Sony анонсувала The Last of Us Part II Remastered

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Prescott: 19.11.2023 14:38 Игра - шедевр, один из сильнейших сюжетов с серой моралью, кто в ней увидел только
Enjthesilence: 18.11.2023 19:42де є дитина трансгендер, і лесбійська пара
мои соболезнования.
А це до чого? Питання було в існуванні "повістки" та "трансгедера" у грі, ну це є, до чого тут "сільнейший сюжет" с "сєрой моралю?" Про це мови й не було. В першій частині дійсно підіймалось це питання у фіналі грі рішенням Джоеля у госпіталі, все. Друга частина - це класична "вендета", де ви там щось "сіроморальне" знайшли, не знаю. Як я вже казав, геймлпейно та графічно - чудова, сюжетно - нічого нового, дракман - фанат повістки, це факт.
daesz
Member

Enjthesilence: 19.11.2023 14:47
Prescott: 19.11.2023 14:38 Игра - шедевр, один из сильнейших сюжетов с серой моралью, кто в ней увидел только

мои соболезнования.
А це до чого? Питання було в існуванні "повістки" та "трансгедера" у грі, ну це є, до чого тут "сільнейший сюжет" с "сєрой моралю?" Про це мови й не було. В першій частині дійсно підіймалось це питання у фіналі грі рішенням Джоеля у госпіталі, все. Друга частина - це класична "вендета", де ви там щось "сіроморальне" знайшли, не знаю. Як я вже казав, геймлпейно та графічно - чудова, сюжетно - нічого нового, дракман - фанат повістки, це факт.
Навіщо настільки далеко йти : покажіть мені чи в оригінальній грі з пс3, чи в ремастері з ПК події які були "описані" в 3 епізоді серіалу :rolleyes:
Другу частину не грав і навіть не дивився, але от попи горіли у всього інтернету від неї..
Prescott
Member

Enjthesilence: 19.11.2023 14:47Друга частина - це класична "вендета", де ви там щось "сіроморальне" знайшли, не знаю.
Причина и следствие. Поддавшись слепой мести обе стороны потеряли больше чем получили, иногда нужно простить и отпустить, забыть как бы тяжело не было. Эбби потеряла всех друзей и знакомых ради воплощения своей мести, запустила цепочку событий которая привела её туда, где игра и заканчивается. У Элли очень сложные отношения с Джоэлом были и то, что его вот так резко и грубо забрали из её жизни ударило по ней очень сильно, там же миллион отсылок на то, что она не простила его за то, что он пожертвовал спасением человечества ради её жизни. Да, обе стороны мстят, но причины и следствия разные, обе проходят через разные утраты и обоснования своих действий. Если для вас всё в мире так просто и понятно, то ЛЮБУЮ игру-фильм-книгу можно разложить на примитивное событие из 1-2-3х фраз, правда? Важно то, как это обыграно-подано-каким соусом приправлено и здесь я буду стоять на своём, сюжет невероятно силён, но нужно выключить ГЕИ-ЛЕСБИЯНКИ-ГАГАГА и несколько иначе посмотреть на произведение.
Последний раз редактировалось Prescott 19.11.2023 15:24, всего редактировалось 1 раз.
Enjthesilence
Member

daesz: 19.11.2023 15:19
Enjthesilence: 19.11.2023 14:47

Навіщо настільки далеко йти : покажіть мені чи в оригінальній грі з пс3, чи в ремастері з ПК події які були "описані" в 3 епізоді серіалу :rolleyes:
Другу частину не грав і навіть не дивився, але от попи горіли у всього інтернету від неї..
Ну те що Біл та Френк були геями можна було здогадатись у грі, через його прям сильну турботу і журнал з голими мужиками. Але так, в серіалі цю історію переписали, не знаю навіщо ще й вбили Біла, хоча це ніяк не рухає сюжет і не змінює його, просто вирішили зробити так.

