Выбор смартфона / коммуникатора

Смартфоны, планшеты, другие мобильные устройства и телекоммуникации
Ответить
Автор
Member

murzik: 19.11.2023 07:53
snapdragon999: 19.11.2023 05:53
у моторола много брака, если такое брать то только с гарантией нормальной. почитал 4 пда, бывают перезагрузки и отвал сети. ПО особо там никто не будет править, раз выпустили и до побачення.Поддержка как у Китайцев 2 эшелона.
Ну почалося
То що, Xiaomi? За 6- 7к
мне все равно, бери это фуфло :gigi: почитай ветку 4пда и там спроси.
Donate
Member

7mindfields: 19.11.2023 09:18 у ксяомі підтримки взагалі немає
Ну оце копати собі яму. Сяомі ніяк не вивозить біля топів, тому що підтримка там в них +/- однакова всюди, те що підходить для бюджетки за 150 не підходить для телефонів вже за 300$+. А ось серед дешевих телефонів там значно легше конкурувати. Тому що там конкуренції немає :laugh: Практично всі роблять аби як, та ще як правило ще з б/в комплектухи :laugh:
Oleg999
Member

Donate
А що саме , які саме б.в. комплектуючі в дешевих телефонах ?
snapdragon999
Member

Oleg999: 19.11.2023 17:47 Donate
да он пургу несёт, какие бу запчасти. :laugh:
7mindfields
Member

Donate: 19.11.2023 13:34 А ось серед дешевих телефонів там значно легше конкурувати. Тому що там конкуренції немає :laugh: Практично всі роблять аби як, та ще як правило ще з б/в комплектухи :laugh:
Так і виходить, що основні конкуренти салямі - це всякі номі, догі, укітели, кьюботи та інше сміття :D
При чому, якщо я раніше в переносному сенсі казав, що ксяомі - напівфабрикати, то тепер вони це довели в буквальному сенсі, щоб телефон нормально знімав, треба запекти його в духовці, а потім ще й gcam накатити, але то для справжнього нефаната 5 хвилин роботи :rolleyes:
Donate
Member

7mindfields: 19.11.2023 19:48 Так і виходить, що основні конкуренти салямі - це всякі номі, догі, укітели, кьюботи та інше сміття :D
При чому, якщо я раніше в переносному сенсі казав, що ксяомі - напівфабрикати, то тепер вони це довели в буквальному сенсі, щоб телефон нормально знімав, треба запекти його в духовці, а потім ще й gcam накатити, але то для справжнього нефаната 5 хвилин роботи :rolleyes:
Вони завжди робили гарні аппарати на свою ціну. Але десь після 9 лінійки смартфонів почали робити в цілому теж саме але дорожче. І основне питання як раз до сяомі в тому що надто дорого в сегменті вже за 300 баксів так як гугл демпить... В бюджетному сегменті там з альтернатив це Realme і все, хоча на глобал вони так само як і сяомі почали ціни кидати вверх. Все інше це гра в рулетку що там в того відвалиться в телефоні через місяць... І були би бренди перечислені вище ще новими, ті же техно на скількі я помятаю в ДВІЧІ старші за сяомі, але в них була основна аудиторія до цього це африка. Потім коли вони там взяли все під контроль полізли до нас та РФ продавати своє сміття :shuffle:
Oleg999: 19.11.2023 17:47 Donate
Да все що завгодно, відвалюється в телефонах буквально все. Я розумію коли це інженерний дефект, але коли в тебе телефони бігають по гарантійці і це одна і таж модель і одна за іншою і там все кожного разу різне, не вмикається взагалі, там дохлий тач, там динамік, мікрофон і т.п. Це пробачте крінж.
Купують їх з двух причин.
1. Перше висока маржа. Коли в тебе з бюджетного телефону маржа в тисячу гривень це бомба.
2. Їх тулять імпортери насильно. Хочеш купити 10 телефонів бренду А, тобі говорять що продадуть коли ти ще купиш 10 телефонів бренду Б. Регламентують що товару мало в країні тому якщо ти не візьмеш, візьмуть інші, а бренда Б в країні багато і його ніхто купляти не хоче.
Последний раз редактировалось Donate 19.11.2023 20:48, всего редактировалось 3 раза.
Liquidator
Member

