Вибір штативу стабілізатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

Доброго дня усім. Потрібен стабілізатор для смартфону. Швидкий пошук дав розуміння що хороший варіант це DJI OM Osmo Mobile. У місцевих магазинах ціни нерозумні, на алі дещо краще. Знайшов 2 версії - 4 SE та 6.
Підкажіть чи велика різниця між цими апаратами, варто узяти дорожчу 6 версію? Є офіційний магазин, де краще узяти?
Zoomus
Junior

На алі точно дешевше, а модель як рекомендувати, якщо не зрозумілі цілі та бюджет) В мене були і професійні, а зараз користуюсь дешевою моделю з Алі - Gimbal L08 (ось огляд https://cenakachestvo.com/uk/oglyad-sel ... l-l08.html), і цього достатнью для селфі з друзями.
EvgeniyK86
Member

Zoomus: 02.12.2023 00:41 На алі точно дешевше, а модель як рекомендувати, якщо не зрозумілі цілі та бюджет)
Ціль - створення контенту для продажів (динамічні відеоролики), так що потрібна якість. Бюджет до 5-6 к гривень.

Відправлено через 2 хвилини 57 секунд:
Zoomus: 02.12.2023 00:41 зараз користуюсь дешевою моделю з Алі - Gimbal L08 (ось огляд https://cenakachestvo.com/uk/oglyad-sel ... l-l08.html), і цього достатнью для селфі з друзями.
То селфі палка, чи то я недогледів. А мене цікавить стабілізатор з моторчиками який буде уплавняти відео і тримати у фокусі рухомий об'єкт.
0kie
Member

EvgeniyK86
Сам озадачивался таким устройством с моторчиком, но вес моей мобилы с чехлом примерно 250 грамм, что не каждому штативу под силу справится. Думаю, на этот параметр надо смотреть в первую очередь. Отсюда и цена будет ясна, и функционал.
В итоге себе пока ничего не выбрал. Отложил на потом. Вы если что-то купите и протестируете, то дайте знать в личные сообщения. Спасибо.
Donate
Member

EvgeniyK86: 23.11.2023 11:24 Доброго дня усім. Потрібен стабілізатор для смартфону. Швидкий пошук дав розуміння що хороший варіант це DJI OM Osmo Mobile. У місцевих магазинах ціни нерозумні, на алі дещо краще. Знайшов 2 версії - 4 SE та 6.
Підкажіть чи велика різниця між цими апаратами, варто узяти дорожчу 6 версію? Є офіційний магазин, де краще узяти?
Бери до уваги що китайці дурять м'яко кажучи на ПЗ, так як робота подібних стабілізаторів йде тільки через їх софт...

В свої часи з днофонів проганяв через proDAD Mercalli відео і результат там більш чим непоганий був... Зараз напевно варіацій стабілізацій більше.
EvgeniyK86
Member

0kie
Donate
Прийшов стаб, усе працює. Працюють функції у стандартній камері, також є своє пз яке встановлюється не з плеймаркета. Воно трохи задурене, ще буде дружина розбиратись. Замовляв OM 6, вийшов 150, розмитнення не було.
0kie
Member

EvgeniyK86
С каким весом мобилки работает?
EvgeniyK86
Member

0kie
У нас смартфон грам 200, а так пише до 290 грам підтимується.
Ответить