Поки що, на тесті, е1 робить її СП-позитивною, і накидує команді 40% АТК.daesz: ↑ 06.12.2023 13:12Я, чесно кажучи, навіть не знаю що в Руан дають ейдолони
Последние статьи и обзоры
Новости
Hoyoverse
-
lewerlin
Member
-
Kirakishou
Member
Я за ~30 круток отримав.
Ніхто не знає сайт, де можна почитати діалоги з персонажами? А то я розмовляв з Ханю на локації, де вона сидить за своїм столом і мене на роботі відволікли, тому пропустив всю розмову. А повторно її почати не можна.
Ніхто не знає сайт, де можна почитати діалоги з персонажами? А то я розмовляв з Ханю на локації, де вона сидить за своїм столом і мене на роботі відволікли, тому пропустив всю розмову. А повторно її почати не можна.
-
daesz
Member
Якщо розмову ще не закінчили - альт+Ф4, тоді можна почати спочатку. А так, нажаль, незнаю :с
-
Kirakishou
Member
daesz
Закінчив, нажаль. Про альт+ф4 я знаю.
Закінчив, нажаль. Про альт+ф4 я знаю.
-
daesz
Member
lewerlin: ↑ 06.12.2023 13:17Поки що, на тесті, е1 робить її СП-позитивною, і накидує команді 40% АТК.daesz: ↑ 06.12.2023 13:12Я, чесно кажучи, навіть не знаю що в Руан дають ейдолони
Не бачу нічого, щоб якось впливало на СП
Але ейдолони доволі круті, особливо е6..
-
lewerlin
Member
Ога. Міняли "трохи". Треба чекати стріму, тоді мають "зафіксувати" скілсет. І можна буде ще крутнути Вовка.daesz: ↑ 06.12.2023 13:35Не бачу нічого, щоб якось впливало на СП
Але ейдолони доволі круті, особливо е6..
Глянув Аргенті - 800% скейлу в солотаргет на ульті. Воно точно Ерудиція?
-
Kirakishou
Member
Це замануха, вони спочатку роблять імбу, потім нерфлять. Потім, якщо китайці негодують, причому вони слухають саме китайську аудиторію, можуть трохи повернути назад. Тому поки що вона виглядає занадто смачно, щоб її таку без змін залишили.
-
daesz
Member
Чесно кажучи, в Руан всі ейдолони доволі круті, і конус в неї також фактично ще одна нова абілка..
На рахунок Ардженті - воно то типу й так, але й 180 енерджі кост Він вийшов прямим павер кріпом до Зіли, оскільки і соло таргет мільйон дамаги, і по мультитаргету також купа..
На рахунок Ардженті - воно то типу й так, але й 180 енерджі кост Він вийшов прямим павер кріпом до Зіли, оскільки і соло таргет мільйон дамаги, і по мультитаргету також купа..
-
lewerlin
Member
Це покрокова гра. Якщо рахувати умовний "DPC"(по циклах), то воно, в солотаргет, приблизно десь один на один виходить. Звісно, якщо Зелє в швидкість зібрана.daesz: ↑ 06.12.2023 13:50Він вийшов прямим павер кріпом до Зіли, оскільки і соло таргет мільйон дамаги, і по мультитаргету також купа..
Ну і по вайбу воно ще той трололо-закос під Дон-Кіхота-Шукача-Граалю. "Стелла, ти така прекрасна, го махач" .
-
daesz
Member
lewerlin: ↑ 06.12.2023 14:31 "Стелла, ти така прекрасна, го махач" .
Думав поролити СВ на рерані, але треба чекати коли хойо перейде на "1 новий персонаж пер апдейт", бо то щось дуже багато персонажів яких хочеться, а СВ по функціоналу то +- теж саме що й Пела, а стільки нових класних персонажів є в перспективі в наступних патчах - 1.6 руан мей, 2.0 блек свон, 2.0 ахерон + в майбутньому марч 8 / рейден від світу хонкая (правда, в мене щось апетити до Хант персонажів пропали) / ханабі / спаркл
Відправлено через 3 години 52 хвилини 12 секунд:
Закінчив компаньйон квест Арджетні, сподобався як персонаж, але квест трохи недолугий, саме через те що написав lewerlin, хоча в деяких моментах порофлив
-
Donate
Member
Трохи? В нас з повітря виникла проблема, десь з повітря зявився чорт із тайтлів для дівчат і допоміг вирішити нашу пробелему. В цілому усе Оце гідно компанії яка з гри гребе гроші лопатою...daesz: ↑ 06.12.2023 18:35 Закінчив компаньйон квест Арджетні, сподобався як персонаж, але квест трохи недолугий, саме через те що написав lewerlin, хоча в деяких моментах порофлив
Я ось так хочу
Чи може так
Чи взагалі так
І щось подібне вони показали лише раз на Коколії (і офк були беліви що міхойо ща будуть як ото у старі часи), а потім як завжди як оце вміють - постна хєрня це називається
Все те що вони випустили в місцевому китаї це просто філлер, белобог зроблений настільки на більш кращому рівні, що все що вони нам тут родять кожен патч виглядає як робота студента після випуску.
