Вона ніфіга не приведена до ладу, треба буде зайнятись коли буде настрій
Відправлено через 20 хвилин 57 секунд:
Якось так, було/стало

Я на своїй по обкусував кусачками, не ставав водоблок. Ось такий я варвар)spoglyadach: ↑ 25.11.2023 21:38 Я вже маю P5E3 правда з деякими нюансами у вигляді відгорівшої доріжки що йде до якоїсь периферії, але то вже нюанси. Вона нажаль тільки 12Гб пам'яті приймає на борт, але сама по собі дуже цікава штука![]()
Вона ніфіга не приведена до ладу, треба буде зайнятись коли буде настрій
Відправлено через 20 хвилин 57 секунд:
Якось так, було/сталоможна було б ще краще, але не хотілось зосереджуватись на досягненні ідеального результату що б не зробити гірше бо люмінь має властивості ламатись
![]()
![]()
Я би сказав що набагато менш ефективно, але вже ж краще ніж якби радіаторів взагалі не було.radical: ↑ 26.11.2023 08:56 Я, канечьно, ненастаясчій сварщік, але як ви уявляєте будуть працювати оті всі кросіві радіатори з трубками без боксоподібного процесорноко кулера?
Є охолодження типу топ-флоу, в мене на подібній материнці ASUS Maximus колись стояв Big Typhoon і все було чудово, окрім того що цей кулер вигинав текстоліт бо не було обмеження на гвинтах яке б регулювало притискання та відсутність перекосу (віртуальні прівєтікі інженерам термалтейку).radical: ↑ 26.11.2023 08:56 Я, канечьно, ненастаясчій сварщік, але як ви уявляєте будуть працювати оті всі кросіві радіатори з трубками без боксоподібного процесорноко кулера?
Добрий вечір.enterprise2k3: ↑ 26.11.2023 19:21 radical походу в відро. Ще одна чистка контактів, ще одне обмахування щіткою від пилюки (може де старим слоєм спрессованого пилу коротнуло?) - поведінка та-ж сама, з цією відяхою материнки роблять вигляд, що вони труп.
Обнюхав все, запах не стандартний і слабкий. Це все що завгодно, але не запах електроліту. Може дійсно ще раз спробую завести на рідному, подивлюсь що буде
У зв'язку з цією епопеєю придбав би у когось з вас як мінімум декілька mx400 128bit, у мене запаси закінчилися
всякі булиenterprise2k3: ↑ 26.11.2023 19:35 p/s все життя вважав, що там 2м кеша, але на цих процах дійсно 512к. SL3LM
Vlad Tepec-Dracula: ↑ 02.12.2023 17:58 А розʼєм на планці біля відеовиходів то - “Странно выглядящий разъем слева от вас — это порт EVBot. Вы можете (опционально) приобрести внешний модуль управления, позволяющий настраивать карту извне, а не с помощью программного обеспечения. Если память мне не изменяет, EVBot — это еще одна инвестиция в 100 долларов США”
https://www.guru3d.com/review/evga-gefo ... ew/page-3/