Общая тема по OLX

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Moderator

В данной теме всё о мошенничестве и мошенниках на OLX

Местные "герои": Внимание! Ненадежные люди!

Для того, чтобы ознакомиться или оставить отзыв о сделках на Барахолке нашего форума, просьба обратить внимание на следующую тему:
Путеводитель по разделу отзывов. Где оставить отзыв, как искать, FAQ

Правила конференции распространяются в полной мере на данную тему (п.2.3, п.2.4, п.3.6, п.3.9, п.3.10)

Сообщения без конкретики - удаляются

OlxSupport:Здравствуйте.

Оставьте, пожалуйста, контакты мошенников по этой ссылке - _http://blog.olx.ua/4019/ne-dadim-moshennikam-shansa/ чтобы проинформировать и обезопасить других пользователей. Также обязательно напишите нам о подозрении на мошенника через Службу поддержки _http://olx.ua/uk/contact/. Если Вы стали жертвой мошенника, то советуем поступить так:
Свяжитесь с администрацией сайта с помощью раздела «Обратная связь». Предоставляйте, пожалуйста, полное подтверждение мошеннических действий пользователя (а именно - сканкопию или фото чека, накладной, счета с координатами, телефоном и другими данными мошенника), подробности вашей сделки, переписку с продавцом.

Мы также рекомендуем вам обратиться в местное отделение милиции с заявлением о факте мошенничества. После вашего обращения на основании официального запроса мы сможем предоставить представителям правоохранительных органов данные для дальнейшего расследования.

Обязательно прочитайте нашу статью, которая может Вам помочь вернуть деньги. _http://blog.olx.ua/9185/o-moshennichestve-kak-vernut-ukradennyie-dengi-s-bankovskoy-kartyi/

Официальная поддержка Olx
viewtopic.php?p=1558297#p1558297

Центр поддержки клиентов: 0800204444

Полезная статья: Как уберечься от мошенников в интернете

Сайт Управління боротьби з кіберзлочинністю МВС України: порядок действий

Альтернатива ОЛХ: всё о других торговых площадках
Alex_Lviv
Junior

vovse: 08.11.2023 17:01 опять лох умер
что-то с введением комиссии это стало какой-то нормой :lol:
+++
то саме. залогінитись неможливо, пустило з телефону, встиг написати "відпишіть у вайбер мені" відправив і викинуло з акка, далі вже не пустило

в деякмх лотах вгорі чітко написав "відповідаю тільки у телеграм і вайбер" , треба буде у всіх ту фразу дописати
movi
Member

Сьогодні вперше зняли комсу. За лот ціною в 300 грн. комісія 13 гривень. Якщо продасться лот за 1300 то комісія буде 23.
Виходить дрібницю купувати не цікаво.
Alex_Lviv
Junior

movi
дрібниці хіба через міст-доставку, +10грн все одно менше ніж НП
саме дрібниці і висилаю доставкою, все шо більше 500грн - тільки пряма відправка
Krawez
Member

movi: 08.11.2023 17:17 Сьогодні вперше зняли комсу. За лот ціною в 300 грн. комісія 13 гривень. Якщо продасться лот за 1300 то комісія буде 23.
Виходить дрібницю купувати не цікаво.
Чому? Кинув гроші на карточну продавцю і доставка Укрпоштою, дешево і сердито.
seraphic
Member

Заходишь такой на olx.ua а там просто
Сторінку не знайдено

:lol:
Desmond
Member

у мене взагалі таке: Изображение
Браузер еdge оновлений звісно ж
Krawez
Member

Замітив закономірність, що чим більше знімають коштів за ОЛХ доставку, тим глючніше сайт.

:laugh: Цe оголошення має потенціал
Рекомендуємо придбати рекламу набір «Швидкий продаж», щоб отримати до 3952% більше переглядів :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
OdeessaM
Junior

У всех такое?

