Покупки на ebay.com и всё что связано с данной торговой площадкой

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:30, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
7mindfields
Member

То що, може є якийсь нормальний покроковий гайд, як на тому конченому єбеї зареєструватись і що робити, щоб тебе не забанили, просто за те, що ти там пару речей на рік максимум намагаєшся замовити?
yupi
Member

7mindfields: 28.11.2023 02:46 може є якийсь нормальний покроковий гайд, як на тому конченому єбеї зареєструватись і що робити, щоб тебе не забанили
Регаться не с Украины. Никакие впн не канают
укр акки = бан перманентно, может через час, а может через неделю.
quadrotony
Member

yupi: 28.11.2023 15:45
7mindfields: 28.11.2023 02:46 може є якийсь нормальний покроковий гайд, як на тому конченому єбеї зареєструватись і що робити, щоб тебе не забанили
мої батьки продають на ібей вже багато років, і мають декілька акаунтів
і норм
Мерзавчик
Member

В мене ситуація куди як веселіша - тижні зо два тому почався глюк, що ставки робити не можу - постійно вибиває на вікно вибору способу оплати. І ніякі танці з бубном не допомагають. Нагуглив схожі проблеми у інших - кажуть, продавець поставив виключення на ваш регіон, щось типу того... та досить дивно, що всі продавці раптово перестали приймати від мене ставки...) Єдине рішення що знайшов - кажуть глюк ібея і писати в саппорт, поки що з результатів - тільки години 2 вср***го часу, і щось поки результатів від техвідділу їх - нуль. Оце халєпа... може хтось зтикався, в когось було?
7mindfields
Member

А як тоді їм користуватися після цього в Україні?
aaleksandrenko
Member

та норм вроді. без впн користуюсь
спойлер
акк.png
yupi
Member

aaleksandrenko
речь про новорегов

Відправлено через 53 секунди:
7mindfields: 28.11.2023 19:31А як тоді їм користуватися після цього в Україні?
покупать акк, зареганный в германии/автсрии и тд
7mindfields
Member

yupi: 28.11.2023 22:44 aaleksandrenko
речь про новорегов
Справа в тому, що акк 21 року який так само успішно вилетів в трубу :D

Відправлено через 1 хвилину 3 секунди:
yupi: 28.11.2023 22:45 покупать акк, зареганный в германии/автсрии и тд
Типу вони не потребують подальшої верифікації?
moonlight49
Member

Мерзавчик: 28.11.2023 17:10 В мене ситуація куди як веселіша - тижні зо два тому почався глюк, що ставки робити не можу - постійно вибиває на вікно вибору способу оплати. І ніякі танці з бубном не допомагають. Нагуглив схожі проблеми у інших - кажуть, продавець поставив виключення на ваш регіон, щось типу того... та досить дивно, що всі продавці раптово перестали приймати від мене ставки...) Єдине рішення що знайшов - кажуть глюк ібея і писати в саппорт, поки що з результатів - тільки години 2 вср***го часу, і щось поки результатів від техвідділу їх - нуль. Оце халєпа... може хтось зтикався, в когось було?
ebay перевіряє платоспроможність способу оплати схоже після нещодавніх оновлень. Принаймні робить це перші один-два рази після внесення змін у систему. На третій вже наче не цьогоробить, чи то мені так щастить.
Так само якщо виграєш лот - відразу списує с картки без мого втручання.
Мерзавчик
Member

moonlight49: 29.11.2023 00:11 ebay перевіряє платоспроможність способу оплати схоже після нещодавніх оновлень. Принаймні робить це перші один-два рази після внесення змін у систему. На третій вже наче не цьогоробить, чи то мені так щастить.
Так само якщо виграєш лот - відразу списує с картки без мого втручання.
не знаю, але те що вони нещодавно щось"намутили" на своїй стороні - факт, і так, можливо це повязано з автосписанням - бо раніше за дуже рідким виключенням я робив то все мануально. Але хрін би з ним, з автооплатою - але через постійно висяче вікно вибору способу оплати ставку зробити неможливо, іноді - проскакує, вдається, але якоїсь закономірності я не знайшов... крч, намутили вони просто швах.
yupi
Member

7mindfields: 28.11.2023 22:46Типу вони не потребують подальшої верифікації?
Верификация на телефон той же страны, где регается акк, обязательна. Потом уже можно перерегать на свой тел и свой емейл в Украине.

Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
7mindfields: 28.11.2023 22:46акк 21 року який так само успішно вилетів в трубу
Это может быть из-за рефандов ещё и не оплаты выигранных лотов
7mindfields
Member

yupi: 29.11.2023 11:42
7mindfields: 28.11.2023 22:46Типу вони не потребують подальшої верифікації?
Верификация на телефон той же страны, где регается акк, обязательна. Потом уже можно перерегать на свой тел и свой емейл в Украине.

Відправлено через 3 хвилини 17 секунд:
7mindfields: 28.11.2023 22:46акк 21 року який так само успішно вилетів в трубу
Это может быть из-за рефандов ещё и не оплаты выигранных лотов
Декілька днів дивився об’яви, потім змінив номер телефону (і верифікував) і назву вулиці, бо вказана була стара адреса, жодної покупки, рефанду, чи ставки не встиг зробити
А підтримка на рівні тої ж, що і у блізів, такі ж дебіли сидять: ми вам не розповімо, в чому порушення, бо це внутрішня інфа, думав може на особливого потрапив, спробував наступного дня ще раз в сапорт написати, а вони там всі такі :lol:
yupi
Member

7mindfields: 29.11.2023 18:22 ми вам не розповімо, в чому порушення, бо це внутрішня інфа
это стандартный ответ.
а вообще от одного саппорта как-то добился ответа, банят из-за того, что ебей считает Украину страной повышенного риска, еще до войны это ответили.
так же порекомендовали переехать в европу и там открывать новый акк. либо же просить друга/подругу с европы, тогда бана не будет. больше подобного ответа не слышал ни от одного саппорта
7mindfields
Member

yupi: 29.11.2023 21:30
7mindfields: 29.11.2023 18:22 ми вам не розповімо, в чому порушення, бо це внутрішня інфа
это стандартный ответ.
а вообще от одного саппорта как-то добился ответа, банят из-за того, что ебей считает Украину страной повышенного риска, еще до войны это ответили.
так же порекомендовали переехать в европу и там открывать новый акк. либо же просить друга/подругу с европы, тогда бана не будет. больше подобного ответа не слышал ни от одного саппорта
Але вже тільки на інші данні, як я розумію? Чи реально зареєструвати ще один, на себе, попросивши зробити це когось з-за кордону?
yupi
Member

7mindfields: 29.11.2023 22:52Чи реально зареєструвати ще один, на себе, попросивши зробити це когось з-за кордону?
реально. просто верификацию делать на разные данные и с разных устройств
nochnik89
Member

Ебей уже не разрешает пользоваться одним пейпалом на разных профилях ?
maks9501
Junior

Подскажите сталкивался кто то с таким?

При размещении ставки на товар выдает ошибку "The item you are trying to purchase is not available for purchase in your location. You cannot buy this item."
При этом офферы высылать могу, а ставки и бай нау - ошибка.

С аккаунта только покупал товар, никогда не продавал.
Локация в аккаунте США, адресс форварда тоже США, украинский только номер телефона и все

Как решить эту проблему, есть у кого то мысли?

*Ебай никаких писем на почту не присылал
maks9501
Junior

UPD
проблема решена
graft
Junior

и как разрешена ?
BOBAHH
Member

graft
попросил родственников\знакомых залогинится в США и сделать ставку )))
Ответить