Знаю одне пацаняри, якщо буду брати андроїд знову - то це топ чи колотоп моделі від гнусмаса, я багато страждав і з ксяомі, всякими "топовими" мейзу, умі, херумі і т.п. свого часу......де підтримка закінчувалась по суті через пів року, а тіло було сире і глючне в багатьох аспектах або подихав акум чи ще шось..... наважвися і купив майже 4 роки назад бюджетного A71 гнусмаса - преше враження після топ китайози тіпа мейзу про 6 - блєат..... у гнусмаса все чудово працює з коробки, не треба ніяких рутів\херутів, камера знімає, звук не хрипить, додатки не лагають .... і це блєат навіть далеко не топова модель - так і бігає досі цей смарт у сина, вже 4 роки і вже аж на 13-му андроїді (був з коробки 9-й андроїд).....а собі тоді не зажав грошей і взяв найдорожчий топ - S20 Ultra на снапі .... пройшло 3.5 роки, а по суті тіло ще НІДЕ не втратило актуальності - проц швидкий - все літає, андроїд оновлюється постійно і стоїть актуальний 13-й, камера шикарна 108 МПікселів, пам'яті 512, батарея як тримала день так і тримає, екран 120 Гц ......міняю тільки чохли час від часу, бо затираються ;) За цей час я б напевне поміняв вже 3-4 китайози (як раніше це робив) і це б коштувало напевне вдічі або втричі дорожче..... так що робіть висновки, краще один раз взяти РІЧ, та юзати не займаючись втратою часу на єрунду :super:
snapdragon999
Member

Liquidator: 19.11.2023 20:40 я багато страждав і з ксяомі, всякими "топовими" мейзу, умі, херумі і т.п. св
не рівняй сяомі зі шлаком однаразовим 3 ешелон)) Я юзаю майже 8 років сяомі, якихось суттевих косяків не спостерігав. Якась дрібнота була, але за такі гроші шо вони коштували можно закрити глаза, на гнусмаси не тягне коли подивишся що вони пропонують в однаковому ціновому діапазоні :laugh:
Якщо хочеться за штуку баксів гнусмас, з богом!мені нот 13 про, або якогось f6 pro вистачить з головою за 300-500 уе.
snapdragon999
Member

Liquidator: 19.11.2023 20:40 один раз взяти РІЧ[/b], та юзати не займаючись втратою часу на єрунду :super:
яку річ ? самсунг з конченим шимом ))Зараз немає брендів для людей .Один шлак .Плювали вони на зір та інше .Колись робили нормальні екрани IPS ,а зараз тільки органіка ))
bogob
Member

В соте увидел 2 разных самсунга м34. Просветите, в чем разница, кроме цвета, гарантии и цены, между этими аппаратами?
Последний раз редактировалось bogob 23.11.2023 10:29, всего редактировалось 1 раз.
snapdragon999
Member

bogob: 23.11.2023 10:01 В соте увидел 2 разных самсунга м34. Просветите, в чем разница, кроме гарантии и цены, между этими аппаратами?
гарантия и цвет
Piter Cantrope
Member

Хтось купував refurbished пікселі з 'амазону'? Вони приходять як новенькі? Пише good condition.
В мого тата старий Xiaomi, і він вже не може ним користуватись, бо там стара версія андроїд і не стають проги.
Я хотів купити якийсь самсунг дешевий, але дивлячись які низькі ціни на пікселі думаю може взяти такий. Кінцева ціна вийде десь 9к гривень за піксель 6 unlocked.

До речі, своїм 7 про я покористувався вже кілька місяців, дуже мені подобається. І не гріється. Ігри я не граю. Єдине що час роботи від батареї міг би бути довшим. Наразі це не проблема бо працюю з дому, але коли буду ходити в гори, то там треба більша автономність. Є спосіб збільшити час роботи від батареї?

З цікавого, в мене неймовірно великий радіус роботи Bluetooth девайсів від нього. Я лишаю телефон на лавці, бігаю кола на стандартному легкоатлетичному стадіоні, і сигнал в навушниках взагалі не обривається. Я тестував, то музика починає обриватися на відстані десь 120-130 метрів по прямій лінії без перешкод. В будинку лишаю його на столі, виходжу надвір, і на відстані 25м через 2 стіни все одно ловить. Мої ноути, десктоп сучасний, айфон дівчини не мають і половини того радіусу.
7mindfields
Member

Piter Cantrope: 25.11.2023 11:02 Хтось купував refurbished пікселі з 'амазону'? Вони приходять як новенькі? Пише good condition.
В мого тата старий Xiaomi, і він вже не може ним користуватись, бо там стара версія андроїд і не стають проги.
Я хотів купити якийсь самсунг дешевий, але дивлячись які низькі ціни на пікселі думаю може взяти такий. Кінцева ціна вийде десь 9к гривень за піксель 6 unlocked.

До речі, своїм 7 про я покористувався вже кілька місяців, дуже мені подобається. І не гріється. Ігри я не граю. Єдине що час роботи від батареї міг би бути довшим. Наразі це не проблема бо працюю з дому, але коли буду ходити в гори, то там треба більша автономність. Є спосіб збільшити час роботи від батареї?

