Знаю одне пацаняри, якщо буду брати андроїд знову - то це топ чи колотоп моделі від
гнусмаса, я багато страждав і з ксяомі, всякими "топовими" мейзу, умі, херумі і т.п. свого часу......де підтримка закінчувалась по суті через пів року, а тіло було сире і глючне в багатьох аспектах або подихав акум чи ще шось..... наважвися і купив майже 4 роки назад бюджетного A71 гнусмаса - преше враження після топ китайози тіпа мейзу про 6 - блєат..... у гнусмаса все чудово
працює з коробки, не треба ніяких рутів\херутів, камера знімає, звук не хрипить, додатки не лагають .... і це блєат навіть далеко не топова модель - так і бігає досі цей смарт у сина, вже 4 роки і вже аж на 13-му андроїді (був з коробки 9-й андроїд).....а собі тоді не зажав грошей і взяв найдорожчий топ - S20 Ultra на снапі .... пройшло 3.5 роки, а по суті тіло ще НІДЕ не втратило актуальності - проц швидкий - все літає, андроїд оновлюється постійно і стоїть актуальний 13-й, камера шикарна 108 МПікселів, пам'яті 512, батарея як тримала день так і тримає, екран 120 Гц ......міняю тільки чохли час від часу, бо затираються
![;) ;)](./images/smilies/wink.gif)
За цей час я б напевне поміняв вже 3-4 китайози (як раніше це робив) і це б коштувало напевне вдічі або втричі дорожче..... так що робіть висновки,
краще один раз взяти РІЧ, та юзати не займаючись втратою часу на єрунду
![super :super:](./images/smilies/super.gif)