Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Покупки в Китае: aliexpress.com и другие площадки, доставляющие товар в Украину

Пообсуждать сам товар - в тематических разделах (выбор "чего либо" и тп)

Покупки на amazon.com
Покупки на ebay.com
Покупки на newegg.com и в других магазинах США, где часто не принимают к оплате карты украинских банков
Покупки на computeruniverse.net

Экспресс доставка посылок в/из Украину со всего мира

Пообсуждать цены: Стоимость комплектухи: прогнозы, мысли, размышления

спойлер
Всем привет, ищу помощи у людей которые заказывают или заказывали товар с aliexpress. Почитал чучуть статей в интернете... но не сильно забрался.
За полнил форму профиля ( адрес получение посылки ):
http://i.piccy.info/i7/bfa3ae8d5567dcc7 ... Snymok.png" target="_blank
есть - privat internet card, для оплаты.
А что дальше делать не могу понять ))) я так понял что надо привязать к 1 с плтежных систем ? или сразу делать оплату с номера карточки ? :shuffle:
буду благодарен за помощь... :beer:
Последний раз редактировалось gehka3 22.11.2018 10:37, всего редактировалось 1 раз.
Причина: !
EvilEye
Junior

а кто-то сталкивался с невозможностью добавить карту для оплаты? говорит из соображений безопасности не можем добавить. до этого карта была, но срок истек у нее
Alex_Lviv
Junior

EvilEye
Всім угадати, куди саме карта не додається? ))
Якщо магаз США - то зараз в них багато шопів де укр карта не акцептується, там тоді палкою платити, + переконатись шо відправлять на форвардера
Heildvald
Junior

Ну що замовив я собі з аліка 7950x за 14800 тепер питання який він прийде, чи буде таможенний збір і чи запрацює)
Vln
Junior

на али вчера гривневая приват добавилась без проблем
Andrew_R30
Member

Я собі додав в кошик FPV пульт RadioMaster TX12 та Smart Wotch Haylou GST, планую купувати.
Що ще можна цікавого зі знижкою докинути в кошик?
AmigoPhoenix
Member

В мобільному додатку AliExpress в грі Merge Boss хтось міняв акційні очки на купони? Які додаткові умови застосування купонів присутні? Маю на увазі купон наприклад 4$ від якої мінімальної суми замовлення можна застосовувати?
спойлер
ali black friday.jpg
Crong
Member

AmigoPhoenix: 23.11.2023 15:17Маю на увазі купон наприклад 4$ від якої мінімальної суми замовлення можна застосовувати?
Купон на 4$, буде для товарів від 4$.

У вас теж від сьогодні дають тільки 1 бал за завдання, і 1 заряд енергії за перегляд товарів?
AmigoPhoenix
Member

Crong: 23.11.2023 17:51Купон на 4$, буде для товарів від 4$.
Дякую за відповідь

Так. На даний момент дають 1 бал . Зранку (після 10год) ще давали норм балів і зарядів. Зяряди енегрії я всі зранку забрав. В обід (плюс мінус між 14-16 години) за завдання також нормально давали балів. По одному балу почало видавати, коли зайшов в додаток десь після 17:00.
Shreder
Member

не можу поняти чому на сторінці товару ціна набагато менша ніж у коли її додав у кошик. Треба виконати певні умови, щоб ціна була така як на сторінці товару?
спойлер
https://dropmefiles.com.ua/ua/v4Px36cZU
Evergod
Member

AmigoPhoenix
Купон наприклад на $4 застосовується автоматично на сумму від $4.01.
Crong
З ранку давало нормально энергії.
Shreder
Може доставка ще додається.

Промокоди
спойлер
Промокоди для України
UABF8 -$ 6 на замовлення від $ 45
UABF10 -$ 10 на замовлення від $ 80
UABF20 -$ 20 на замовлення від $ 150
UABF50 -$ 50 на замовлення від $ 300
UABF80 -$ 80 на замовлення від $ 450
AEUA10 -$ 10 на замовлення від $ 80
AEUA20 -$ 20 на замовлення від $ 150
AEUA50 -$ 50 на замовлення від $ 300
BFandroprice6 -$ 6 на замовлення від $ 45
BFandroprice10 -$ 10 на замовлення від $ 80
BFandroprice20 -$ 20 на замовлення від $ 150
BFandroprice50 -$ 50 на замовлення від $ 300
BFandroprice80 -$ 80 на замовлення від $ 450
yupi
Member

Evergod
Эти коды ещё вчера не работали :gigi:
Crong
Member

AmigoPhoenix
Evergod
Як гадаєте, у AliExpress'а щось зламалось, чи вони таким чином прикрили лавочку з безкоштовними купонами?
Evergod
Member

yupi
НУ от я сьогодні купив товар з промокодом UABF8. ($12 купон з гри, $12 (знижка 4 за кожні 20) і той промокод на $6)
Crong
Зламалось напевно.
Shreder
Member

Evergod: 24.11.2023 17:57
Shreder
Може доставка ще додається.а
нє, я вже розібрався. Товар з поміткою Lowest price in 30 days продається по тій ціні лиш тоді коли купуєш його окремо, без додавання в кошик. І його можна тільки 1 штуку замовити, якщо більше то ціна інша
divinity
Member

AmigoPhoenix: 23.11.2023 15:17 В мобільному додатку AliExpress в грі Merge Boss хтось міняв акційні очки на купони? Які додаткові умови застосування купонів присутні? Маю на увазі купон наприклад 4$ від якої мінімальної суми замовлення можна застосовувати?
спойлер
ali black friday.jpg
скільки треба було часу, щоб набрати 40к в цій "грі"?
AmigoPhoenix
Member

divinity
приблизно 3-4

Evergod
думаю, що алі обмежив

Evergod
Як вам вдалось назбирати балів в грі на купон 12$. Мене ще вчора на рівні 65000 балів обмежили 1балом за завдання
Evergod
Member

AmigoPhoenix
спойлер
Ну я грав ще на 11,11, там забрав купон на $5 і пару по 0,5. Потім до початку чорної пятниці кожен день можна було енергію купляти за монети, там я набрав її біля 3000, і далі за завдання давало, сьогодні десь 400+ дало ( я ще 2 друзів туди запрошував і за них по 60 давало). Плюс там лотерейні білети, за них я на 11,11 і чорну пятницю виграв призи. Китайці цього разу мені насипали від душі :super: .
aaleksandrenko
Member

Crong: 24.11.2023 18:11 AmigoPhoenix
Evergod
Як гадаєте, у AliExpress'а щось зламалось, чи вони таким чином прикрили лавочку з безкоштовними купонами?
Нічого не ламалось. Є ліміти на кожний промокод. Якщо він вичерпався то відповідно не буде активуватися. Треба пробувати інший
Crong
Member

aaleksandrenko
Мова йшла про гру Marge Boss, де за виконання завдань давали бали, які потім можна було обміняти на купони. З 23-го числа за завдання почали давати 1 бал, замість 150-2500.
AmigoPhoenix
Member

Evergod: 24.11.2023 21:00кожен день можна було енергію купляти за монети, там я набрав її біля 3000
Геніально і просто, але я до такого не додумався.

Можливо багато людей так зробили. В результаті нахапали багато купонів по 12-20$. А алі такий момент не врахував. А коли роздуплився, то вирішив обмежити всім завдання до 1 балу. Ну або в них відразу був запрограмований ліміт на загальну суму всіх купонів, після перевершеня якого автоматично всі попали під обмеження.
Ответить