Странные вопросы и точные ответы

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Sachem
Я запитую про конкретні цифри: до 10Гб HEVC проти 20+Гб H264. Якщо переходити на HEVC, то тільки в цілях економії місця хоча б у два рази. Тому і цікавлюсь.
Для конкретного прикладу: є H264 BD Remux 22Gb файл з бітрейтом 23MB\s, є HEVC H265 8Гб файл з бітрейтом ~8MB\s. Звукові дороги аналогічні.
Якість буде співставна чи ремукс в такому порівнянні буде все ще кращим?
Sachem: 26.11.2023 13:03h265(HEVC) при меньшем объёме файла даёт лучшее качество, чем h264
Це ясно. Цікавить більш практичне порівняння в реальних файлах, які різняться десь у два рази по розміру.
Sachem
Member

Ostin: 26.11.2023 13:11Я запитую про конкретні цифри: до 10Гб HEVC проти 20+Гб H264.
Щоб розмовляти про конкретнi цифри треба мати на руках конкретнi файли. I все одно то буде саб'єктивне враження, об'єктивно виміряти не має iнструментiв. Але з власного досвiду можу сказати, що h265 у два рази меньший за об'ємом має буду кращим, значно кращим, нiж h264.

P.S. Я перекодом у h265 не займаюся, лінь, але в архiв намагаюся кидати h265.
Ostin
Member

Sachem: 26.11.2023 13:22з власного досвiду можу сказати, що h265 у два рази меньший за об'ємом має буду кращим, значно кращим, нiж h264
Оце гарна відповідь, дякую :beer:
Саме на таке і розраховував.
Earanak
Member

delete
Решил в отдельную тему вопрос оформить, сорян...
delete
krivonos-kolya
Member

Earanak
померять штангенциркулем, но там разновидностей меньше 5.5х2.5 немного
_nic
Member

Чим краще клонувати ssd? Я спробував clonezilla та пошкодував, швидкість запису як на флешку ~15 мб/сек
murzik
Member

Які способи якісно запсиати голсоове повідомлення для автовідповідача? Потрібен чіткий голос, чистий звук, не зовсім "роботизований". Є необхідність часто змінювати зміст повідомлення. У форматі wav- mp3
Читав, що чат GPT це вміє, але не знайшов як. Зараз залогінитись взагалі не можу.
taxi911
Member

murzik
ChatGPT
К сожалению, я не могу озвучивать текст, но я готов помочь вам с вопросами или информацией в текстовом формате.
akr
Member

Вітаю
Чи коректно заміряти напругу на бп пк на молексі по 12в лінії? Бо він не реагує на нагрузки взагалі (що мабуть добре)
krivonos-kolya
Member

У большинства БП atx одна 12в линия, потому замеряйте где вам удобно. Могут быть просадки на разьемах при большом потреблении
Барбарис
Member

На диску С є папка Intel\iGfx\XeFX, там повно папок типу Cyberpunk2077.exe_488 або Д'ябли тощо з файлом Features.csv. Що за фігня? Вбудованої графіки інтел немає, інакше розшифрувати це не можу.
Yellow wall
Junior

Здравствуйте,

На некоторых материнках есть разъем hdmi 2.1 что позволяет подключить монитор 4K со встроенной видеокартой.Хотелось узнать кто то использует такое подключение без обычной видеокарты для 2K или 4K монитора.Хватит ли 4 ядерного проца i3 12100 для просмотра онлайн фильмов и серфинга?
Mr_Volan
Member

Yellow wall: 19.12.2023 18:51 i3 12100 для просмотра онлайн фильмов и серфинга?
Конечно хватит. Я на встройке "играть" умудрялся, на i3 10105
Yellow wall
Junior

Mr_Volan: 19.12.2023 19:13 Конечно хватит. Я на встройке "играть" умудрялся, на i3 10105
И у вас монитор 4k?
Mr_Volan
Member

Yellow wall: 19.12.2023 19:43И у вас монитор 4k?
2К, но у вас задача играть не указана. для всего остального хватит
Midi-Fighter
Member

чи можливо отримати точну інфу про стан 2.5 сата ссд в crystal disc info, якщо підключити його по юсб через перехідник? чи треба все одно підключати на пряму?
Scoffer
Member

Midi-Fighter
В залежності від екземпляра кишені/перехідника. Потрібна підтримка ATA passthrough. З тих що бачив - більшість підтримує, але існують варіанти.
murzik
Member

web версія телеграму дуже погано рпацює, не завантажує фото, відео. у всіх так? chrome
Graveworm
Member

murzik
Так
Фуріфокс
Після передостанньої обнови
Барбарис
Member

murzik, може нарешті та блювота кацапська здохне.
Ответить