Відправлено через 8 хвилин 57 секунд:
Prescott: 19.11.2023 15:20
Enjthesilence: 19.11.2023 14:47Друга частина - це класична "вендета", де ви там щось "сіроморальне" знайшли, не знаю.
Причина и следствие. Поддавшись слепой мести обе стороны потеряли больше чем получили, иногда нужно простить и отпустить, забыть как бы тяжело не было. Эбби потеряла всех друзей и знакомых ради воплощения своей мести, запустила цепочку событий которая привела её туда, где игра и заканчивается. У Элли очень сложные отношения с Джоэлом были и то, что его вот так резко и грубо забрали из её жизни ударило по ней очень сильно, там же миллион отсылок на то, что она не простила его за то, что он пожертвовал спасением человечества ради её жизни. Да, обе стороны мстят, но причины и следствия разные, обе проходят через разные утраты и обоснования своих действий. Если для вас всё в мире так просто и понятно, то ЛЮБУЮ игру-фильм-книгу можно разложить на примитивное событие из 1-2-3х фраз, правда? Важно то, как это обыграно-подано-каким соусом приправлено и здесь я буду стоять на своём, сюжет невероятно силён, но нужно выключить ГЕИ-ЛЕСБИЯНКИ-ГАГАГА и несколько иначе посмотреть на произведение.
Ні, ваш приклад, це звичайна історія помсти, все. Замкнуте коло, через яке один персонаж намагається помститись іншому, через помсту першого. Це не нова ідея, не новаторська, нічого тут сіроморального нема. Наприклад Джоель - це дійсно антигерой, "сіроморальний" як ви кажете, персонаж, хоча у другій частині його дракман зробив ідіотом, який кинувся допомагати незнайомій групі, ще й запропонував провести їх до свого поселення, про те що назвався своїм ім'ям - це взагалі нонсенс після того, що він робив всю першу частину. У мене нема проблем з "геи-лисбянки" і тд, коли це доречно і не впливає на сюжет, не зважає банально в нього повірити. Коли я бачу, що в постапокаліптичному світі, в нас вагітну беруть на завдання, де дівчинка, стає хлопчиком ще з дитинства, де нема жодного нормального персонажа чоловічої статі, де є жінка-бодібілдер при дефіциті їжі, де є лесбійські пари в общинах і це толерується, а як бляха вони будуть розмножуватись так яка від них користь? тут геній Дракман звичайно переграв логіку, додавши дитину для дівчини Елі, це просто залишає свій нелогічний відбиток, ось і все.
Последний раз редактировалось Enjthesilence 19.11.2023 15:34, всего редактировалось 1 раз.
daesz
Member

Enjthesilence: 19.11.2023 15:23 Ну те що Біл та Френк були геями можна було здогадатись у грі
Різниця в увазі яку цьому приділили в серіалі :rolleyes:
Prescott
Member

Enjthesilence: 19.11.2023 15:32де є жінка-бодібілдер при дефіциті їжі
Ну да, ну да. Видать базу где распологается штаб группировки Эбби вы пробежали с закрытыми глазами. Там огромный стадион с фермами, скотиной, качалкой и прочим. Не говоря о том, что после смерти бати её переклинило и она ушла крайнюю степень принятия себя.
Enjthesilence: 19.11.2023 15:32де є лесбійські пари в общинах і це толерується
А нужно на костре сжигать или изолировать?
Enjthesilence: 19.11.2023 15:32а як бляха вони будуть розмножуватись так яка від них користь?
Общество вроде в первобытный патриархальный строй не упало, нет?

PS
Не в обиду, но я вижу лишь как вы пытаетесь спрятать свои "зашорханные" представления о правильности и неправильности под видом того какая нелогичная игра.
Enjthesilence: 19.11.2023 15:32 У мене нема проблем з "геи-лисбянки"
А может есть? ;)
Enjthesilence
Member

Prescott: 19.11.2023 15:39
Enjthesilence: 19.11.2023 15:32де є жінка-бодібілдер при дефіциті їжі
Ну да, ну да. Видать базу где распологается штаб группировки Эбби вы пробежали с закрытыми глазами. Там огромный стадион с фермами, скотиной, качалкой и прочим. Не говоря о том, что после смерти бати её переклинило и она ушла крайнюю степень принятия себя.
Enjthesilence: 19.11.2023 15:32де є лесбійські пари в общинах і це толерується
А нужно на костре сжигать или изолировать?
Enjthesilence: 19.11.2023 15:32а як бляха вони будуть розмножуватись так яка від них користь?
Общество вроде в первобытный патриархальный строй не упало, нет?

PS
Не в обиду, но я вижу лишь как вы пытаетесь спрятать свои "зашорханные" представления о правильности и неправильности под видом того какая нелогичная игра.
Enjthesilence: 19.11.2023 15:32 У мене нема проблем з "геи-лисбянки"
А может есть? ;)
Ну ок, якщо ви не бачите відвертої повістки від дракмана, в його персонажах, інтерв'ю, ваше діло. Я радий, що вам сподобалась гра, що ви прям в шедеври її записали, хоча це звичайна історія помсти)) Типу, весь сюжет закрутився на банальному вбивстві головного героя на початку гри, на шок факторі, геніальність дракмана не знає меж, угу. 2 вагітних, одна з яких лесбійка, трансекусальна дитина, 0 нормально прописаних чоловічих персонажів, повістки нема, ок. Очікуйте другий сезон серіалу, вам сподобається
Prescott
Member

Enjthesilence: 19.11.2023 15:47це звичайна історія помсти))
Prescott: 19.11.2023 15:20Если для вас всё в мире так просто и понятно, то ЛЮБУЮ игру-фильм-книгу можно разложить на примитивное событие из 1-2-3х фраз, правда?
Enjthesilence: 19.11.2023 15:470 нормально прописаних чоловічих персонажів,
От этого игра стала хуже?
Enjthesilence
Member

