Новий короткий трейлер показує світ Dragon Age: Dreadwolf

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Новий короткий трейлер показує світ Dragon Age: Dreadwolf
після провалу Anthem, відмовившись від мультиплеєрних елементів, тому Dreadwolf буде класичною сюжетною однокористувацькою пригодою
Ну хоч так може дійде, що онлайн не потрібний.
Phos4
Member

Геральт
Звісно ж останні сингл плеєр ігри біоварів були набагато краще, всьому виною онлайн.
erazel
Member

Phos4: 05.12.2023 11:00 Геральт
Звісно ж останні сингл плеєр ігри біоварів були набагато краще, всьому виною онлайн.
ну закос під гріндинг з ММО у ДА: Інквізиції сильно підбішував :)
Геральт
Member

Phos4
А це які? Андромеда та інквизиція? Набагато краще, так.
Spiryt
Member

erazel: 05.12.2023 11:12
Phos4: 05.12.2023 11:00 Геральт
ну закос під гріндинг з ММО у ДА: Інквізиції сильно підбішував :)
Там этот закос был, в основном, на первой локации, которая еще и занимала кучу времени на зачистку. Дальше с эти уже было намного проще, но первое впечатление сформировал мнение о всей игре
Sailor Popeye
Member

Baldur's Gate 3 показав, що можна робити дорогі та красиві рпг і це буде добре продаватись.
Blackintrad
Member

Якщо це буде повний сингл плеєр, то не дуже. Отримали масу задоволення від кооперативного проходження БГ, аналогічно з дівініті.
Багатьом іграм не вистачає можливості кооперативного проходження повноцінного сюжету.
Alex646
Member

Sailor Popeye: 05.12.2023 11:34 Baldur's Gate 3 показав, що можна робити дорогі та красиві рпг і це буде добре продаватись.
Нічого бг3 не показав. Пересічний великий розробник або видавець взагалі ніфіга не зрозуміли.
Павло
Member

Sailor Popeye: 05.12.2023 11:34 Baldur's Gate 3 показав, що можна робити дорогі та красиві рпг і це буде добре продаватись.
Так я писав, що бг3 це гра року! Так мені мінуси ставили. А онлайн показує, що я був правий.
El Barrent
Member

Alex646: 05.12.2023 11:41 Нічого бг3 не показав. Пересічний великий розробник або видавець взагалі ніфіга не зрозуміли.
Як це ніфіга? Якщо до ДнД додати лєсбух, то успіх гарантований, а якщо ще й можливість дівчатам пісюна причепить, то і Golden Joystick Awards
NUN4AG
Member

За чутками Dreadwolf почали активно переробляти після провалу Anthem, відмовившись від мультиплеєрних елементів, тому Dreadwolf буде класичною сюжетною однокористувацькою пригодою
Я після Inquisition нічого пристойного від Bioware не очікую, але якщо вони дійсно вдруге поспіль переробляли DA з гри орієнтованої на MMO елементи на сінглплеєрну, то дивно очікувати ішого у порівнянні з Inquisition підсумку цих метаннь із боку в бік.
Тим паче тут вони переробляли гру кілька разів від керівництвом різних "візіонерів" - спочатку розробляли сінгл, потім взяли за основу сервісний Anthem, а після його провалу знову повернулися до сінглплеєрної концепції.
Шкода величезний потенціал серій DA та ME, який через бездарне керівництво IA та в найкращому разі посердній кадровий склад сьогоднішніх Bioware злитий трохи більше, ніж повністю.
Sailor Popeye
Member

Alex646: 05.12.2023 11:41
Нічого бг3 не показав. Пересічний великий розробник або видавець взагалі ніфіга не зрозуміли.
Сподіваюсь все таки це буде мати позитивний вплив. Що можна продавати гру, сінгплеєрну з контентом і без магазину
Та навіть те як поляки продовжують підтримувати та знову влаштувати ніби другий реліз кіберпанку.

Коли вчора побачив гру Ubisoft в стімі, як вийшов з кіберпанку, то зрозумів.
Юбікі не робили би таке DLC з такою кількістю контенту, частину машину, зброї з різними скінами, одяг впхнули би в магазин
Сумно від такого
Draqoon
Member

Шо його той світ показувати, покажіть персонажів і я все зрозумію :insane:
waryag
Member

Alex646: 05.12.2023 11:41 Нічого бг3 не показав. Пересічний великий розробник або видавець взагалі ніфіга не зрозуміли.
Саме тому після його успішного релізу була ціла низка панічних коментарів від бракоробів з маленьких інді компаній накшалт блізів, що БГ3 не можна розглядати в якості нового стандарту якості і взагалі, так нечесно, бо в них лапки!?

Відправлено через 1 хвилину 37 секунд:
Павло: 05.12.2023 11:51 Так я писав, що бг3 це гра року! Так мені мінуси ставили. А онлайн показує, що я був правий.
Згідно онлайну, грою року мусить стати фортнайт! :idea:
Phos4
Member

Геральт
Ну якщо ви рахуєте інквізицію яка вийшла 10 років тому показником для студії то можна вже тоді і оригінальний масс ефект чи DAO згадати, чому ні? Щодо андромеди то це був м'яко кажучи повний провал, ну але якщо вам подобається то ок, нічиїх смаків не засуджую.
Serraxer
Member

Павло: 05.12.2023 11:51
Так я писав, що бг3 це гра року! Так мені мінуси ставили. А онлайн показує, що я був правий.
БГ3шечка планку настолько подняла что теперь пойди дотянись до ее качества всем остальных. Удачи разрабам, конечно если там вообще остались спецы от старой команды Биоваров.
Геральт
Member

Phos4: 05.12.2023 14:13 Геральт
Ну якщо ви рахуєте інквізицію яка вийшла 10 років тому показником для студії то можна вже тоді і оригінальний масс ефект чи DAO згадати, чому ні? Щодо андромеди то це був м'яко кажучи повний провал, ну але якщо вам подобається то ок, нічиїх смаків не засуджую.
Просто нагадаю
То які ж саме останні сінгли біоварів мались на увазі? Крім інквізиції і андромеди ніби ж і не було нічого. Не подобається інквізиція, ок. Андромеда також краще того Anthem, ну але якщо вам подобається Anthem то ок, нічиїх смаків не засуджую.
Andrey2005
Member

Blackintrad: 05.12.2023 11:37 Багатьом іграм не вистачає можливості кооперативного проходження повноцінного сюжету.
Я з цим згоден, але це не повинно бути схоже на чергове онлайн сміття з лутбоксами, або кооператив, але там HotSeat через три лончера і через сервера в зімбабве :gigi:
Phos4
Member

Геральт
Так я вважаю інквізицію поганою грою, в той самий час вважаю що на нинішній момент вони і до такого рівня не дотягнуть.
Ответить