Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
daesz
Member

AmigoPhoenix,
я вам (не конкретно вам, а взагалі) вище кинув відео на стрімабл :)
AmigoPhoenix
Member

daesz
бачив... я і до нього вам вірив... чому ви вирішили, що вас звинувачують в обмані для мене загадка)
WalkMan
Member

daesz: 25.11.2023 19:35Мені ж немає змісту дурити вас, коли я шукаю допомоги із пошуком чогось
у тебе пост (зображення) з поміткою Hidden :beer:

upd: схоже, дійсно якась бага imgur, тоді краще просто вставляти як зображення Изображение
daesz
Member

WalkMan: 25.11.2023 21:07
daesz: 25.11.2023 19:35Мені ж немає змісту дурити вас, коли я шукаю допомоги із пошуком чогось
у тебе пост (зображення) з поміткою Hidden :beer:

upd: схоже, дійсно якась бага imgur, тоді краще просто вставляти як зображення Изображение
Так і буду тепер робити - зображення під спойлер, а якщо далі проблеми - то можна спробувати ще на imgbb вішати, я просто до imgur'а настільки звик, що то вже на підсвідомому рівні :D
shatun
Member

Шановні, а хтось щось замовляв у Польші через Нова Пошта (NP Shopping) чи ще якимось сервісом з доставкою в Україну?
Чи є 100% варіанти при наявності товару у Польші? Ну, хоча б з того самого Komputronik звідки часто-густо наші магази щось тягнуть під замовлення або і взагалі весь асортимент по ПК...
moonlight49
Member

Тема не про це. Автор дійсно кинув биту лінку. Я її виправив припустивши які він міг помилки зробити. Але посилання https://i.imgur.com/CStPn98.jpg має працювати у всіх
Upd: вже ні, не працює
daesz
Member

moonlight49: 26.11.2023 17:14 Автор дійсно кинув биту лінку.
Я вище кинув відео на стрімабл і воно в мене працювало.
moonlight49: 26.11.2023 17:14 Upd: вже ні, не працює
Тепер не працює, і в профілі на imgur'і також знайти неможу. Мабуть випадково аплоуднув, коли не був залогінений і воно видалило як "тимчасове" :с
yupi
Member

shatun
Можно мистом оформлять, доставка будет дешевле. Брал саундбар на аукро и мистом доставка 15кг обошлась что-то около 700грн
Metroa
Member

Вказав старий телефон, забув поміняти, написав продавцю, він 2 дні мовчав, тепер пише уже відправлено нічого не можу зробити? Не буде проблем з доставкою?
Як змінити номер на новий?
Alex_Lviv
Junior

Metroa
якщо є доступ до того старого номеру, тоді через підтримку НП , коли вже буде в Україні і надійде на локальну доставку, спочатку верифікують на старий номер через СМС, після того можна буде номер змінити на інший
або якщо є кабінет НП на старому номері і він активний. тоді прям там зробити переадресацію на новий номер

без доступу до старого номеру - ніяк...

номер моб - це основний базовий ідентифікатор! все інше - піб, адреса - другорядне
yupi
Member

Metroa: 27.11.2023 18:35Не буде проблем з доставкою?
не будет, если ФИО реальные на посылке
Metroa: 27.11.2023 18:35Як змінити номер на новий?
добавить новый адрес или ждать, что сам продавец ответит, иначе никак
Skserj
Member

Ага, трюк с другой областью и городом теперь не канает на алике. Оно теперь по индексам не пропускает. Пришлось Киевский ставить. Если на почте не раздуплятся отправить в мой город, то придётся переадресацию делать, главное шоб оно приехало к нам.
movi
Member

Віднедавна зіткнувся з дивною хрінью - Алі не дає змогу перейти на сторінку для створення запиту на повернення/відшкодування товару. Висить оновлення до закінчення ліміту часу. Але тільки вмикаєш ВПН - відразу попадаєш на потрібну сторінку. Требі враховувати що і ВПН має бути достатнім для завантаження відео.
Dima4s
Member

Skserj: 28.11.2023 14:05 Ага, трюк с другой областью и городом теперь не канает на алике. Оно теперь по индексам не пропускает. Пришлось Киевский ставить. Если на почте не раздуплятся отправить в мой город, то придётся переадресацию делать, главное шоб оно приехало к нам.
і аби на укрпошту не попало. я з ними сварився місяць. без толку. зборище ідіотів. Їм треба додатковий місяць, щоб переадресувати посилку, при цьому подзвонити на відділення куди вона попала, клієнт не може. тільки гаряча лінія, де сидять люди які нічого не вирішують, лише приймають заявки. Через місяць мені подзвонили з відділення ( з особистого номера працівниці) і сказали "в нас тут ваша посилка, вам її переадресувати?" :D
А на скаргу на імя директора мені відповіли, що всі мєтанія посилки по Україні в межах місяця- то штатна робота пошти))

Відправлено через 24 секунди:
movi: 04.12.2023 09:44 Віднедавна зіткнувся з дивною хрінью - Алі не дає змогу перейти на сторінку для створення запиту на повернення/відшкодування товару. Висить оновлення до закінчення ліміту часу. Але тільки вмикаєш ВПН - відразу попадаєш на потрібну сторінку. Требі враховувати що і ВПН має бути достатнім для завантаження відео.
така ж штука з трекінгом в мене
Crong
Member

Dima4s: 04.12.2023 09:52
movi: 04.12.2023 09:44 Віднедавна зіткнувся з дивною хрінью - Алі не дає змогу перейти на сторінку для створення запиту на повернення/відшкодування товару. Висить оновлення до закінчення ліміту часу. Але тільки вмикаєш ВПН - відразу попадаєш на потрібну сторінку. Требі враховувати що і ВПН має бути достатнім для завантаження відео.
така ж штука з трекінгом в мене
З 30-го листопада аналогічно, а ще перестали працювати декілька російських сайтів. Схоже що це наші щось заблокували, от і відвалилась частина AliExpress'а.
moonlight49
Member

Хтось заказував купу дрібних товарів з алі (штук 20 магазинів) на загальну суму $600? Як воно на митницю приходить? Як один на $600 чи як 20 шт по $30?
Питаю бо від цього залежить розмір митних платежів начебто
Smok
Member

moonlight49: 04.12.2023 13:58 Хтось заказував купу дрібних товарів з алі (штук 20 магазинів) на загальну суму $600? Як воно на митницю приходить? Як один на $600 чи як 20 шт по $30?
Питаю бо від цього залежить розмір митних платежів начебто
на митниці рахують 1 доба = 150 євро, не залежно скільки товарів
1 отримува 1 доба = 150 євро
yupi
Member

moonlight49
Покупал 100шт одного мелкого товара на сумму 600$. Весом 5кг где-то. Проехало норм, но это просто повезло. Было 5 пачек по 20шт
Roaster
Member

Dima4s: 04.12.2023 09:52така ж штука з трекінгом в мене
Отзывы о товарах без VPN тоже не отображаются.
moonlight49
Member

Smok: 04.12.2023 16:22 на митниці рахують 1 доба = 150 євро, не залежно скільки товарів
1 отримува 1 доба = 150 євро
Воно ж і на митницю в різні дати прийде... Тоді як рахують?
Ответить