-
daesz
Member
Коротко про те, що мені сподобалось в другій половині 1.5
Ті відео, що ви накидали гляну завтра вже, а то й так засидівся
Трошки лору все ж приліпили там (про іон оф бьюті), хоча наскільки він важливий?
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Ще от, доречі.
Відправлено через 11 хвилин 52 секунди:
Пререєстрація на глобальний тех тест щойно відкрився
https://endfield.gryphline.com/en-us
- спойлер
Ті відео, що ви накидали гляну завтра вже, а то й так засидівся
Я так розумію якийсь тру гіганський жук сворм проковтнув наш (астрал експрес) і його (ван енд онлі) кораблі, які в процесі колайднулись зіткнулись.Donate: ↑ 08.12.2023 02:09 Трохи? В нас з повітря виникла проблема, десь з повітря зявився чорт із тайтлів для дівчат і допоміг вирішити нашу пробелему.
Трошки лору все ж приліпили там (про іон оф бьюті), хоча наскільки він важливий?
Відправлено через 1 хвилину 53 секунди:
Ще от, доречі.
Відправлено через 11 хвилин 52 секунди:
Пререєстрація на глобальний тех тест щойно відкрився
https://endfield.gryphline.com/en-us
-
daesz
Member
Вайби Бійошока від цього постеру
По трейлерах вище (хі3) фраза "нічого не зрозуміло, але дуже цікаво" як ніколи влучна В хі3 є англомовний дубляж?
-
lewerlin
Member
Там далі самий "скляний" момент з ігор Хойо.daesz: ↑ 08.12.2023 13:39По трейлерах вище (хі3) фраза "нічого не зрозуміло, але дуже цікаво" як ніколи влучна
-
daesz
Member
Якщо там є англ дубляж, то мб поставлю глянути що воно таке. Жаль, що там немає Марч, хоча з іншої сторони є Сушен і Рейден
-
lewerlin
Member
Там є Хімекоdaesz: ↑ 08.12.2023 14:08Якщо там є англ дубляж, то мб поставлю глянути що воно таке. Жаль, що там немає Марч, хоча з іншої сторони є Сушен і Рейден
Отправлено спустя 3 минуты 50 секунд:
daesz: ↑ 08.12.2023 14:08Якщо там є англ дубляж, то мб поставлю глянути що воно таке. Жаль, що там немає Марч, хоча з іншої сторони є Сушен і Рейден
- спойлер
-
Donate
Member
CN/JP і гора тексту англійською... Хоча в перших главах його дійсно малоdaesz: ↑ 08.12.2023 14:08 Якщо там є англ дубляж, то мб поставлю глянути що воно таке. Жаль, що там немає Марч, хоча з іншої сторони є Сушен і Рейден
Є розбори оцього хлопця але там перші 27 глав, хоча як раз вони самі цікаві, наступне це там графоманія пішла
https://www.youtube.com/@look1n/videos
Последний раз редактировалось Donate 08.12.2023 15:00, всего редактировалось 1 раз.
-
daesz
Member
Natasha Cioara :pausechamp:
Відео про Отто Апокаліпсиса бачив нещодавно на трубі, класно прописаний персонаж
там ще в іншому відео про хі3 було багато інформації про нього
Жаль Марч немає, рельса без Марч була б зовсім не тою
Donate,
я дивлюсь/дивився розбори від цього
https://www.youtube.com/@HomuLabs
Раджу
А от через відсутності англ дубляжа - ставити, мабуть, не буду. Люблю включити й слухати, а не читати :с
Відео про Отто Апокаліпсиса бачив нещодавно на трубі, класно прописаний персонаж
там ще в іншому відео про хі3 було багато інформації про нього
Жаль Марч немає, рельса без Марч була б зовсім не тою
Donate,
я дивлюсь/дивився розбори від цього
https://www.youtube.com/@HomuLabs
Раджу
А от через відсутності англ дубляжа - ставити, мабуть, не буду. Люблю включити й слухати, а не читати :с
-
daesz
Member
Donate
Доречі, якщо буде цікаво, то "надибав" от цей ютуб канал на якому багато логу/сторі по АК + всякі розбори і тд, глянув сьогодні 2 відео - доволі інформативно, мені сподобалось
https://www.youtube.com/@QaiserMLG
Сьогодні глянув
та
Друге відео якраз вибило в рекомендованих, хоча ніякого аркнайтс релейтед контенту не дивився, так і знайшов канал
Доречі, якщо буде цікаво, то "надибав" от цей ютуб канал на якому багато логу/сторі по АК + всякі розбори і тд, глянув сьогодні 2 відео - доволі інформативно, мені сподобалось
https://www.youtube.com/@QaiserMLG
Сьогодні глянув
та
Друге відео якраз вибило в рекомендованих, хоча ніякого аркнайтс релейтед контенту не дивився, так і знайшов канал
-
daesz
Member
Глянув ще 2 і відчуваю що вже перегружений інформацією, в аркнайтсі просто кілограми лору
- спойлер