Ubisoft дарує Assassin's Creed Syndicate

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Junior

Вчера скачал эту игру . Как оказалось - ни украинского ,ни русского языка в ней нет ни в каком виде ,ни титрах ,ни озвучке . Перепробовал три озвучке ни с одной не запустилась .Пришлось снести игру. Вот такая вот халява. :)
ZSX
Member

Феофан Мухин: 28.11.2023 13:31
Hotspur: 27.11.2023 20:40 ... Ото блек флаг був гарний
Це, мабуть, тому що Ви в нього ще тодi грали коли вiн вийшов.
Жахливу рiч скажу: так склалось, що Флаг тодi я пропустив i граю тiльки зараз. Так от, як на мене - зменьшена копiя Одiссеї
Років 5 тому читав, що Black Flag найкраща в серії. Пограв 2 години і видалив. Якщо це найкраща, то ця серія явно не для мене. :-/
Hreiđmar
Junior

якщо гра не повна і немає всіх діелсі то кращє, мабуть, в безкоштовному магазині скачати її
Alligator
Member

harito: 28.11.2023 15:30 Вчера скачал эту игру . Как оказалось - ни украинского ,ни русского языка в ней нет ни в каком виде ,ни титрах ,ни озвучке . Перепробовал три озвучке ни с одной не запустилась .Пришлось снести игру. Вот такая вот халява. :)
Не можу стверджувати на 100% що це саме той безкоштовний Assassin's Creed Syndicate бо хоч на "отримати безкоштовно" тицкав но маю його в стімі (не запускав ніразу тому, про гру юбіки знати не повинні, вони додають в бібліотеку юплею з епіка та стіма лише після тицкання на "запуск"), але при інсталяції московитська присутся.
спойлер
Изображение
P.S. у іграх з юплею потрібно в самому клієнті в налаштуваннях гри вибирати мову, я з таким у вальхалі зустрівся. :beer:
Ответить