Гравці Call of Duty у сервісі GeForce NOW зіткнулися із блокуванням аккаунтів

Обсуждение статей и новостей сайта
Ответить
Автор
Member

Пропоную обговорити Гравці Call of Duty у сервісі GeForce NOW зіткнулися із блокуванням аккаунтів

Тільки АМД могла накосячити так, щоб призвести до бану гравців, казали вони... :rotate:
daesz
Member

waryag: 02.12.2023 14:55 Пропоную обговорити Гравці Call of Duty у сервісі GeForce NOW зіткнулися із блокуванням аккаунтів

Тільки АМД могла накосячити так, щоб призвести до бану гравців, казали вони... :rotate:
Нє, ну ета другоє (с)
:D
KimRomik
Member

я вважаю що поняття "бан" треба конкретизувати, заборонити будь який пермач і банити на певний термін виключно по рапортам від гравців, а не автоматом
бо дуже багато людей отримують несправедливі бани, при тому вони платять свої гроші за ігри чи контент...
Последний раз редактировалось KimRomik 02.12.2023 15:29, всего редактировалось 1 раз.
daesz
Member

KimRomik
Читав минулого року, що Німеччина забороняє перманентно банити в іграх за чітерство, якщо гра не ф2п, тобто куплена :D
Чи воно дійсно так працює підтведити неможу, правда.
seraphic
Member

Сетинговый шутер через облачный сервис? :lol: да я бы тоже за такое банил
Donate
Member

waryag: 02.12.2023 14:55 Пропоную обговорити Гравці Call of Duty у сервісі GeForce NOW зіткнулися із блокуванням аккаунтів

Це проблема вже COD я так розумію нвідіа договорилася так як іграшки туди добавляють дуже ліниво я так розумію кожна гра там окремо тестується, а в античіт зробити виключення забули :rolleyes:
daesz
Member

Donate: 02.12.2023 17:08

Це проблема вже COD я так розумію нвідіа договорилася так як іграшки туди добавляють дуже ліниво я так розумію кожна гра там окремо тестується, а в античіт зробити виключення забули :rolleyes:
А в чому вина амуде, що вольво/ейпекс і тд забули додати антилаг+ у виключення античіта? :gigi:
Donate
Member

daesz: 02.12.2023 17:11
Donate: 02.12.2023 17:08

А в чому вина амуде, що вольво/ейпекс і тд забули додати антилаг+ у виключення античіта? :gigi:
Ось тут питання генії з амуде писали до розробників античітів чи ні :laugh:

Added in 21 seconds:
seraphic: 02.12.2023 17:05 Сетинговый шутер через облачный сервис? :lol: да я бы тоже за такое банил
Да там не все так погано :gigi:
Ray2000gt
Advanced Member

Дивно, невже такого не було раніше?
Ця проблема вже котрий рік тягнеться. Якщо грати на віртуальній машині з прокинутим GPU (чим по суті і є GeForce Now) в більшості ігр спрацьовує антічіт. Рішення поки що не знайдено. Можливо через не дуже розповсюджений сценарій.
Захар Беркут
Member

Так так пам'ятаю як власники Нвідії писали що тільки АМД так могли, бо в них програмне забезпечення завжди таке, і що якщо так буде з Нвідією - вони з'їдять свою відеокарти від Нвідії з сіллю, ну пишіть адресу куди сіль висилати, я хочу побачити відео як фанати-власники Нвідії жують кожух відеокарти.
Ответить