Последние статьи и обзоры
Новости
GeForce RTX 3060 залишається найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam
-
daesz
Member
Пропоную обговорити GeForce RTX 3060 залишається найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam
Якісь трохи всраті в них дані. Навіщо вказувати дельту в процентах від проценту не зрозуміло.
От перше місце : NVIDIA GeForce RTX 3060 персентедж : 4.89% зміна : -4.79%
Це означає, що було 9.68, впало на 4.79 і стало 4.89?
Чи це означає що було 4.89, впало на 4.79 і стало 0.1%?
Чи було 4.89%, впало на 4.79% від 4.89% і стало 4.65%?
Чи було невідомо скільки, впало на 4.79% і стало 4.89% від загальної?
Олсо амуде має 2.00%, але нижче в списку є всякі AMD AMD Custom GPU 0405, AMD Radeon RX 6700 XT, AMD Radeon RX 570 і тд. І от що означає то перше амуде з 2%?
Понабирають всяких всяких індусів які нормальний чарт не можуть скласти.
Якісь трохи всраті в них дані. Навіщо вказувати дельту в процентах від проценту не зрозуміло.
Олсо амуде має 2.00%, але нижче в списку є всякі AMD AMD Custom GPU 0405, AMD Radeon RX 6700 XT, AMD Radeon RX 570 і тд. І от що означає то перше амуде з 2%?
-
Donate
Member
Да у габена маленький штат тому місцями там крінжово і зроблено програмістами Навіть зараз велв це інді контораdaesz: ↑ 02.12.2023 15:18 Пропоную обговорити GeForce RTX 3060 залишається найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam
-
daesz
Member
АндерстендаблDonate: ↑ 02.12.2023 15:24Да у габена маленький штат тому місцями там крінжово і зроблено програмістами Навіть зараз велв це інді контораdaesz: ↑ 02.12.2023 15:18 Пропоную обговорити GeForce RTX 3060 залишається найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam
-
Захар Беркут
Member
Монополія вона така, але звичайно ніхто її не бачить.
Так що дивуватись х400% вартості відеокарт не варто.
Так що дивуватись х400% вартості відеокарт не варто.
-
Grava
Member
Ні, 16.19%daesz: ↑ 02.12.2023 15:18Олсо амуде має 2.00%
-
daesz
Member
- спойлер
-
Захар Беркут
Member
daesz
Ну звичайно це -4.79% від 4.89(як від від 100%) тобто -0.24% приблизно.
То АПУшки так позначають, вбудовану графіку тобто загалом.
Здогадатись не важко, а хоча знаєте от тепер я не впевнений, адже так ви згадали про Індусів які там працюють, а я стикався реально з їх математикою, як один дуже потужний кодер Індус мені доводив, що 100% від числа 400, це число 200...
Я тому Індусу побажав щоб він все життя 100% зарплатню отримував, у такому випадку, а він образився та мене забанив.
Ну звичайно це -4.79% від 4.89(як від від 100%) тобто -0.24% приблизно.
То АПУшки так позначають, вбудовану графіку тобто загалом.
Здогадатись не важко, а хоча знаєте от тепер я не впевнений, адже так ви згадали про Індусів які там працюють, а я стикався реально з їх математикою, як один дуже потужний кодер Індус мені доводив, що 100% від числа 400, це число 200...
Я тому Індусу побажав щоб він все життя 100% зарплатню отримував, у такому випадку, а він образився та мене забанив.
-
falameezaar
Member
Там все доволі просто, влобно і прямолінійно про відсотки:daesz: ↑ 02.12.2023 15:18 Пропоную обговорити GeForce RTX 3060 залишається найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam
-
daesz
Member
Там же в списку Intel Xe Graphics, а це вже не АПУшки, а дискретки?Захар Беркут: ↑ 02.12.2023 15:35 То АПУшки так позначають, вбудовану графіку тобто загалом.
Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
Та не дужеfalameezaar: ↑ 02.12.2023 15:39Там все доволі просто, влобно і прямолінійно про відсотки:
- спойлер
daesz: ↑ 02.12.2023 15:18 Пропоную обговорити GeForce RTX 3060 залишається найпопулярнішою відеокартою у користувачів Steam
percent.jpg
-
WWQ
Member
не удивительно, 3060-12 вышла сбалансированным решением для fhd, даже с небольшим заделом на будущее для не требовательных пользователей...