Покупатель оформил доставку минут 30 назад, досих пор у меня нет в кабинете
_clawfinger_
Member

OdeessaM
учора все норм було.
b2b
Junior

+380633035945 Генадій - Шахрай з ОЛХ.
Будьте обережні, просить предоплату за товар, розказує про важке життя і маленьку дочку.
Мерзавчик
Member

b2b: 20.11.2023 01:08 +380633035945 Генадій - Шахрай з ОЛХ.
Будьте обережні, просить предоплату за товар, розказує про важке життя і маленьку дочку.
...якби просто передоплату пару гривень за наложку попросив - то норм, а як на жалість б'є - це б і мало насторожити.
І шо, скільки дочурці задонили?)
fds2002
Junior

кто будет отправлять мистом - отправил фигню за сотню, из розетки, покупатель не пришел. вместо 5 дней посылка лежала в его розетке 10 дней, потом вернулась в мою розетку. пришел туда через 6 дней - по их базе у них такой нет, по номеру телефона тоже ничего нет. а по треку миста там уверенно лежит. Т.е. со сроками и треком у них все непонятно, шаг в лево/право - посылки пропадают. забил.
Aleksandr1973
Member

fds2002
А я как раз первый раз Мистом заказал . Хрен отслеживается .
Alex_Lviv
Junior

fds2002
До вересня було все ок з доставкою через Міст, поки не поміняли відправника з реального на олх
Так взагалі шизу намутили, якщо раптом незабор , відмова і повернення - тоді посилка то вернеться, але вам її не віддадуть :lol: , 1 в 1 як в мультику Простоквашино, почтальйон пєчкін з посилкою.
В мене теж точка моста на Розетці, там і дізнався в них про той маразм
Поняти суть цього розводу - знайти відправлення лох доставки у власному кабінені Міст

Отправлено спустя 2 минуты 59 секунд:
Aleksandr1973
Почекати, до отримувача ніби все норм їде
+ трек номер змінюється на інший одразу при реєстрації відправки
Мерзавчик
Member

А що це в лісі здохло - браузерна версія рефреш і перемикання сторінки норм робить, не тупить по 5-10 сек.... хто їх покусав.... невже це вони за мої 1- гривнІВ з продажу спромоглися не криворуких індусів найняти? :gigi:
vovandos1
Member

Доброго дня, прошу поради. Продаю не часто, зараз продаю недешевий комплект десь за 800 долларів і мені написала людина що готова придбати і при цьому нуль питань щодо гарантії, тестів, фото. Олх доставку оплатив. Мене зазвичай тестами задовбують а тут просто замовили і все. Чи може я себе накручую?
7mindfields
Member

vovandos1: 22.11.2023 15:17 Доброго дня, прошу поради. Продаю не часто, зараз продаю недешевий комплект десь за 800 долларів і мені написала людина що готова придбати і при цьому нуль питань щодо гарантії, тестів, фото. Олх доставку оплатив. Мене зазвичай тестами задовбують а тут просто замовили і все. Чи може я себе накручую?
Обовязково зафіксувати серійний номер, на випадок можливої підміни
Мерзавчик
Member

vovandos1: 22.11.2023 15:17 Доброго дня, прошу поради. Продаю не часто, зараз продаю недешевий комплект десь за 800 долларів і мені написала людина що готова придбати і при цьому нуль питань щодо гарантії, тестів, фото. Олх доставку оплатив. Мене зазвичай тестами задовбують а тут просто замовили і все. Чи може я себе накручую?
оплатив - чи замовив наложкою олх доставкою? це різні речі...
vovandos1
Member

Мерзавчик: 22.11.2023 15:31
Олх доставка оплачена
Мерзавчик
Member

vovandos1: 22.11.2023 15:33
Мерзавчик: 22.11.2023 15:31
Олх доставка оплачена
Ааа, ну тоді чом би й ні... хай серійники на НП впишуть - підредагують назву - та й все. Насправді часто чим товар дорожчий, тим покупці менш... менш "вибагливі", скажімо так.
Ответить