З цікавого, в мене неймовірно великий радіус роботи Bluetooth девайсів від нього. Я лишаю телефон на лавці, бігаю кола на стандартному легкоатлетичному стадіоні, і сигнал в навушниках взагалі не обривається. Я тестував, то музика починає обриватися на відстані десь 120-130 метрів по прямій лінії без перешкод. В будинку лишаю його на столі, виходжу надвір, і на відстані 25м через 2 стіни все одно ловить. Мої ноути, десктоп сучасний, айфон дівчини не мають і половини того радіусу.
Так в хорошому стані чи реф? Бо якщо це реф, ще й б/в, то це флеш рояль :rotate:
Donate
Member

Piter Cantrope: 25.11.2023 11:02Кінцева ціна вийде десь 9к гривень за піксель 6 unlocked.
Навіщо козі баян якщо по 11к+ в нас можна купити новий 6а :rotate:
Dmytro1511
Member

Piter Cantrope: 25.11.2023 11:02
До речі, я це помітив на своєму 6а. В мене навушники Sony WF1000XM3. На всіх девайсах, з якими я їх використовував, іноді були проблеми з сигналом. На 6а за 2 тижні жодного разу не було проблем з перебоями, або затримками. Апарат реально вогонь за ці гроші.
snapdragon999
Member

Piter Cantrope: 25.11.2023 11:02 В мого тата старий Xiaomi, і він вже не може ним користуватись, бо там стара версія андроїд і не стають проги.
Я хотів купити якийсь самсунг дешевий, але дивлячись які низькі ціни на пікселі думаю може взяти такий. Кінцева ціна вийде десь 9к гривень за піксель 6
Я б ніколи в житті своїм рідним не купив таке тупо фуфло ,та ще й з лютим шим (34-240гц),яка виїдає очі і сприяє розвитку глазних хвороб .Тим більше людина не молода,вже немає такого запасу ресурсів в організмі .Краще взяти IPS,я думаю батьку там не треба особо наворотів,пійде і бюджетний варіант.
В мене xiaomі 3s ,6 ведроїд ,з усіх програм помітив тільки waze не підтримується ,а шо ще таке що пенсу важливо?
Dmytro1511
Member

snapdragon999: 26.11.2023 10:26
Piter Cantrope: 25.11.2023 11:02 В мого тата старий Xiaomi, і він вже не може ним користуватись, бо там стара версія андроїд і не стають проги.
Я хотів купити якийсь самсунг дешевий, але дивлячись які низькі ціни на пікселі думаю може взяти такий. Кінцева ціна вийде десь 9к гривень за піксель 6
Я б ніколи в житті своїм рідним не купив таке тупо фуфло ,та ще й з лютим шим (34-240гц),яка виїдає очі і сприяє розвитку глазних хвороб .Тим більше людина не молода,вже немає такого запасу ресурсів в організмі .Краще взяти IPS,я думаю батьку там не треба особо наворотів,пійде і бюджетний варіант.
В мене xiaomі 3s ,6 ведроїд ,з усіх програм помітив тільки waze не підтримується ,а шо ще таке що пенсу важливо?
Я не купив би рідним фуфло з нормальним залізом та довгою підтримкою, з якою телефон би прожив 6-7 років, зате от обмилок пластиковий, якого вистачить на рік-півтора, а потім буде виснути - оце так, таке треба. Якщо річ іде про нормальний телефон з ips, то краще вже взяти стареньку Соньку XZ2/XZ2 Premium, замінити на ній АКБ та прошити LineageOS 20 з гапсами. Все ще буде краще бюджетного лайна і з гарною ips матрицею
Hum
Member

snapdragon999
6 ведроїд
Все, что ниже 7.0 уже неликвид.
snapdragon999
Member

Dmytro1511: 26.11.2023 19:19

Я не купив би рідним фуфло з нормальним залізом та довгою підтримкою, з якою телефон би прожив 6-7 років, зате от обмилок пластиковий, якого вистачить на рік-півтора, а потім буде виснути - оце так, таке треба. Якщо річ іде про нормальний телефон з ips, то краще вже взяти стареньку Соньку XZ2/XZ2 Premium, замінити на ній АКБ та прошити LineageOS 20 з гапсами. Все ще буде краще бюджетного лайна і з гарною ips матрицею
я б взял какой то новый realme 9 pro, 10 pro или honor 90 lite и хватило бы надолго чем старое барахло с какими то кастомами непонятными и левой батареей.Тем более можно с оплатой частями найти магазин.

Отправлено спустя 8 минут 57 секунд:
Hum: 26.11.2023 19:42
snapdragon999
6 ведроїд
Все, что ниже 7.0 уже неликвид.
у меня он чисто как звонилка вместо кнопочного, жалко продавать за штуку какую то.
DuckRider
Member

Dmytro1511: 26.11.2023 19:19

Все они рефы. Тогда уж лучше айфон
Ответить