-
Захар Беркут
Member
falameezaar
Тоді я не розумію, куди вимкнулись сотні тисяч, якщо не мільйонів 3060, адже такого майже х2 падіння актуальних карт бути не може за місяць.
WWQ
Так ви не зрозуміли, он вище людина дала данні що сотні тисяч а то і мільйони 3060, виходить згоріли чи випарувались за місяць.
Тоді я не розумію, куди вимкнулись сотні тисяч, якщо не мільйонів 3060, адже такого майже х2 падіння актуальних карт бути не може за місяць.
WWQ
Так ви не зрозуміли, он вище людина дала данні що сотні тисяч а то і мільйони 3060, виходить згоріли чи випарувались за місяць.
-
WWQ
Member
Да я это и не оспаривал, я лишь согласился с объективным утверждением что карта популярна.Захар Беркут: ↑ 02.12.2023 15:43Так ви не зрозуміли, он вище людина дала данні що сотні тисяч а то і мільйони 3060, виходить згоріли чи випарувались за місяць
-
Захар Беркут
Member
Коротше якщо реально переглянути усі відсотки, то виходить лише одне
- статистика steam це брехня та маркетинг, та до дійсності відношення не має.
Зовсім фантастичні там %, вже занадто, дякую тепер зрозумів.
-
falameezaar
Member
Вона напряму залежить від того, чи запускали ви стім на початку місяця та де ви його запускали, погодились ви на survey чи ні, і всяке таке. Я он дивлюсь на свій скріншот, на попередні та на ще більш ранні за вчора - відсоток троха різний. Можна припустити що дані ще продовжують надходити.Захар Беркут: ↑ 02.12.2023 15:55 Коротше якщо реально переглянути усі відсотки, то виходить лише одне
Ну і щодо точності - в мене наприклад комп і декілька ноутів. Вчора першим в стім я влогінив комп і хардваре сурвей пройшов там. Минулі три місяця поспіль мені "везло" на ноут з мобільною 1050ті, тобто минулі рази від мене в статистику Стіма про gpu попадала вона.
-
Artem_K
Member
З моєї спеціальності - майже в меми війшли індійські журнали по хімії, методики з них відтворюються 50/50. Сертифікати на субстанції теж бувають цікаві. Був в мене ментол, де реакція на свинець мала специфікацію - випавший в процесі реакції осад мав бути не темніше чорного кольору. Тобто в них, якщо осад аипаде темніiе, ніж чорний, то це брак )Захар Беркут: ↑ 02.12.2023 15:35 Здогадатись не важко, а хоча знаєте от тепер я не впевнений, адже так ви згадали про Індусів які там працюють, а я стикався реально з їх математикою, як один дуже потужний кодер Індус мені доводив, що 100% від числа 400, це число 200...
-
MrGeronimo
Junior
Цікаво, у мене два компи і один аккаунт. Яку карту вони урахували?
-
_VM_
Member
Чудова карточка с фантастичним співвідношенням ціна/FPS.
Хуанг просто красень, вже 3й десяток років радує нас ідеальними відеокартами.
-
heidfeld
Member
а ты умеешь в сарказм_VM_: ↑ 02.12.2023 21:04 Чудова карточка с фантастичним співвідношенням ціна/FPS.
-
Ijachok
Member
Рахували карту, яка стоїть в системі, де прийшло сповіщення про опитування, і де ви погодилися взяти участь. Вони формують вибірку, а не фіксують залізо з усіх акаунтівMrGeronimo: ↑ 02.12.2023 18:05 Цікаво, у мене два компи і один аккаунт. Яку карту вони урахували?
-
avuremybe
Member
Це зрозуміло абсолютно всим, хто хоч раз брав у ній участь.Захар Беркут: ↑ 02.12.2023 15:55статистика steam це брехня
Оті неадеквати, які тикають тою статистикою в кожному срачі, ніколи тих опитувань не проходили і думають що стім пасивно збирає дані з усих користувачів. Просто не сперичайтесь з такими людьми