилось/тріснуло бокове скло при транспортуванні. Ціни майже завжди одні з найнижчих по Україні, єдине що от асортимент - ну так собі, особливо новинки. Доставка у відділення/магазин також безплатна, тому якщо це не товар який от тільки з'явився на прилавках, а, скажімо, МП чи ОЗП яку випустили десь пів року тому - то буду брати надалі тільки в цьому магазині.
Ще брав ВК 4 роки тому в фокстроті, тоді взагалі були проблеми з наявністю, оскільки, майнинг бум був на підйомі, забрав карту з магазину в оголошений термін, користувався +- півтори роки (із трьох що була у власності), відпродав в ідеальному стані (якби дізнався раніше, що гіга дає +рік гарантії за реєстрацію товару на сайті - то продав би карту ще на гарантії лол).
З гарантією не мав справ в жодному з магазинів, оскільки, все працювало без будь-яких нюансів.
-
SVVAT
Member
Магазин LuckyLink
Може комусь згодиться інфа,бо вони як і Енко завжди пропонують по низу ринку.
Брав пару залізяк,останнє пам'ять ддр5..вони в мене літом купували 3080під якусь сборку.
Все добре.як по часу доставки,порядності по оплаті,так і по товару.
Але уважно дивіться строки гарантії.
Для кого важливо.Дуже часто такі магазини за самою нижчею ціною товару,дають гарантії місяць.або взагалі її немає.
Може комусь згодиться інфа,бо вони як і Енко завжди пропонують по низу ринку.
Брав пару залізяк,останнє пам'ять ддр5..вони в мене літом купували 3080під якусь сборку.
Все добре.як по часу доставки,порядності по оплаті,так і по товару.
Але уважно дивіться строки гарантії.
Для кого важливо.Дуже часто такі магазини за самою нижчею ціною товару,дають гарантії місяць.або взагалі її немає.
-
keed30
Member
Хто небудь мав справу з даним магазином? https://chipchip.ua/category/noutbuki-iz-evropy-b-u
Пишуть про гарантію 12 міс. Програма лояльності
Пишуть про гарантію 12 міс. Програма лояльності
-
Adamantium
Ghost
Кто что знает/покупал у них - zvuchok.com.ua?