Prescott: 19.11.2023 16:14
Enjthesilence: 19.11.2023 15:47це звичайна історія помсти))
Prescott: 19.11.2023 15:20Если для вас всё в мире так просто и понятно, то ЛЮБУЮ игру-фильм-книгу можно разложить на примитивное событие из 1-2-3х фраз, правда?
Enjthesilence: 19.11.2023 15:470 нормально прописаних чоловічих персонажів,
От этого игра стала хуже?
Так, я вже написав чому, не стану повторюватись. Ок, назвіть хоч одну причину, по якій дракман пустив в напарники Елі, вагітну Діну, це типу для чого? Чому наприклад не замінити Діну на Томі? Були би паралелі з Джоелем і їх діалоги розкривали би персонажа, навіть Джоеля, який вже загинув, ще більше мотивуючи Елі на помсту, та ні, навіщо, краще ж відправити вагітну дівчину Елі, нагнати саспенсу та додати трохи лесбійського кохання, а Томі так, отримає 2 хвилинки екранного часу. там купа тупорилих рішень, та кліше, через які просто важко вірити в цей сюжет. ці ідіотські віддзеркалення еллі та еббі, навіть в їх іменах, ви книг чи кіно не дивилися, що вас таким дешевими способами можливо вразити, дійсно? Ах да, і яка ідея цікава у фіналі: вбий нереальну кількість людей, через помсту одній, далеко не всі з них були поганими, щоб у фіналі сказати, що "вбивати - це погано", я не такий, лол :rotate: :rotate: та це можна було б виправити, банально додавши нелетальні вбивства зі стелсом, щоб якщо ти такий пацифіст, фіналів гри було би 2, з вбивством еббі, чи без. та й ця історія з "добрим" таким собі хірургом батьком еббі, який готовий вбити дитину за шанс винайдення вакцини, не може відповісти на питання, зробив би він теж саме зі своєю донькою. Це лев, який типу не знає сучасних технологій, і навіть дивується ліхтариком, якимось чудом вкрав лодку, ще й нормально їй користувався, ну короче, кайф нереальний, я всього й не пригадаю, бо проходив на релізі один раз, але таких тупих моментів було більш ніж достатньо
Безвесть
Member

Donate: 18.11.2023 14:01
Геральт: 18.11.2023 13:58
Імхо, в плані графіки, найгарніша коридорка ever
Що було краще в 23 році? Просто цікаво де я можу побачити графон :shuffle: (Окрім BG3 офк)

Added in 1 minute 22 seconds:
MetalistForever: 18.11.2023 13:49

Мужененавистническая игра с Калифорнийской и Сиэтловской ЛГБТ повесткой залито зрителю прямо в горло , на.уй такую игру . Единственный ее плюс шикарный захват движения персонажей . Это игра не про серую мораль, а про отсутствие логики и принятия ЛГБТ повестки уже не как повестки , а как "веры" какой то
В чому пробачте? Що
спойлер
Джоела ото саме?
дак він в цілому теж наробив діл і це все просто до нього повернулося. Не бувають дівчаток як Еббі? Да коли я вчився в классі була одна така ж, її же б в качалочку щоб маси набрала і була 1 в 1 :laugh: я не думаю що це рідкість.
У Lords of the Fallen бомбова графіка. Найкращий вогонь який я бачив в іграх
Геральт
Member

Безвесть: 19.11.2023 19:57 У Lords of the Fallen бомбова графіка. Найкращий вогонь який я бачив в іграх
Тільки перший пам'ятаю. Ну таке собі.
Новий не пробував. Але от поставив робокопа і тепер вже навіть не знаю. Дуже реалістично виглядає, якби ж тільки те АА якось забрати...
І тут вже не знаю, де краще: ТЛОУ чи залізяка.
Enjthesilence
Member

Геральт: 19.11.2023 22:34
Безвесть: 19.11.2023 19:57 У Lords of the Fallen бомбова графіка. Найкращий вогонь який я бачив в іграх
Тільки перший пам'ятаю. Ну таке собі.
Новий не пробував. Але от поставив робокопа і тепер вже навіть не знаю. Дуже реалістично виглядає, якби ж тільки те АА якось забрати...
І тут вже не знаю, де краще: ТЛОУ чи залізяка.
В робокопі, добре наніт з люменом заяюзали, це напевно одна з перших ігр сторонніх студій на юе5, які юзають все що є в юе5. Інтер'єри трохи плоскуваті і дуже слабеньки анімації, особливо лицеві, але в цілому дуже непогано, особливо як для такої маленької польскої студії.
Pavlo23
Junior

Моя 1080 Ti(після майнінгова) напряглась
Ответить